smoke0man2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 παιδια καλησπερα τελευταια στο pc μου χαλασε ο fan controller και ετσι ανεβηκε η θερμοκρασια σημερα αγορασα κατι καλωδια που μετατρεπει το μολεξ {12ν) στους αναπτορες των ανεμιστηρων και ετσι οι ανεμιστηρες λειτουργουν στο μεγιστο αλλα παλλοι το κουτι ειναι πολυ ζεστο αλλαξα επισης και παστα αλλα τπτ... τι μπορω να κανω ? ο υπολογιστης που εχει θεμα ειναι στην περιγραφη μου !
tsacali Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 δηλαδη το προβλημα με τις θερμοκρασιες παρουσιαστηκε οταν χαλασε το fan controller? στο μολεξ λογικα επρεπε να διορθωθει τοτε. απο που συμπαιρενεις οτι εφταιγε το fan controller? μηπως δεν δουλευουν τα fan σωστα? πιο λογικο αυτο μου δειχνει συμφωνα με τα λεγομενα σου.
smoke0man2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 δεν μπορω να καταλαβω τα εβγαλα απο το πσ και το συνδεσα σε εξωτερικο τροφοδοτικο και τραβανε 12ν γυρω στα 0.300Α οποτε δεν ξερω... τι αλλο μπορει να φταει εχω apu και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο cpu εχει 36 βαθμους και το gpu σχεδον το διπλασιο...
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν βλέπεις σωστά τις θερμοκρασίες. Με το amd overdrive θα βλέπεις. Ανέβασε μια φωτό από τα margin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα