zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Θίγονται από γενικολόγους που πιστεύουν οτι 1,5 δις μουσουλμάνων παγκοσμίως είναι πιθανοί τρομοκράτες, και που καμια πράξη 'καλής θέλησης' από 'νορμαλ' μουσουλμάνους δεν θα τους άλλαζε γνώμη. Πάντως κατα καιρούς έχει υπάρξει επίσημη κατακραυγή από μουσουλμανικές κοινότητες προς τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων χρόνων. Αυτό βέβαια δεν έχει βοηθήσει κάπου στην πράξη. Ούτε στον περιορισμό επιθέσεων ούτε και στον κοινωνικό αναβρασμό που προκύπτει στη συνέχεια. Το ζήτημα είναι πως αξιολογεί ο καθένας το συμπέρασμα "οι τρομοκράτες είναι και πάλι Μουσουλμάνοι". Γίνεται μια χώρα όπως πχ η Γαλλία να απομακρύνει όλους τους μουσουλμάνους υπηκόους της; Δεν υπάρχει λύση σε αυτό το ζήτημα. Πλέον όχι, δεν υπάρχει λύση.
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Βλέπουμε ότι είναι πιο πιθανό πάντως. Όχι, αυτό το συμπέρασμα που βγάζεις δεν προκύπτει (πάντα από λογικής/μαθηματικής πλευράς). Αλλά είπαμε ήδη αρκετά, δε θέλω να σε κουράσω και να βγω άλλο offtopic, μπορείς να παιδευτείς μ' αυτά όταν και όπως θες χωρίς να υπάρχει το έξτρα βάρος του παρόντος θέματος. 1
totem_lost Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 'Πλεον'. Δηλαδή είχες σκεφτεί κάποια λύση στο παρελθόν που ομως δεν μπορεί να εφαρμοστεί τώρα;
Perfect Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Βλέπουμε ότι είναι πιο πιθανό πάντως.Φίλε zio10 με correlation που λες και εσύ και τον 464 φαινεσαι οκ. Αλλα πέφτεις στην παγίδα να απαντάς σε επαγγελματίες σχολιαστές μουσουλμανολάγνους αριστεριστές.Ο δήθεν διάλογος με τέτοιους εξυπηρετεί μόνο την διαστρέβλωση γεγονότων και την προώθηση του σχεδίου (που υπηρετούν χωρίς να γνωρίζουν φυσικά) 1
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Από αυτά που ακούω και διαβάζω, αν είναι λάθος οκ. Μουσουλμάνους έχω γνωρίσει ναι. Τότε επέτρεψέ μου να σου πω ότι πρώτον κάνεις λάθος (you don't have to take my word for it, μπορείς να το συζητήσεις με μουσουλμάνους στα πλαίσια όχι βέβαια του "Αχμέτ εσύ πιστεύεις στο θάνατο των άπιστων" αλλά γενικότερα), και δεύτερον: όλοι εδώ ξέρουμε ότι είσαι πολύ καλοπροαίρετος άνθρωπος. Φαντάσου αυτό το λάθος που μπορεί να οδηγήσει όταν το κάνουν λιγότερο καλοπροαίρετοι. Ή μη φαντάζεσαι βασικά, Breivik. 1
Anastazio Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχει κουρασει αφορητα η φαση με τις θρησκείες κ ειναι οξυμωρη καθε εφαρμογη political correctness απεναντι σε τοσο αναχρονιστικά μορφώματα.
ant_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Kαι εδω βλεπουμε μεχρι και τους τουρκους που θεωρουνται ποιο "μετριοπαθεις" τι συμπεριφορα εχουν και ποσο καταδικαζουν τετοιες ενεργειες https://www.youtube.com/watch?v=cBRSfdAvsDQ 2
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 παρα πολύ προβληματικη προσεγγιση, το ότι οι ιδιοι δηλωναν μουσουλμάνοι δεν τους εκανε και υπόδειγμα μουσουλμανου κανεις παρα πολλα λογικα αλματα και καταληγεις σε επικίνδυνες ρατσιστικες γενικευσεις Διόρθωση, αν εγώ δεν γουστάρω την Χ θρησκεία δεν είναι ρατσισμός. 2
zio10 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 'Πλεον'. Δηλαδή είχες σκεφτεί κάποια λύση στο παρελθόν που ομως δεν μπορεί να εφαρμοστεί τώρα; Δύσκολο. Ακόμα κι αν ήταν πιο αυστηρά τα πράγματα δεν ξέρω αν θα τα αποφεύγαμε όλα αυτά, αλλά νομίζω ότι πλέον έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση και δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα δυστυχώς... Φίλε zio10 με correlation που λες και εσύ και τον 464 φαινεσαι οκ. Αλλα πέφτεις στην παγίδα να απαντάς σε επαγγελματίες σχολιαστές μουσουλμανολάγνους αριστεριστές. Ο δήθεν διάλογος με τέτοιους εξυπηρετεί μόνο την διαστρέβλωση γεγονότων και την προώθηση του σχεδίου (που υπηρετούν χωρίς να γνωρίζουν φυσικά) Γι'αυτό είναι το φόρουμ φίλε μου. Συζητάμε, μαθαίνουμε, διαφωνούμε, κάνουμε λάθη, όλα μέσα είναι
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Kαι εδω βλεπουμε μεχρι και τους τουρκους που θεωρουνται ποιο "μετριοπαθεις" τι συμπεριφορα εχουν και ποσο καταδικαζουν τετοιες ενεργειες Άσε τους Τούρκους που δε μπορούμε να τους κλείσουμε μέσα. Έχεις ακούσει τι φωνάζουν οι ίδιοι οι συμπολίτες μας στα γήπεδα; Γαμώ τις μάνες σας λέει! Δεν το χωράει ο νους μου ότι επιτρέπεται αυτοί οι εκκολαπτόμενοι βιαστές να κυκλοφορούν ελεύθεροι!!!!!!!!11
SlickNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Από εδώ: http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/
Adyslexicmanwalkedintoabra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μου είναι δύσκολο να απαντήσω σωστά σε κάποιον που επίτηδες (sorry, έχει αναφερθεί και στο thread αλλά και παντού στο internet, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το κάνεις εκ παραδρομής) χαρακτηρίζει το δράστη Τυνήσιο που σκότωσε Γάλλους πολίτες τη στιγμή που ο ίδιος ήταν επίσης Γάλλος πολίτης και βασικά ζούσε τη ζωή του στη Γαλλία, αλλά ας προσπαθήσω. Επειδή ζούσε στην Γαλλία,έγινε και αυτομάτως Γάλλος.ΟΚ,το ακούσαμε και αυτό.Δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλά ένα ποσοστό δεν ενσωματώνεται ΠΟΤΕ.Ζουν σε μια παράλληλη κοινωνία όπως τους τσιγγάνους,συναστρέφονται μεταξύ τους και διατηρούν την εθνική τους συνείδηση.Τόσο παράλογο είναι που κάποιος επιδιώκει μια ιδιότητα που του θα του αποφέρει παροχές? 6
xstreamgamer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Να απαντήσω με βάση ένα παραπάνω σχόλιο.όχι δεν είμαι μουσουλμανολάγνος ούτε αριστεριστής με την έννοια ότι ζω σε έναν ουτοπικό κόσμο με ροζ συννεφάκια και γαλάζιους μονόκερους πως θα μπορούσα άλλωστε σαν γονιός όπου η ευαισθησία μου σε τέτοια χτυπήματα είναι δεδομένο ότι είναι περισσότερη από άλλους καθώς μπορώ να βρεθώ στην θέση των γονιών που έχασαν τα αγγελούδια τους χτες.That said για να γράψω και εγώ λίγο στην Αγγλική αυτό δεν με αποτρέπει καθόλου να κάτσω να προβληματιστώ γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά.Από όποια πλευρά και να εξετάσω το ζήτημα μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι όλα αυτά γίνονται αποκλειστικά για την θρησκεία τους (Ισλάμ) και όχι για λόγους ρεβανσισμού έστω και δεν αφορά το δράστη το revenge άμεσα.Αρκεί που στο μυαλό του έχει ότι οι σταυροφόροι επιτίθενται στις χώρες άλλων μουσουλμάνων όπως και αυτός και προκαλούν πολύ περισσότερους θανάτους.Δικαιολογείται ο δράστης και οι όμοιοι του με βάση όσα έγραψα παραπάνω;Hell no σε καμία περίπτωση αλλά ρε πούστη μου εμείς δικαιολογούμαστε με κάποιον τρόπο για όσα έχουμε κάνει σε αυτούς;Νομίζω ότι η απάντηση είναι προφανής.Έγραψα και πιο πριν ότι θα δικαιολογούσα μία αντίδραση ακραία από μέρους μας μόνο αν είχαμε αποσύρει όλα μας τα στρατεύματα από τις χώρες τους να μην μείνει ούτε κράνος από ξένο στρατιώτη εκεί και αν αποκαθιστούσαμε ξανά την Παλαιστίνη όπως ήταν πριν το 1957 αν θυμάμαι καλά, και συνέχιζαν τα ίδια ξανά, τότε ναι θα ήμασταν σε νόμιμη άμυνα αν απρόκλητα μας έβαζαν ως στόχο.Εκτός και αν μερικοί πιστεύουν ότι απρόκλητα μας χτυπούν.Τότε δεν έχει νόημα η κουβέντα. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Όταν διαβάζω πράγματα τύπου "η Ευρώπη φταίει" μου έρχεται στο μυαλό αυτό. 3
Unabomber Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 in other news...... Nice attack: Many Muslims reportedly among 84 killed by lorry The French Muslim Council has condemned the atrocity as a “barbarian attack”. In a statement the council said: “France has been hit yet another time by a terrorist attack of the utmost severity.” It added the “odious terrorist act took aim at our country on the very day of its national holiday, a day which celebrates liberty, equality and fraternity” http://www.independent.co.uk/news/world/europe/nice-attack-latest-news-lorry-terrorism-muslim-victims-isis-a7138156.html Also...... Nice attacker: A lone wolf inspired by extremists, says terrorism expert http://www.politico.eu/article/nice-attacker-a-lone-wolf-inspired-by-extremists-says-terrorism-expert-truck-radicalization-isil-al-qaeda/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις