Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ νομίζω θα παραλάβουν όσοι είχαν υπομονή και δεν άρχισαν να τους ζαλιζουν πότε και πότε θα έρθει.... Όσοι προλάβαν πρόλαβαν..

Σε όσους πήραν tracking με τι το έστειλαν..?

• Like 1
Δημοσ.

Και το δικό μου έγινε shipped..... Ότι να'ναι τελικά..... Εγώ τους είχα ζητήσει με NL post, και όντως με tracking number NL το έστειλαν

Δημοσ.

Το δικό μου tracking number είναι της μορφής RR123456789CZ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

Και μένα της ίδιας μορφής είναι ενώ πλήρωσα κάτι ψιλά για να ρθει με NL...(+ ότι δεν λειτουργεί το tracking για το οποίο επίσης πλήρωσα)

παλιοσχιστομάτιδες :P

• Like 1
Δημοσ.

Czech post..

Αυτό το είχα καταλάβει. 

Όπως και ο Kenny είχα πληρώσει για NL.

Το CZ καθυστερεί περισσότερο από το NL;

Δημοσ.

Και μένα της ίδιας μορφής είναι ενώ πλήρωσα κάτι ψιλά για να ρθει με NL...(+ ότι δεν λειτουργεί το tracking για το οποίο επίσης πλήρωσα)

παλιοσχιστομάτιδες :P

Είναι πολυ νωρίς για να λειτουργεί το το tracking.... 

Δημοσ.

Παρα την και καλα αποστολη δεν βλεπω φωτογραφια του δεματος. Περα απο αυτο αν τυχον ερθει τι εχετε σκοπο να το κανετε?

Δημοσ.

Είναι πολυ νωρίς για να λειτουργεί το το tracking.... 

Απλά δώσανε το tracking. Δεν τα έχουν πάει για αποστολή ακόμα. 

Το δικό μου υποτίθεται από τις 17/7/2016 είναι shipped (έστειλαν και φωτογραφία του πακέτου), αλλά στο tracking δεν φαίνεται ακόμα. 

Οι προσφορές γενικά θέλουν ΠΟΛΥ υπομονή...... και ΛΙΓΗ γκρίνια. Εμείς τα κάνουμε ανάποδα. 

• Like 9
Δημοσ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ       26-07-2016 09:34         ΤΣΕΧΙΑ
...
.
.
....

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ            28-07-2016 11:24          ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...