Προς το περιεχόμενο

[SSD] Sandisk Plus 240GB - 60€ [Media Markt]

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το παλιό μοντέλο SDSSDA-240G-G25 είναι σίγουρα MLC, υπάρχουν πολλά σχετικά reviews.

Το νέο μοντέλο SDSSDA-240G-G26 είναι μάλλον TLC, το SLC που ανέφεραν κάποιοι το χρησιμοποιεί για caching ώστε να ανεβάσει τις επιδόσεις στο write (για αυτό και βλέπετε μεγαλύτερο νούμερο στο write από το πλαίσιο).

Από θέμα αξιοπιστίας είναι καλύτεροι οι MLC, οπότε πάρτε καλύτερα  το παλιό μοντέλο από mediamarkt ή public.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για τους mlc ,δλδ το παλιοτερο μοντελο απο public k mediamarkt τα as ssd παντως που ειδα ψαχνοντας προχειρα στο net ειναι κατω του μετριου κ πολλες φορες χειροτερα κ απο τελειως budget δισκους

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια εδώ ομολογώ ότι μπερδεύτηκα. Ήμουν έτοιμος να τα... "σκάσω" στο checkout αλλά με ζώσανε τα φίδια τελευταία στιγμή.

Μιας και ο G-26 είναι νέο μοντέλο και ίσως είναι δύσκολο να διατυπωθεί άποψη (ούτε γενικά υπάρχουν πολλά reviews), μπορεί κάποιος να δώσει μια πιο ολιστική άποψη για τον G-25 τουλάχιστον (value for money, πραγματικές ταχύτητες, αξιοπιστία τόσο της SanDisk σε SSD, αν αξίζει να πάμε σε intel ή samsung εναλλακτικά);

ειναι επωνυμος ,mlc που σημαινει ανθεκτικος στις εγγραφες οποτε κ στον χρονο ,με bench ταχυτητες οχι οπως ο κορυφαιος evo αλλα χωρις να υστερει δραματικα κ που σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις καμια διαφορα ,σε τιμη που εχουν οι φθηνοτεροι τυχαρπαστοι 240ρηδες

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/342913/201-256GB.html?keyphrase=ssd

bottom line αν χρειαζεσαι εναν 240αρη βουρ ,εγω αυριο παω να παραλαβω

Εγώ τον πήρα για να μπει σε μηχάνημα με c2q-sata2 που είναι ακόμη με μηχανικό.

Αξίζει για κάποιον που θέλει έναν απλό και μέτριο ssd να "κάνει τη δουλειά του",

όποιος έχει σοβαρές απαιτήσεις υπάρχουν οι samsung evo και pro που δίνουν και 5 χρόνια εγγύηση.

ειναι επωνυμος ,mlc που σημαινει ανθεκτικος στις εγγραφες οποτε κ στον χρονο ,με bench ταχυτητες οχι οπως ο κορυφαιος evo αλλα χωρις να υστερει δραματικα κ που σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις καμια διαφορα ,σε τιμη που εχουν οι φθηνοτεροι τυχαρπαστοι 240ρηδες

http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/342913/201-256GB.html?keyphrase=ssd

bottom line αν χρειαζεσαι εναν 240αρη βουρ ,εγω αυριο παω να παραλαβω

Εγώ τον πήρα για να μπει σε μηχάνημα με c2q-sata2 που είναι ακόμη με μηχανικό.

Αξίζει για κάποιον που θέλει έναν απλό και μέτριο ssd να "κάνει τη δουλειά του",

όποιος έχει σοβαρές απαιτήσεις υπάρχουν οι samsung evo και pro που δίνουν και 5 χρόνια εγγύηση.

Με καλύψατε, πρώτη φορά παίρνω SSD (που προορίζεται για αντικατάσταση κλασικού HDD σε Thinkpad L520 με CPU Intel Pentium B960, σαπάκι δηλαδή), οπότε νομίζω είναι ιδανικός. Ευχαριστώ, παραγγέλνω τώρα και γω  :-D

• Like 1

ευχαριστω,ειχα και ενα κουπονακι απο εγγραφη στο club και μου ρθε κουτι στα 55 με 3 ατοκες δοσεις

και στο public

http://www.public.gr/product/computers-and-software/anabathmisi/esoterikoi-skliroi-diskoi/esoterikos-diskos-ssd-plus-sandisk-240gb-25-sata-3-sdssda-240g/prod7750053pp/

που σου ηρθε το κουπονι; γραφτηκα και το ψαχνω αλλα δεν...!

Επίσης, ξερει κανεις αν τα MM δεχονται ticket compliments?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...