Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια τηλεόραση LG 42'' 1080p (είναι TV αλλά επειδή το πρόβλημα το εμφανίζει μόνο ως monitor το έγραψα εδώ). Λοιπόν έχει δυο HDMI εισόδους, και το πρόβλημα το εμφανίζουν και οι δύο. Παλιότερα απλά έσβηνε στιγμιαία η οθόνη όταν είχα το hdmi πάνω σε τυχαίες στιγμές, αργότερα (μετά απο 2 μήνες) ήθελε να κουνήσω λίγο το καλώδιο μετά το black out, και τώρα για να δω στιγμιαία εικόνα πρέπει να ταρακουνάω το καλώδιο μέσα στην θύρα και να χοροπηδάει ολόκληρη 42αρα στο έπιπλο. Έχω δοκιμάσει και το PS3 και το λάπτοπ της υπογραφής, με τα ίδια αποτελέσματα. Λέει ή ακατάλληλο φορμάτ ή δεν υπάρχει σήμα. Με πολύ ταρακούνημα έβγαζε και χχρααατσ, μπραααουππ απο τα ηχεία, αλλά τίποτα άλλο. Το κάνει όπως προείπα και στα δύο HDMI, αλλιώς θα έλεγα καμια ψυχρή κόλληση στην θύρα. Θα δοκιμάσω αύριο και άλλο καλώδιο φυσικά, αλλά αυτό δούλευε μέχρι πρότινος. Καμιά ιδέα πριν τα ξεπατώσω όλα απο μέσα? Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2016 από Sheogorath 1
fallen4ngel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω μια τηλεόραση LG 42'' 1080p (είναι TV αλλά επειδή το πρόβλημα το εμφανίζει μόνο ως monitor το έγραψα εδώ). Λοιπόν έχει δυο HDMI εισόδους, και το πρόβλημα το εμφανίζουν και οι δύο. Παλιότερα απλά έσβηνε στιγμιαία η οθόνη όταν είχα το hdmi πάνω σε τυχαίες στιγμές, αργότερα (μετά απο 2 μήνες) ήθελε να κουνήσω λίγο το καλώδιο μετά το black out, και τώρα για να δω στιγμιαία εικόνα πρέπει να ταρακουνάω το καλώδιο μέσα στην θύρα και να χοροπηδάει ολόκληρη 42αρα στο έπιπλο. Έχω δοκιμάσει και το PS3 και το λάπτοπ της υπογραφής, με τα ίδια αποτελέσματα. Λέει ή ακατάλληλο φορμάτ ή δεν υπάρχει σήμα. Με πολύ ταρακούνημα έβγαζε και χχρααατσ, μπραααουππ απο τα ηχεία, αλλά τίποτα άλλο. Το κάνει όπως προείπα και στα δύο HDMI, αλλιώς θα έλεγα καμια ψυχρή κόλληση στην θύρα. Θα δοκιμάσω αύριο και άλλο καλώδιο φυσικά, αλλά αυτό δούλευε μέχρι πρότινος. Καμιά ιδέα πριν τα ξεπατώσω όλα απο μέσα? Αυτο μαλλον δυστηχως, δεν μου ερχεται κατι αλλο... αν και περιεργο και οι 2 να εχουν το ιδιο θεμα. Να υποθεσω καλωδιο αλλαξες ετσι; Δεν εισαι κανας ασχετος αλλα καλο ειναι να ρωτησω 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Θα δοκιμάσω αύριο, αλλά μου κάνει εντύπωση το καλώδιο να παθαίνει degrade. Είναι απο τα καλά, χρυσά πινάκια και 2 δάχτυλα πάχος. Έλεγα μπας και υπήρχε κάτι άλλο. Και με πινελάκι καθάρισα τις θύρες αλλά τίποτα. Η τηλεόραση "βλέπει" ότι υπάρχει συνδεδεμένο καλώδιο (φωτίζεται σαν επιλογή στο input), απλά εικόνα δεν έχει.
fallen4ngel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 degrade χλωμο... πιθανοτερο βλεπω το ενδεχομενο καμια ηλεκτικη σκουπα η κατι αλλο ξερω εγω να το πηρε παραμασχλα κανα τσακισμα κτλπ Ειλικρινα δεν το εχω δει ποτε αυτο που περιγραφεις στην αρχη!!!! Αλλα ποια η πιθανοτητα να εχουν 2 TV το ιδιο θεμα; Αν ειναι καλωδιο την εβγαλες φτηνα και χωρις φασαρια παντως
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δύο θύρες στην ίδια TV. Αλλά ναι, και εγώ αυτό ελπίζω. Είπα να ρωτήσω για prepare for the worst, hope for the best 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ναι, οπω, ειπα δοκιμσσα και με το ps3 και το λαπτοπ. Τα ιδια. Σε λιγες ωρες θα ξερουμε αν φταιει το καλωδιο.
vste Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Παντως ο γαμπρος μου που ειχε το ιδιο θεμα με εσενα τελικα αλλαξε καλωδιο και λυθηκε. Και μαλιστα απο 1 που ειχε παρει 20+ ευρω εβαλε ενα του 5 ευρου.. Μια ερωτηση ετσι για την ιστορια.. Αν το κουνησεις (το καλωδιο ντε!) απο την πλευρα της συσκευης, η το βγαλεις/βαλεις απο εκει κανει τιποτα? 1
mechpanos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Καλώδιο ψυλλιάζομαι κι εγώ, δεν παίζει να είναι και οι 2 θύρες και από 2 συσκευές...κάπου σου έχει τσακίσει/χαλάσει! Άσε τα βάλε βγάλε, μην κάνεις ζημιά! 1
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Παντως ο γαμπρος μου που ειχε το ιδιο θεμα με εσενα τελικα αλλαξε καλωδιο και λυθηκε. Και μαλιστα απο 1 που ειχε παρει 20+ ευρω εβαλε ενα του 5 ευρου.. Μια ερωτηση ετσι για την ιστορια.. Αν το κουνησεις (το καλωδιο ντε!) απο την πλευρα της συσκευης, η το βγαλεις/βαλεις απο εκει κανει τιποτα? Aπο την συσκευή εξόδου δεν έκανε τίποτα. Τελικά καλώδιο. Πήρα ένα με 3 ευρώ και δουλεύει τζάμι! Τσάμπα τα 12 ευρώ που είχα δώσει στο αρχικό καλώδιο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα