Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεταξύ 8,63$ από Ευρώπη και 5.79$ από Κίνα (που θα σου έλθει ποιός ξέρει πότε και πώς) δεν υπάρχει διαφορά...

αν η θήκη κοστίζει περισσότερο από το μηχάνημα τότε κάτι δεν πάει καλά...

• Like 3
Δημοσ.

αν η θήκη κοστίζει περισσότερο από το μηχάνημα τότε κάτι δεν πάει καλά...

Αν και δεν πάει ακριβώς έτσι, το μηχάνημα δεν κοστίζει τόσο, απλώς έτυχε (και μάλλον όπως εξελίσσεται η υπόθεση δεν πέτυχε)...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ακριβώς έτσι το αρσενικό usb σε ενα φορτιστή κινητού με 2 amber την άλλη πλευρά τη γυμνωνουμε και περνούμε κοκκινο μαύρο .. μαυρο γ ίωση μπαίνει στο 6 και το κόκκινο στο 2 ή στο 4. Από ένα παλιό ανεμιστήρα pc μπορούνε να πάρουμε το φις και να το μονταρουμε.. ή απο κουτί pc να πάρουμε τα φις που πάνε στο Mother board .. τεριαζουν μια χαρα

http://i.imgur.com/nfbnFzt.png

Γιατρέ, στα ίδια pin είδα βάζουν και το ανεμιστηράκι.

Αν θέλουμε και την τροφοδοσία, τότε πως τα βάζουμε και τα 2? με διακλαδωτή?

Δημοσ.

Μεταξύ 8,63$ από Ευρώπη και 5.79$ από Κίνα (που θα σου έλθει ποιός ξέρει πότε και πώς) δεν υπάρχει διαφορά...

Γιατι τι orange pi απο που το περιμένουμε ?  :-D

Αν ξεκινήσει απο gear καπάκι βάζεις και το κουτάκι του..... Να πω το είχαμε στα χέρια μας αντε να βιαζόμασταν ...

Εδω δεν ξέρουμε αν τελικά θα σταλεί , εσενα σε έπιασαν οι βιασύνες  :mrgreen:  

Ακριβό νομιζω..Προτείνω αυτο:

High Quality Acrylic Case Transparent

http://s.aliexpress.com/VBNJ7Nz6

Άραγε θα χωράνε τα ψυκτράκια και ανεμιστηράκι μαζί στο κουτί ? 

• Like 1
Δημοσ.

Σε μένα ξεκίνησε η αποστολή άρα τι συμπράγκαλα να πάρω; (αν μπορείτε παραθέστε link καθώς είμαι άσχετος)

διάβασα για φορτιστή - θήκη - cooler

Δημοσ.

http://i.imgur.com/nfbnFzt.png

Γιατρέ, στα ίδια pin είδα βάζουν και το ανεμιστηράκι.

Αν θέλουμε και την τροφοδοσία, τότε πως τα βάζουμε και τα 2? με διακλαδωτή?

Εκεί μπορείς να έχεις την ίδια γιωση στο 6 και να παίρνει ρεύμα από το 4 αλλά όπως είπες μπορείς και με διακλαδωση..

Τώρα για το κουτάκι κυκλοφορεί και μια low profile ψηκτρα που νομίζω ότι το παίρνει μαζί.. Αν όχι μπορεί να βάλεις ανάποδα τις βίδες και το ανεμιστήρα από πάνω...

Αυτή είναι

http://s.aliexpress.com/yEVZFrAB

Δημοσ.

Σε μένα ξεκίνησε η αποστολή άρα τι συμπράγκαλα να πάρω; (αν μπορείτε παραθέστε link καθώς είμαι άσχετος)

διάβασα για φορτιστή - θήκη - cooler

μην είσαι σίγουρος ότι ξεκίνησε , μου είχε τύχει (σε προηγουμένη παραγγελιά) να στείλουν και καλά ότι έγινε shipped και μετά το ακύρωσαν. 

Δημοσ.

μην είσαι σίγουρος ότι ξεκίνησε , μου είχε τύχει (σε προηγουμένη παραγγελιά) να στείλουν και καλά ότι έγινε shipped και μετά το ακύρωσαν. 

Α τοσο χαλια μαγαζι δηλαδη ε;

• Like 1
Δημοσ.

Το gearbest κάνει το εξής όταν έχει προσφορά. Λέει ότι θα στείλει σε 5 μέρες π.χ. αλλα αυτό κάθε 2 μέρες φεύγει προς το μέλλον. Αφού περάσουν 2-3 εβδομάδες αν δουν οτι δε "βγαίνουν" (δεν είχαν την ανάλογη ζήτηση ή δεν πέτυχαν την τιμή αγοράς που περίμεναν) με την προσφορά ακυρώνουν ή στέλνουν μαιμού ή στέλνουν χαλασμένο.

Εμένα π.χ. μετά από 3 εβδομάδες αναμονή (και email τι θα γίνει κλπ) μου έστειλαν αντί για την EKEN καμερα τη noname κοπια της.

Γενικά οι "προσφορές" του gearbest είναι παναγία βόηθα.

• Like 1
Δημοσ.

Α τοσο χαλια μαγαζι δηλαδη ε;

Και μένα ένα ράσπι που είχα πάρει παλιά, μου το ακύρωσαν μετά απο ενάμιση μήνα, και ενώ είχα ήδη πάρει tracking number :-P . To δε refund μου μπήκε άλλο ενά μήνα μετά (σύνολο περίπου 2μιση μήνες δεσμευμένα χρήματα)

• Like 1
Δημοσ.

και εμενα λεει shipped out και εχουν ανεβασει φωτο με το πακετο που θα στειλουν/ έχουν στείλει οπότε ειμαι αισιόδοξος ότι θα παραλάβω.

Δημοσ.

Το gearbest κάνει το εξής όταν έχει προσφορά. Λέει ότι θα στείλει σε 5 μέρες π.χ. αλλα αυτό κάθε 2 μέρες φεύγει προς το μέλλον. Αφού περάσουν 2-3 εβδομάδες αν δουν οτι δε "βγαίνουν" (δεν είχαν την ανάλογη ζήτηση ή δεν πέτυχαν την τιμή αγοράς που περίμεναν) με την προσφορά ακυρώνουν ή στέλνουν μαιμού ή στέλνουν χαλασμένο.

Εμένα π.χ. μετά από 3 εβδομάδες αναμονή (και email τι θα γίνει κλπ) μου έστειλαν αντί για την EKEN καμερα τη noname κοπια της.

Γενικά οι "προσφορές" του gearbest είναι παναγία βόηθα.

και εμενα λεει shipped out και εχουν ανεβασει φωτο με το πακετο που θα στειλουν/ έχουν στείλει οπότε ειμαι αισιόδοξος ότι θα παραλάβω.

Χαχαχα πρόσεχε μην έχει μπανάναπι αντί για προρτοκάλι πι με τις μαιμούδες που κυκλοφορούν στο gearJOKE

Δημοσ.

Χαχαχα πρόσεχε μην έχει μπανάναπι αντί για προρτοκάλι πι με τις μαιμούδες που κυκλοφορούν στο gearJOKE

Καλα πας να γινεις αστειος αλλα και banana pi να μου στειλουν παλι ευχαριστημένος θα μαι. Επίσης δεν αμφισβητώ ότι κάνουν καραγκιοζιλίκια αλλά στην συγκεκριμένη περιπτώση  το orange pi είναι πρακτικα μαιμου rpi όποτε ΑΝ στείλουν κάτι περιμένω εναν αυθεντικό κλώνο δεν νομίζω να μπορουν να τα κάνουν πολύ χειρότερα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...