Προς το περιεχόμενο

[SSD] Sandisk Plus 240GB - 60€ [Media Markt]

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο οτι ειδα τα reviews , και στα 2 μοντελα, στα 60-65 ευρω ειναι μετριες επιλογες, υπαρχουν αρκετα καλυτερες ενναλακτικες (tlc βεβαια- Mushkin Triactor,Adata sp550,patriot blast) , ο Mlc θεωριτικα θα ειναι  πιο αξιοπιστος- θα κρατησει περισσοτερο, αλλα σε αυτο το budget δεν εχει να λεει και πολλα. Για συστηματα παλια (775-1366/ AM2 κλπ και παλια λαπτοπ) με sata2 ειναι μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κ εγώ αυτό ψάχνω

ειχα παει στο καταστημα και μειχαν γραψει για να παρω τη καρτα μελους,μαζι με τη καρτα μελους για αγορα πανω απο 30 ευρω σου δινω ενα κουπονι 5 ευρω και το χρησιμοποιησα τωρα

ειχα παει στο καταστημα και μειχαν γραψει για να παρω τη καρτα μελους,μαζι με τη καρτα μελους για αγορα πανω απο 30 ευρω σου δινω ενα κουπονι 5 ευρω και το χρησιμοποιησα τωρα

Δηλαδή πρώτα έκανες αγορά και μετά σου έδωσαν το κουπόνι? Γιατί στο site λέει με την εγγραφή παίρνεις 5€ αλλά δεν εμφανίζονται πουθενά

• Like 1

Το κουπόνι των 5 ευρώ όσοι δεν το έχετε το ξεχνάτε για την συγκεκριμένη προσφορά γιατί το στέλνουν σε έντυπη μορφή στο σπίτι κανα μήνα μετά την εγγραφή.

Δηλαδή πρώτα έκανες αγορά και μετά σου έδωσαν το κουπόνι? Γιατί στο site λέει με την εγγραφή παίρνεις 5€ αλλά δεν εμφανίζονται πουθενά

δεν είχα κάνει αγορά απλα εγραφηκα για τη καρτα και μου ήρθε σε λίγες μέρες ή καρτα μαζί με το κουπόνι των -5 ευρώ.η προϋπόθεση για εξαργύρωση ήταν να κάνεις αγορά μεγαλύτερη των 30 ευρω είτε στο κατάστημα ειτε ηλεκτρονικα

• Like 1

Τον πήρα από Πλαίσιο Συντάγματος προχθές είχε αρκετούς διαθέσιμους. Για όποιον ενδιαφέρεται ανάλογες τιμές έχει στα 120 & 480GB. Δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω ακόμα. Είναι G26.

O δίσκος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο από επιδόσεις,δεν έχει δοθεί αναβαθμιση firmware παρότι κυκλοφορεί καιρό στην αγορά, και η ποιοτητα κατασκευής του είναι μέτρια σε σχέση με νεώτερους δίσκους (και TLC) .Οπότε θέλει προσοχή στην εγκατάσταση στο υπολογιστή,λόγω πλαστικών ,βιδες κλπ και σε κάποια laptop που έχουν οριακά χώρο καλύτερα μην ρισκαρετε τοποθετιση ,ακόμα και αν κουμπώσει καλα ,πιθανόν και να ζεστενετε...

Για Sata2 desktop σύστημα και για όσους θέλουν αντιγραφές ή επεξεργασία μεγάλων αρχείων ,είναι απλά μια τίμια επιλογή στα χρήματα αυτά. Τελος αν το αγοράσετε από το ΜediaΜarkt ,όπως όλα τα προιόντα από το κατάστημα,το αλλάζουν σε 14 μέρες αν δεν αρέσει ή δεν κάνει (με κάποια σοβαρή δικαιολογία βεβαια),αν έχετε κρατήσει την συσκευασία και την απόδειξη.

• Like 1

Ξανα διαθέσιμο στα public

Φτου δεν το πρόλαβα...

Εγώ σκέφτομαι να το βάλω ως αποθηκευτικό μέσο σε ένα mini-pc...να κατεβάζω εκεί τα τορρεντ μου πριν τα αντιγράψω στους HDD, χωρίς να έχω τον μηχανικό να μου παίρνει τα αυτιά με το θορυβο.

Τι λέτε, κάνει γι αυτή τη δουλειά;

Φοβάμαι μήπως πέσουν πολύ οι 480άρηδες τους επόμενους 2-3 μήνες και μετανιώσω την αγορά.

Υπάρχει ένας δίσκος κρατημενος στα Public στο Αγρινιο. Επειδή δε θα παραλαβω εάν τον θέλει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου να του δώσω τα στοιχεία μου.

Φτου δεν το πρόλαβα...

Εγώ σκέφτομαι να το βάλω ως αποθηκευτικό μέσο σε ένα mini-pc...να κατεβάζω εκεί τα τορρεντ μου πριν τα αντιγράψω στους HDD, χωρίς να έχω τον μηχανικό να μου παίρνει τα αυτιά με το θορυβο.

Τι λέτε, κάνει γι αυτή τη δουλειά;

Φοβάμαι μήπως πέσουν πολύ οι 480άρηδες τους επόμενους 2-3 μήνες και μετανιώσω την αγορά.

Δεν νομιζω να πεσουν τοσο πολυ ωστε ενας απλος σχετικα ssd 240gb των 60 ευρω να θεωρηθει κακη αγορα. Κανουν ομως οι ssd για την δουλεια που θες;

Δεν λέω πως θα πέσουν τόσο οι τιμές, αλλά αρκετά ώστε να μετανιώνω που θα μπορούσα να είχα πάρει μεγαλυτερη χωρητι΄κοτητα με + 20-30€ πχ

Όπως είπα, δεν θέλω μηχανικό γιατί θα κάνει θόρυβο σε ένα απόλυτα αθόρυβο σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...