Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμένεις κανα 10 λεπτο να γινει το install η απλα λες α χαλασμένο στο 2 λεπτο, βγαλτο απτη τροφοδοσία; πιο image δοκιμάζεις; μηπως δοκιμαζεις για αλλο orange?

Δημοσ.

..... Δοκίμασε να του δωσεις χρόνο για το install, μιλα του λιγο γλυκά μη το χαιδεψεις ομως γιατί τσουρουφλαει. Μετα ενημέρωσε τους υπόλοιπους συμφορουμιτες για το success του θέματος η μη. Ξανακαψε τα images απο την αρχη μονο

Δημοσ.

θεωρώ ότι δεν υπάρχουν προβληματικά img η sd που δεν παίζουν.. απλά η πλειονότητα δεν διαβάζει τις οδηγίες και κανει randomies με το βασικότερο λάθος να κατεβάζει images για αλλες εκδόσεις του Orange

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αφηστε την θεωρια ολοι, ειδικα ο φιλος ποιο πανω. Το προβλημα μου το ειναι το ιδιο με του φιλου στο βιντεο. https://m.youtube.com/watch?v=ZtUn-dnJFdU για οσους δεν μπορουν να το μπουταρουν με κανενα image. Ευχαριστω τον φιλο με το αντροιντ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα αφηστε την θεωρια ολοι, ειδικα ο φιλος ποιο πανω. Το προβλημα μου το ειναι το ιδιο με του φιλου στο βιντεο. https://m.youtube.com/watch?v=ZtUn-dnJFdU για οσους δεν μπορουν να το μπουταρουν με κανενα image. Ευχαριστω τον φιλο με το αντροιντ

δε σου μίλησα θεωρητικά αλλά πρακτικά τι να κάνεις. εκτος αν νομίζεις οτι η λέξη θεωρώ (που σημαίνει εχω τη γνώμη - πιστεύω ) εχει να κάνει με την ευρύτερη  ενοια της λέξης θεωρία οκ εκει πάσο καθώς προφανώς εκει πρέπει να αναλυθεί το πρόβλημα της συνεννόησης.

για να παμε όμως στην ουσία ,δε μας είπες ομως πρακτικα τι πρόβλημα ειχες περαν του βιντεο που ποσταρες, λάθος τροφοδοσία? άλλαξες καλωδιο ?μπήκες με ssh η απλα εβαλες το android και έπαιξε και  ολα οκ? 

επίσης μήπως πρέπει να ανοιχτεί κάποιο άλλο νήμα στο session hardware για αυτές τις συζητήσεις που αφορουν το orange , όπως έκανε ο errik με το raspberry και κάποιος admin να μεταφέρει παρομιες συζητήσεις που δε εχουν να κάνουν με τη παραγγελια εκεί? εκεί ισως να μπορούσε να γινει οργανωμένο και οπως σωστα προτείνει και ο pavlidis  να δινοντε εκει  Link imges Με οδηγίες βοηθιες κτλ 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

ποιες είναι οι εντυπώσεις σας απο το μαραφέτι ?

Πως τα πάει στις απλές δουλειές (Web, youtube, kodi κτλ κτλ) ?

το δικό μου εχει φτάσει στο ταχυδρομείο αλλά λόγο διακοπών δεν μπορώ να το παραλαβω... 

Δημοσ.

Από κάρτες MicroSD ποιες δουλεύουν; Γράψτε τι έχετε και τι σας δούλεψε, θα βοηθήσει αρκετούς...

Οι γρήγορες κάρτες και οι μεγάλες (πάνω από 8-16GB) έχουν πρόβλημα από ότι βλέπω.

Δημοσ.

Από κάρτες MicroSD ποιες δουλεύουν; Γράψτε τι έχετε και τι σας δούλεψε, θα βοηθήσει αρκετούς...

Οι γρήγορες κάρτες και οι μεγάλες (πάνω από 8-16GB) έχουν πρόβλημα από ότι βλέπω.

εδω δε βαζουν ρε παιχτη τα images μαζεμενα (1-2-3-4, οσα δουλευουν καρφι τελος παντων) που χρησιμοποιησαν καποιοι για να παιδευτουν και οι υπολοιποι θα μας πουν ποιες καρτες μνημης δουλευουν; :P εγω προσωπικά θα παρω παντως μια sandisk 16 gb το απογευμα και περιμενω μεσα στην εβδομάδα τη θήκη για να το στήσω σιγα σιγα

• Like 1
Δημοσ.

Δουλεύουν Lubuntu, retrorange pi (το osd menu sto kodι δε λειτουργεί όμως σωστά) και openelec!

Τα έχω γράψει 2-3 σελίδες πίσω.

Άσε που αν δεν έχεις χρόνο/όρεξη να ασχοληθείς δε θα βγάλεις εύκολα άκρη με το μηχανηματάκι.

Είναι λίγο ζόρικο αλλά για τα λεφτά που κοστίζει αξίζει με το παραπάνω!

Καλή συνέχεια!

• Like 4
Δημοσ.

οπότε χλωμό και ή κάρτα μνήμης που έχω ... είχα υπολογίσει να χρησιμοποιησω μία Samsung Evo Plus 32gb που είναι αφημενη στο συρταρι.

Δημοσ.

εμένα πάντως παιζει και η κόκκινη και η κίτρινη της samsung τώρα πια απο τις 2 ειναι η Plus δε ξερω. απο το gearbest αγορασμένες και οι 2 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...