hasiotis_john Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Έπεσα έξω ε? Για 5.7 ίντσες είναι άψογο ΕΚΤΟΣ αν έχει καμία μάπα μπαταρία edit: hasioti σεβαστή η άποψή σου απλά καταλαβαίνω οτι δεν κάνεις πολυ χρήση στο κινητο η δουλεύεις πολυ powervank η quick chargeΜία απο τα ίδια.. Δεν έπεσες έξω αδερφέ, απλά δεν σημαίνει πως όποιος την έχει μικρότερη .... την έχει και χειρότερη .... την μπαταρία! Εγώ έχω το Sony Xperia Z5 Compact και παρ' όλο το λιώσιμο που του κάνω καθημερινά, ξεχνάω πότε να το φορτίσω! Δες τι εννοώ στο battery test και των 2 Κανένα power bank δεν χρειάζομαι.
ziaba Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εντωμεταξύ η συσκευή ούτε καν υπάρχει στο site και στα 300 ευρώ δεν αξίζει σε καμία περίπτωσή πλέον
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Το βάρος και το μέγεθος στην αρχή σου φαίνεται Μετά είναι συνήθεια. Εγώ όταν είδα το lenovo vibe z2 pro λέω πωω τεράστιο είναι. Και μετά 1 βδομάδα μ φαινοταν κομπλε. Βέβαια σε όποιον δινω να το δει λέει τεράστιο είναι.
vgiozo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Και παλι βεβαια παραμενει κινεζικο με οτι αυτο συνεπαγεται οσον αφορα αναβαθμισεις/service και για καποιους σε software. Παντως για phablet δεν εχει και την καλυτερη δυνατη μπαταρια. Σαν μικροτερο σε μεγεθος με πανω κατω ιδια specs ειναι και το Xiaomi mi5. να μην επαναλαμβάνομαι, αλλά του λείπουν οι απαραίτητες μπάντες για 4G Ελλάδας.
vgiozo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Για WInd προσωπικά το χρειάζομαι, δεν θα τα σκάσω για νέο τηλέφωνο αν δεν είμαι καλυμμένος ως προς αυτό.
stelios18120 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ε καλά εννοείται Δεν είναι λίγο να λείπει το 4G από το κινητό. Χωρίς 4G δεν μπορείς να κάνεις δουλεια εκτός σπιτιού.
drdedus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 εδώ που ειμαι (Χανιά) η voda ΠΑΝΤΟΥ εκτός πόλης σε ολο το νομό και μάλλον στο νησί ΜΟΝΟ 800. Οτι υπήρχε μόνο δεν είναι 800. Δεν έπεσες έξω αδερφέ, απλά δεν σημαίνει πως όποιος την έχει μικρότερη .... την έχει και χειρότερη .... την μπαταρία! Εγώ έχω το Sony Xperia Z5 Compact και παρ' όλο το λιώσιμο που του κάνω καθημερινά, ξεχνάω πότε να το φορτίσω! Δες τι εννοώ στο battery test και των 2 Κανένα power bank δεν χρειάζομαι. Επειδή μονο με "κινέζικα" ασχολούμαι δεν ξέρω από sony αν και θα ήθελα.Δεν το ήξερα αυτό το κινητό και έπαθα πλάκα! Είναι κινητάρα και με τα χαρακτηριστικά αυτά η μπαταρία πρέπει να είναι έτσι όπως τα λες. Αλλά βέβαια οταν ανοίξεις 4g-3g θα την ακούει αλλά και πάλι θα έχει τρελή αυτονομία. Εμένα όμως μου φαίνεται μικρό υπερβολικά, φαντάσου κοίταζα το 7" Huawei που ειχε το gear 300$ αλλά δεν ειχε 800. Το επόμενο θα είναι 6" σίγουρα.
georgekpel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 το πηρα ειναι το καλητερο κινιτο που επιασα στα χερια μου απιστευτο και εχω δοκιμαση τα παντα Το πήρες χθες...δηλαδή υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα, σε καταστήματα ή το είχες πάρει τον Ιούλιο!!!????Να αρχίσουμε να ψάχνουμε πάλι ??? έχει κανείς πληροφορίες αν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο είτε 950 είτε 950 XL???
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Στο site εμφανιζει αυτο http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/handsetsList.action αρα οποιος ενδιαφερεται ας παρει ενα τηλεφωνο να ρωτησει μιας και δεν βλεπω καν το Xl στο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα