Titi 89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλησπερα!Μολις μου εκαναν δωρο το i phone 4s και θελω να κατεβασω το viber αλλα μου λεει οτι το λογισμικο δεν το υποστηριζει και οτι χρειαζεται αναβαθμιση...Με τα λιγα που ξερω απο τεχνολογια δεν παιρνει αλλη αναβαθμιση..Ξερει κανεις τι μπορω να κανω??
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 viber: Compatibility: Requires iOS 8.0 iphone 4s: iOS 5, upgradable to iOS 9.3.2 τι έκδοση εχεις τωρα; (δεν εχω ιδεα απο iphones by the way, απλα σου λεω τι βλεπω στο ιντερνετ)
Titi 89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Εχω το ios 7.1.2 Ουτε εγω εχω ιδεα ειλικρινα
Iphone-iakias Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 ή κανεις αναβαθμιση για να κατεβασεις το viber ή αλλαζεις συσκευη. Το 4ς μεχρι και την 9.3.2 παιρνει. ή αν το κανεις jailbreak και μεσα απο εκει μπορεσεις και περασεις το viber(που δεν το συνιστω για μια εφαρμογη μονο)
Titi 89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 εκανα αναβαθμιση και μου λεει οτι δεν παιρνει αλλη... θα προσπαθησω να κανω jailbreak και βλεπουμε
taslikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ειναι 4 όντως φίλε μου.. Βρες άλλη εφαρμογη που να το υποστηρίζει..
Titi 89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 δεν βρηκα τιποτα δυστυχως... ουτε με το jailbreak καταφερα κατι
taslikos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ναι δεν μπορείς να κανείς κάτι ειναι 6 χρόνων κινητό πάει... Βρες άλλη εφαρμογη που να σε εξυπηρετεί όπως το viber
iganiats Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου το itunes http://www.apple.com/gr/itunes/download/ Κατεβάζεις το viber μέσω του itunes, στον υπολογιστή σου. Συνδέεις, ενσύρματα, το κινητό με τον υπολογιστή σου και συγχρονίζεις από το itunes, την εφαρμογή στο τηλέφωνο σου. Αυτόματα και αφού τελειώσει ο συγχρονισμός, θα περαστεί η τελευταία διαθέσιμη έκδοση του viber για την έκδοση του ios που διαθέτεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα