Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρέλαβα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεωσεων δεν προλαβαώνω να ασχοληθώ. Όποιος ενδιαφέρεται pm me...

με ενδιαφερει.
Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εδώ διότι δε βρίσκω άλλο αντίστοιχο νήμα στο φόρουμ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν δουλεύουν οι υπότιτλοι στο KODI του retrorange pie?

Έχω διαβάσει αρκετούς οδηγούς έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά μόλις ξεκινήσει η ταινία από πχ Exodus, ενώ έχω βάλει όλα τα addon, greek subtitles κτλ.  δε μου εμφανίζει τίποτα! ούτε μπορώ να ανοίξω κάποιο μενού κατά τη διάρκεια που παίζει η ταινία για να προσθέσω υπότιτλους!

Έχει κάποιος καμία ιδέα? Παλεύω όλη μέρα και έχω απογοητευτεί!

Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει ή τουλάχιστον να μου πει αν κατάφερε να δει ταινία με ελληνικούς υπότιτλους!

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

δοκίμασα να βαλω σε λειτουργεια το orange με σύνδεση απο τα pin καθώς ακόμα δεν έχω κάποιο άλλο τρόπο.

ρεύμα πήρα από την usb της τηλεόρασης

για ιντερνετ χρησιμοποιώ όπως θα δείτε ενα στικακι turbo x που βρήκα παραπεταμένο σε ενα συρτάρι

,δούλεψε κανονικότατα  αν και είχα αμφιβολίες 

open elec για media player

post-39418-0-43243700-1471634214_thumb.jpg

πρώτο αρνητικό δεν δουλεύει το cec και όπως θα δειτε έβαλα το βισματακι για airmouse 

http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_179267.html?wid=21

ok  το ξεπερναμε για πρώτη ήμερα .. θα το ψαξω περισσότερο. σαν χρηστης του raspberry ειχα καλομαθει

πρωτο θετικο -- ταχύτητα αποκρισης σε installs zip 3ς φορες πιο γρήγορο από το raspberry :o

δεύτερο αρνητικό 81 βαθμοί Κελσίου ?! ?! !?! όταν το raspberry ειχε 52 στην ιδια κατάσταση

post-39418-0-63831900-1471634690_thumb.jpg 

δεύτερο θετικό έκανα το πρώτο τεστ σε χ265 1080p και πηγαίνει νεράκι................ όταν το raspberry δε το παίζει καν (το οποίο όμως παίζει άψογα τα 265 720p)

post-39418-0-73953700-1471634826_thumb.jpg

τις επόμενες ήμερες αν βρω χρόνο ισως ασχοληθώ περισσότερο μαζί του 

@zacharias99 στο openelec πάντως την σειρά με ελληνικούς υποτίτλους τη χάζεψα θεωρώ κάτι δε κάνεις σωστα  

• Like 3
Δημοσ.

Την ωρα που ξεκιναει το stream ηδη στους εχει βγαλει αυτοματα ή σου ανοιγει καποιο menu και τους διαλεγεις απο εκει?

Ρωταω διοτι σε ολα τα βιντεο στο youtube την ωρα που παιζει η ταινια μπορεις να εμφανισεις την μπαρα με το σημειο που βρισκεται η ταινια, start pause κτλ. Ενω εγω οτι και να πατησω δεν κανει τπτ!

Αν παω με ποντικι πανω στην εικονα μου βγαζει ενα μικρο μαυρο χ!

Πραγματικα εχω κολησει!

Παντως αφου μου λες οτι βλεπεις με υποτιτλους θα το ψαξω παραπανω!

Χιλια ευχαριστώ παντως!

Δημοσ.

zacharias99.. συγνωμη Κατω  δε σου εμφανιζει μπαρα? με το χρονο που μενει στη ταινια? εκει ειναι ολα τα μενου.. και φυσικα εκει ειναι των υποτιτλων ..

δες απο το 2.30 εως το 2.40 τι εννοω 

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάνω επανεγκατάστασει από την αρχή! 

Δε μου εμφανίζει το menu με την μπάρα ότι και να κάνω, ότι και να πατήσω! 

Γι'αυτό και δεν μπορω με τίποτα να βάλω υπότιτλους...

Όχι, δεν έχω εξωτερικό player. Απλά πέρασα το retrorange pie, του πέρασα τα γνωστά πρόσθετα και τίποτα παραπάνω...

Δεν πειράζει! Αν δε παιδευτείς δε μαθαίνεις :D

Πάντως σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Παιδια βρηκα και αλλον εναν με ακριβως ιδιο προβλημα:https://m.reddit.com/r/kodi/comments/4a44i5/no_media_playback_menu_or_buttons/?utm_source=mweb_redirect&compact=true

Ξερει μηπως καποιος πως ενεργοποιω / απενεργοποιω το hardware acceleration?

Δε βρισκω καποια επιλογη στα μενου του kodi.

Sorry για το spam αλλα ειναι η τελευταια μ προσπαθεια να βγαλω ακρη...

Δημοσ.

Παιδια βρηκα και αλλον εναν με ακριβως ιδιο προβλημα:https://m.reddit.com/r/kodi/comments/4a44i5/no_media_playback_menu_or_buttons/?utm_source=mweb_redirect&compact=true

Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει να βλέπεις τις advanced επιλογές του kodi; Από default ίσως δείχνει μόνο τα basic.

Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει να βλέπεις τις advanced επιλογές του kodi; Από default ίσως δείχνει μόνο τα basic.

όχι όχι όλα expert τα έχω βάλει και δεν βρίσκω κάποια επιλογή που να το ενεργοποιεί/απενεργοποιεί...

Δημοσ.

Το hardware acceleration ειναι  σε expert settings level  στο   system  (αρχικη οθονη))--video ---acceleration

Δημοσ.

Για να μην την πατήσει άλλος χρήστης να ενημερώσω ότι στο RETRORANGE PI αυτή τη στιγμή ΔΕΝ λειτουργεί το OSD menu που ψάχνω εδώ και 2 μέρες! Ενημερώθηκα από το επίσημο νήμα του συγκερκιμένου λογισμικού! 

Δεν υποστηρίζεται ακόμα, είναι θέμα hardware acceleration!

Με το openelec δουλεύουν όλα ρολόι!

Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν μαζί μου!

Δημοσ.

Παιδιά επειδή διακρίνω πολυ μπέρδεμα και πρόβληματα με τα images και τις κάρτες μνήμης υπαρχει καποιος συνδυαςμος που δουλεύει σιγουρα και αποτελεσματικά (καποια μαζεμένα Λίνκ ίσως βοηθούσαν πολλούς και θα μπορούσαν να μπουν και στο πρώτο μυνήμα του θέματος για να βοηθηθούμε όλοι).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...