Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλαβα  σύντομα  για Gear best και όλα καλά ,με το δικό του android που προτείνει στο site  πάει άψογα και συνεργάστηκε με το ποντίκι και ασύρματο  πληκτρολογιο.

Στο kodi έχει ωραία εικόνα αλλά 720 όχι 1080 από hdmi με ήχο.[θέλει ψάξιμο]

Ευχαριστώ val007  

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι όντως αν μπορούμε να τα μαζέψουμε κάπου θα βολευε. Κυρίως images os κλπ γιατι εχει κ θέματα συμβατότητας απο οτι διάβασα κάπου.

Και εγω παρέλαβα σήμερα. Θα ασχοληθώ απο εβδομαδα μαλλον

Δημοσ.

ααα νομισα υπηρχε ετοιμη καμπινα

δες εδω 

http://raptisvasilis.gr/web/retro-game-project/ 

το εχει φτιαξει με raspberry άλλα η καμπίνα παραμένει καμπίνα

κουζίνες ντουλάπες φτιανχει οπότε επικοινώνησε μαζί του μήπως σου το κατασκευάσει εαν το ψηνεις να ασχοληθείς  (είναι καταπληκτικό Project άλλα δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ.. ) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα 

Μόλις παρέλαβα ...

20160811_101805.jpg

20160811_101826.jpg

Lubuntu πρώτα και μετά μάλλον retropie. Αν παίζει καλά έχω μερικά parts από προηγούμενο arcade project και ίσως το ξεκινήσω

Δημοσ.

Παρέλαβα κι εγώ. Βλέπω από images δεν παίζει πολύ stable πράγμα, οπότε αν ξέρει κανείς καλό, λιτό και ελαφρύ stable release για headless στήσιμο, ας το πει. Στο bananapi είχα το bananian πριν το openmediavault και ήμουν υπερικανοποιημένος. Είδα υπάρχει και για εδώ αλλά δεν ξέρω πόσο καλά θα δουλεύει, κι από την άλλη γλυκοκοιτάω και το dietpi.

Θα ασχοληθώ μετά το Σ/Κ που θα μου έρθει η κάρτα μνήμης (και θα αξιωθώ να του φτιάξω το καλώδιο τροφοδοσίας), οπότε αν κανείς έχει δοκιμάσει τίποτα, ας μοιραστεί την εμπειρία του.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ! Στην παραγγελία είχα βάλει και ψυκτράκια.

Περιμένω τώρα κουτάκι και power adapter απο ebay.

Thanks TS

Ποια εχεις αγορασει?
Δημοσ.

Εγώ το καλύτερο κουτακι που βρήκα είναι του alli με ανεμιστήρα 5,75$ χωρίς 3.88$ ψυκτρακια θα βάλω από VGA που έχω spare

Δημοσ.

σημερα παρελαβα και εγω, πηγα να προσπαθησω με τοandroid image που εχει στο sιτε, ενω φαινεται να bootarei(αναβουν τα λαμπακια απο τοethernet και δινει ρευμα στο ποντικι) δεν δειχνει στην οθονη, δοκιμασα με 2 διαφορετικα hdmi ,τωρα θα δοκιμασω με αλλο image

Δημοσ.

Εγώ το καλύτερο κουτακι που βρήκα είναι του alli με ανεμιστήρα 5,75$ χωρίς 3.88$ ψυκτρακια θα βάλω από VGA που έχω spare

το ιδιο πηρα και εγω, λέω να μη βάλω ψυκτρακια εφόσον πηρα κουτι με ανεμιστήρακι...

καποια καλη και σταθερη Image βρηκατε; Στα ελληνικά κιολας ίσως;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...