rafinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Γεια σας παιδιά! Εδώ και πολλά χρόνια έχω μια "πλατφόρμα" που ημιλειτουργεί. Δουλεύει σχετικά καλά μόνο που πρέπει να γράφω αναγκαστικά greeklish ή αγγλικά για να περαστούν κάποιες πληροφορίες σε xml. Σας παραθέτω 3 αρχείο php, τα vote, add_author_choice και add_choices. Το σύστημα το έχω ανεβασμένο στο 000webhost.com και θα μου φαινόταν λογικό να μην δουλεύουν τα ελληνικά εκεί ... επειδή οκ free server. Πλέον δεν δουλεύουν και στο Localhost... Πρώτο αρχείο είναι το vote.php... αυτό καλεί το add_author_choice και αυτό το add_choices. Πλέον ούτε το mb_convert_case δεν κάνει το πρώτο γράμμα κεφαλαίο, αλλά όλα μικρά. Αν κάποιος έχει χρόνο να του ρίξει μια ματιά και να μου πει μήπως υπάρχει κάποιο θέμα καλώς. Διαφορετικά θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μπαγκαρισμένο. Για την ιστορία είναι μια πλατφόρμα που διενεργούμε ψηφοφορίες σε ένα site που είμαι συντάκτης. Το όλο εγχείρημα έγινε γιατί η εναλλακτική ήταν πολύ πιο χρονοβόρα. Φυσικά αυτό που παραθέτω είναι ένα μικρό κομμάτι του όλου συστήματος. Απλά αν λυθεί το θέμα σε αυτά τα 3 php τότε θα το λύσω παντού. add_author_choice.php add_choices.php vote.php
rafinos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά το πρόβλημα στον τοπικό σέρβερ με τα ελληνικά το δημιουργούσε το παρακάτω $val = htmlentities($val,ENT_QUOTES); Υπάρχει τρόπος να συνεχίσει να λειτουργεί η htmlentities() χωρίς όμως να επηρεάζει γράμματα αλλά μόνο ειδικούς χαρακτήρες τύπου: « » ‘ ’ " " ' ' κτλ? ***Νομίζω πως το παρακάτω διορθώνει το πρόβλημα $val = htmlspecialchars($val, ENT_QUOTES, "UTF-8"); Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2016 από rafinos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα