kamui Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Φροντίστε να έχετε και το σωστό καλώδιο για ρεύμα γιατί δεν παρέχεται και νομίζω δεν παίρνει ρεύμα από micro-usb. Αν δεν έχει ήδη περίσσια καλώδια και τροφοδοτικά που χρειάζεται μάλλον δεν είναι του gadgeto - αθλήματος To Μοντέλο είναι http://www.orangepi.org/orangepipc/ (IR receiver τώρα το είδα, καλή φάση). Ubuntu, Lubuntu, Fedora, Open Suse, Kali Linux, Raspbian και δεν συμμαζεύεται Παίζει και Open Elec αλλά ανεβάζει θερμοκρασίες στο θεό και συνιστούνε http://www.gearbest.com/development-boards/pp_54470.html Bάλτε στη παραγγελία σας ένα σετάκι 1
fouzouras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) καλημερα Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2016 από fouzouras
Errik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Είμαι 99% σίγουρος οτι θα πέσουν μαζικά άκυρα, όπως συνιθίζει να κάνει αυτό το τραγικότατο κατάστημα πολύ συχνά (και σου δεσμέυει και τα χρήματα σου για κανα μήνα). παρόλα αυτά είναι πραγματικά καλή τιμή, ειδικά τωρα που ακόμα το raspberry pi zero έχει τόσο τραγική διαθεσιμότητα και περιορισμούς σε 1 ανα παραγγελία και μεταφορικά πάνω απο 30Ε. Να πω την αλήθεια δε περιμένω να παραλάβω...
Avatar_GR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Είναι λίγο παιδεμάρα να του περάσετε λειτουργικό, δεν είναι σαν το raspberry. Πιο ζόρικο, αλλά σε αυτά τα χρήματα αξίζει!!! Επίσης δεν φορτίζει με microUSB όπως το raspberry, αλλά με 4.0X1.7MM αντάπτορα
BrocasHelm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 $8.76 με tracking είναι τρελή τιμή. Κι ας μην το χρειάζομαι, πιο πολύ το πήρα μπας και αποφασίσω κάποια στιγμή να συνεχίσω το home automation project μου για να το κάνω server. Kodi πώς τα πάει; Έχει θέματα με απόδοση λόγω drivers στα γραφικά; Το γεγονός πως έχει ενσωματομένο wifi είναι μεγάλο + για μένα για απλή χρήση. 1
terry308 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Kodi πώς τα πάει; Έχει θέματα με απόδοση λόγω drivers στα γραφικά; Το γεγονός πως έχει ενσωματομένο wifi είναι μεγάλο + για μένα για απλή χρήση. Γιατί νομίζω πως δεν έχει wifi ;; 1
Avatar_GR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Hardware specificationCPUH3 Quad-core Cortex-A7 H.265/HEVC 4KGPU·Mali400MP2 GPU @600MHz·Supports OpenGL ES 2.0Memory (SDRAM)1GB DDR3 (shared with GPU)Onboard StorageTF card (Max. 64GB) / MMC card slotOnboard Network10/100M Ethernet RJ45Video InputA CSI input connector Camera:Supports 8-bit YUV422 CMOS sensor interfaceSupports CCIR656 protocol for NTSC and PALSupports SM pixel camera sensorSupports video capture solution up to 1080p@30fpsAudio InputMICVideo OutputsSupports HDMI output with HDCPSupports HDMI CECSupports HDMI 30 functionIntegrated CVBSSupports simultaneous output of HDMI and CVBSAudio Output3.5 mm Jack and HDMIPower SourceDC input can supply power, but USB OTG input don’t supply powerUSB 2.0 PortsThree USB 2.0 HOST, one USB 2.0 OTGButtonsPower Button(SW4)Low-level peripherals40 Pins Header,compatible with Raspberry Pi B+GPIO(1x3) pinUART, ground.LEDPower led & Status ledKeyIR input, POWERSupported OSAndroid Ubuntu, Debian, Rasberry Pi ImageInterface definitionProduct size85 mm × 55mmWeight38gDC 5V 2A
leros2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Έβαλα και εγώ ενα να υπάρχει, του πήρα και τα ψυκτράκια του. Μέχρι να έρθει θα βρώ τι να το κάνω Σύνολο USD 6.95, με 144 gearbest ποντους που με αφησε να χρησιμοποιήσω ...
BrocasHelm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Γιατί νομίζω πως δεν έχει wifi ;; Όντως δεν έχει, κοιτούσα άλλο μοντέλο, αλλά και πάλι είναι τρελή τιμή για αυτό που είναι. 1
kob6931 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Να προχωρήσουν πρώτα οι παραγγελίες και μετά αγοράζουμε ψύκτρες και καλώδια... Μην φάμε το άκυρο και μείνουμε με την ........ψύκτρα στο χέρι.... 3
newtech Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Είμαι 99% σίγουρος οτι θα πέσουν μαζικά άκυρα, όπως συνιθίζει να κάνει αυτό το τραγικότατο κατάστημα πολύ συχνά (και σου δεσμέυει και τα χρήματα σου για κανα μήνα). παρόλα αυτά είναι πραγματικά καλή τιμή, ειδικά τωρα που ακόμα το raspberry pi zero έχει τόσο τραγική διαθεσιμότητα και περιορισμούς σε 1 ανα παραγγελία και μεταφορικά πάνω απο 30Ε. Να πω την αλήθεια δε περιμένω να παραλάβω... Φιλε μου απο 25 παραγγελιες που βλεπω στο ιστορικο μου 0 εχει πεσει ακυρο και 1 δεν την ελαβα και εχω Refund!
Errik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγώ έχω πάνω απο 20% ακύρωση στις παραγγελίες απο αυτό το κατάστημα, φυσικά με refund. Το συνιθίζει σε οποιοδήποτε προιόν είναι παράλογα φθηνο. Ως τωρα μου έχουν ακυρώσει tablets, raspberry pi και διάφορα άλλα ,που ήταν σε πολύ καλύτερη τιμή απο τον ανταγωνισμό. Μακάρι τελικά να παραλάβουμε! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις