giannisopc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 παίδες καλησπέρα κάτοχος lg g3 εδώ και ενάμιση χρόνο ξέρω πως δεν έχει και την καλλίτερη μπαταρία αλλα κούστα στραβά τη μέρα με έβγαζε χαλαρά με 3 3.5 ώρες screen on.. μετά την αναβάθμιση σε marshmallow το κακό έχει παραγίνει μετανβιας βγάζω τη μέρα μένοντας με 5-10% μπαταρία στο τέλος της ημέρας. η συσκευή ζεσταίνεται παρα πολύ ακόμα και ότνα δε τη χρησιμοποιώ το νοιωθω στην τσέπη μου και βλέπω το system android και το λειτουργικό σύστημα να ρουφάνε ίδια μπαταρία με το χρόνο της οθόνης... έκανα wipe το τηλέφωνο και επανέφερα με buck up στην αρχή φάνηκε πως διορθώθηκε το θέμα αλλα μετά από λίγο τα ίδια... έχω αγανακτήσει σκέφτομαι να κάνω roll back στη lollipop έχει κανεις παρόμοιο θέμα? :/
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Η βασικα μπορεις να το πας και για service γιατι το να ζεστενεται η συσκευη παρα πολυ ακομα και αν δεν την χρησιμοποιεις και δεν τρεχει τιποτα απο πισω δεν ειναι φυσιολογικο(εκτως αν την εχεις αφησει στον ηλιο που ειναι ). Γενικα το G3 αποδειχτηκε αρκετα προβληματικη συσκευη σε γενικες γραμμες(κατι που δυστηχως απο οτι φενεται μεταφερθηκε και στο G4).
giannisopc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Mα δεν ειχα κανενα παραπονο απο τη συσκευή απο οταν εκανα το update αρχησανε ολα...
liodos1988 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχω το ιδιο πρόβλημα , αφου κουβαλάω πλέον μαζι μου και ενα powerbank για να ξερω τι μου γίνεται ! ασε που σκέφτομαι να πάρω δεύτερη πατάρια! μετά βιας και το δικο μου βγάζει την ήμερα! βεβαία εχω ανοιχτό το συγχρονισμό και wifi/δεδομένα συνεχεία λογο δουλειάς για emails κτλπ αλλα δεν το δικαιολογεί αυτο , το stamina ηταν καλύτερο οταν φορούσε την lollipop , εντωμεταξύ έμενα χανει και το σήμα που και που μετα το update
sargio01 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Είχα κι εγώ θέματα με μπαταρία(και άλλα) μετά απο upgrade και λύθηκαν όλα με hard reset. (Διαφορετική μάρκα η δική μου συσκευή βέβαια αλλά όλες με τις ίδιες αρχές δεν λειτουργούν εξάλλου; )
giannisopc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 έκανα hard reset και μετά έκανα recovery το backup μου δε ξέρω με έχει εκνευρίσει και το αστείο είναι πως το κάνει μονο όταν είμαι συνδεδεμένος με το wifi στη δουλειά μου όταν είμαι σπίτι ιάνει φυσιολογικά τα πράγματα δε μπορώ να καταλάβω γιατί :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα