aristos98 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Παρέλαβα σύντομα για Gear best και όλα καλά ,με το δικό του android που προτείνει στο site πάει άψογα και συνεργάστηκε με το ποντίκι και ασύρματο πληκτρολογιο. Στο kodi έχει ωραία εικόνα αλλά 720 όχι 1080 από hdmi με ήχο.[θέλει ψάξιμο] Ευχαριστώ val007
forgotten Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 κανεις με link με το τι μπορουμε να κανουμε σε αυτο ηρθε σε μενα με 5 ευρω συνολο με τους βαθμους που ειχα
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ναι όντως αν μπορούμε να τα μαζέψουμε κάπου θα βολευε. Κυρίως images os κλπ γιατι εχει κ θέματα συμβατότητας απο οτι διάβασα κάπου. Και εγω παρέλαβα σήμερα. Θα ασχοληθώ απο εβδομαδα μαλλον
ktgeorge Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παρέλαβα και εγώ! Στην παραγγελία είχα βάλει και ψυκτράκια. Περιμένω τώρα κουτάκι και power adapter απο ebay. Thanks TS
sndev Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 ααα νομισα υπηρχε ετοιμη καμπινα δες εδω http://raptisvasilis.gr/web/retro-game-project/ το εχει φτιαξει με raspberry άλλα η καμπίνα παραμένει καμπίνα κουζίνες ντουλάπες φτιανχει οπότε επικοινώνησε μαζί του μήπως σου το κατασκευάσει εαν το ψηνεις να ασχοληθείς (είναι καταπληκτικό Project άλλα δεν εχω χρόνο να ασχοληθώ.. ) 1
argi73 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλημέρα Μόλις παρέλαβα ... Lubuntu πρώτα και μετά μάλλον retropie. Αν παίζει καλά έχω μερικά parts από προηγούμενο arcade project και ίσως το ξεκινήσω
BrocasHelm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παρέλαβα κι εγώ. Βλέπω από images δεν παίζει πολύ stable πράγμα, οπότε αν ξέρει κανείς καλό, λιτό και ελαφρύ stable release για headless στήσιμο, ας το πει. Στο bananapi είχα το bananian πριν το openmediavault και ήμουν υπερικανοποιημένος. Είδα υπάρχει και για εδώ αλλά δεν ξέρω πόσο καλά θα δουλεύει, κι από την άλλη γλυκοκοιτάω και το dietpi. Θα ασχοληθώ μετά το Σ/Κ που θα μου έρθει η κάρτα μνήμης (και θα αξιωθώ να του φτιάξω το καλώδιο τροφοδοσίας), οπότε αν κανείς έχει δοκιμάσει τίποτα, ας μοιραστεί την εμπειρία του.
argi73 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Νομίζω υπάρχει το arbian (desktop & headless) http://www.armbian.com/orange-pi-pc/#legacy Επίσης τρέχει το android image του ZIDOO X1 (με playstore, kodi και αρκετά άλλα)
Errik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Πω ρε παιδιά μη μας το τρίβετε στη μούρη έτσι απροκάλυπτα οτι παραλάβατε 1
tstavrou Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παρέλαβα και εγώ! Στην παραγγελία είχα βάλει και ψυκτράκια. Περιμένω τώρα κουτάκι και power adapter απο ebay. Thanks TS Ποια εχεις αγορασει?
VasilisEEE Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Παρέλαβα και εγώ. Καμία ιδέα για κουτί εκτός από αυτό του aliexpress?
argi73 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Εγώ το καλύτερο κουτακι που βρήκα είναι του alli με ανεμιστήρα 5,75$ χωρίς 3.88$ ψυκτρακια θα βάλω από VGA που έχω spare
mikemart Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 σημερα παρελαβα και εγω, πηγα να προσπαθησω με τοandroid image που εχει στο sιτε, ενω φαινεται να bootarei(αναβουν τα λαμπακια απο τοethernet και δινει ρευμα στο ποντικι) δεν δειχνει στην οθονη, δοκιμασα με 2 διαφορετικα hdmi ,τωρα θα δοκιμασω με αλλο image
paylidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Εγώ το καλύτερο κουτακι που βρήκα είναι του alli με ανεμιστήρα 5,75$ χωρίς 3.88$ ψυκτρακια θα βάλω από VGA που έχω spare το ιδιο πηρα και εγω, λέω να μη βάλω ψυκτρακια εφόσον πηρα κουτι με ανεμιστήρακι... καποια καλη και σταθερη Image βρηκατε; Στα ελληνικά κιολας ίσως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις