Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εχουν πονεσει τα ιμπιζακια μπανιστακο και βγαζεις χολη?Η δεν εχεις ουτε ποδηλατο και το παιζεις εξυπνουλης απ το πληκτρολογιο?

Έχετε πολύ πλάκα ορισμένοι... Μάζεψε τα άλογα ρε man θα μας πατήσουνε και θα γίνει ζημιά... :D

Δεν είναι χαζό ειδικά για την RX 480 που μπορεί να ξεπεράσει μια stock GTX 980 αν της βάλεις νερό

Απλά δεν αξίζει να δώσεις 107 ευρώ μόνο για την ψύκτρα... με 60 ευρώ παίρνεις μια allin one ψύκτρα +ψυγείο+τρόμπα για CPU την μοντάρεις πάνω στην κάρτα και τελείωσες

αν κόστιζε κάτω απο 50 θα είχε νόημα.  (που στο κάτω κάτω πάλι κέρδος θα είχαν σαν πως τι ειναι; ενα κομμάτι χαλκού που το σμίλευσαν με ενα CNC router να πάρει το σχήμα μερικές τσιμούχες για να μην έχει διαρροές και ενα κομμάτι ακριλικό πλαστικό για να βλέπεις το χρώμα του νερού που είναι και αχρείαστο και φθηνότερο -απο το να ήταν χάλκινο το καπάκι-  )

Αυτό που θα πάρεις μια κάρτα και θα δώσεις και λεφτά για υδρόψυξη για να τη κλοκάρεις και να χτυπήσεις την 980 το βρίσκεις λογικό ας πούμε και το λες; Και γιατί να μη πάω να πάρω μια κάρτα ανάλογων επιδόσεων βλέποντας το κόστος που θα μου στοιχίσει;

Δημοσ.

Η υδροψυξη δεν ειναι μονο θεμα επιδοσεων. Εγω εχω full custom με 2x480 + 1x240 ψυγεια μονο και μονο γιατι εχω την δυνατοτητα σε μη airconditioned δωματιο οταν δεν παιζω παιχνιδια να εχω συστημα passive εντελως με τα φουρφουρια σταματημενα. Θορυβος 0

Δημοσ.

Η υδροψυξη δεν ειναι μονο θεμα επιδοσεων. Εγω εχω full custom με 2x480 + 1x240 ψυγεια μονο και μονο γιατι εχω την δυνατοτητα σε μη airconditioned δωματιο οταν δεν παιζω παιχνιδια να εχω συστημα passive εντελως με τα φουρφουρια σταματημενα. Θορυβος 0

Και το ψυγείο πως το ψύχεις το φυσάς εσύ;

• Like 2
Δημοσ.

Και μένα σε passive είναι όταν δεν παίζω παιχνίδια.

Είναι τόσο μεγάλη η ψύκτρα που μόνο με την κίνηση του νερού κρατάει την θερμοκρασία χαμηλά.

• Like 3
Δημοσ.

υπαρχουν ψυγεια με γκάζι σαν ψυκτικό υγρό που ειναι τελειως αθορυβα.. υπαρχουν πολλες υλοποιησεις σχετικες στο εμποριο.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν ψυγεια με γκάζι σαν ψυκτικό υγρό που ειναι τελειως αθορυβα..

το σκεφτόσουν ώρα για να το γράψει ε; Καλή φάση η ειρωνεία αλλά βρες κανένα άλλον όχι εμένα.

Δημοσ.

το σκεφτόσουν ώρα για να το γράψει ε; Καλή φάση η ειρωνεία αλλά βρες κανένα άλλον όχι εμένα.

Aυτο το πράγμα που ολοι εδω μεσα αρπαζονται και ψαχνουν να αρπαχτουν με το παραμικρό, δεν μπορω να το καταλαβω. τρατζικ.

Δημοσ.

Έχετε πολύ πλάκα ορισμένοι... Μάζεψε τα άλογα ρε man θα μας πατήσουνε και θα γίνει ζημιά... :D

Αυτό που θα πάρεις μια κάρτα και θα δώσεις και λεφτά για υδρόψυξη για να τη κλοκάρεις και να χτυπήσεις την 980 το βρίσκεις λογικό ας πούμε και το λες; Και γιατί να μη πάω να πάρω μια κάρτα ανάλογων επιδόσεων βλέποντας το κόστος που θα μου στοιχίσει;

Γιατί μια GTX 980 = 400 ευρώ

Μια RX 480 (έστω και με την άθλια τιμή Ελλάδας) 300 ευρώ + 50 ευρώ το μπλοκ +10 τα παρελκόμενα πάμε στα 360 και έχεις μια αθόρυβη single slot κάρτα (και άρα μπόλικος χώρος για άλλες) με καλύτερες επιδόσεις +8GB ram που θα μετράει σε μεγαλύτερες αναλύσεις.

Δημοσ.

χαχαχα

Είσαι γραφικός γιατί λες που λες χαζομάρα αφού δεν ξέρεις, ζηλεύεις και για τα like σαν παιδάκι.

Και λες και ότι δεν υπάρχει και σωτηρία επειδή κάποιοι δώσανε like σε κάποιον, που πιστεύεις ότι έχει άδικο, για ένα ασήμαντο θέμα!!!! Σίγα ρε φίλε...

Απλά ενημερωτικά τα τούρμπο δουλεύουν με διαφορετικό τρόπο από τα μη τούρμπο (ατμοσφαιρικά). Στα τούρμπο μπορείς να δώσεις εύκολα άλογα απλά αλλάζοντας πρόγραμμα και αφήνοντας την τουρμπίνα να σηκώσει μεγαλύτερη πίεση... Στα ατμοσφαιρικά δεν μπορείς να σηκώσεις μεγαλύτερη πίεση.

Άρα έπρεπε να γράψεις ότι θα ανεβάσεις και την πίεση του τούρμπο γιατί αλλιώς δεν θα πάρει 50 άλογα...

Επίσης να αναφέρεις και τι γίνεται με την αύξηση της πίεσης πέρα από την εργοστασιακή ειδικά με το ΓερμανοΙσπανικά αυτοκίνητα αν δεν φροντίσεις να ''ασφαλίσεις'' τον κινητήρα....

Να τα λέμε όλα :)

• Like 1
Δημοσ.

Άρα έπρεπε να γράψεις ότι θα ανεβάσεις και την πίεση του τούρμπο γιατί αλλιώς δεν θα πάρει 50 άλογα...

Επίσης να αναφέρεις και τι γίνεται με την αύξηση της πίεσης πέρα από την εργοστασιακή ειδικά με το ΓερμανοΙσπανικά αυτοκίνητα αν δεν φροντίσεις να ''ασφαλίσεις'' τον κινητήρα....

Να τα λέμε όλα :)

Άλλος εδώ. Είπαμε με πρόγραμμα. Πρόγραμμα σε τούρμπο σημαίνει ανεβάζω πίεση. Αφού ούτε εσύ ξέρεις γιατί πετάγεσαι;
Δημοσ.

Πάντος είναι πατέντα αλλά δεν αξίζει με τίποτα είναι όπως το οτι οι ρώσοι αστροναύτες έλυσαν το πρόβλημα του στυλού στό διάστημα με το να γράφουν με μολύβι ! 

stupid-science-questions.jpg

Δημοσ.

Μην το λες. Υπάρχουν πολύ που τους νοιάζει το modding περισσότερο και από τις επιδόσεις. Δεν θα πάρουν και τέζα κάρτα αλλά ούτε 1080

Ναι άμα βάλεις μεγάλη εξάτμιση και φίλτρο μπορεί να σου δώσει 150hp και αν έχεις λίγα λεφτά για πρόγραμμα στο φανάρι κοντράρεις άνετα και porche Carrera turbo. Αλλά το ωραίο είναι ότι λες τι μπαρουφα σου αλλά περνεις και τα like σου. Απλά δεν υπάρχει σωτηρία!

πες τα..

Σε εχουν πονεσει τα ιμπιζακια μπανιστακο και βγαζεις χολη?Η δεν εχεις ουτε ποδηλατο και το παιζεις εξυπνουλης απ το πληκτρολογιο?

Golfaki έχω φίλε μου ντάξει καταλάβαμε ότι έχεις ibiza και ονειρεύεσαι άλλογα..

Άλλος εδώ. Είπαμε με πρόγραμμα. Πρόγραμμα σε τούρμπο σημαίνει ανεβάζω πίεση. Αφού ούτε εσύ ξέρεις γιατί πετάγεσαι;

ποιος μίλησε για turbo ?? ότι νανε..

Δημοσ.

Το ότι καταφέραμε ένα θέμα για waterblock vga να το γυρίσουμε σε πρόγραμμα αυτοκινήτων και ιπποδύναμη, μόνο στο insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...