Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο site είναι εξαντλημένο αλλά από ότι μου είπαν υπάρχει ικανοποιητικό απόθεμα για παραγγελία από καταστήματα. Είναι πολύ καλή η τιμή αλλά το μέγεθος λίγο μεγάλο στις 5.7''.

Γενικά έχω διαβάσει καλά σχόλια, όπως και ότι ο επεξεργαστής είναι ο διορθωμένος 810, και γενικά δε βρήκα πολλούς με θέματα υπερθέρμανσης (περισσότερο από αποτυχημένα update των windows 10).

Φυσικά είναι win 10 κινητό για όσους δεν το ξέρουν.

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Microsoft-Lumia-950XL

Υπάρχει και το απλό lumia 950 σε καλή τιμή αλλά στα 260 είναι οριακά στο 10%. Απλά το αναφέρω σαν εναλλακτική.

Σε σχέση με το απλό όμως, έχει gorilla 4 και όχι 3, έχει ddr4 και όχι 3 και καλύτερο επεξεργαστή γραφικών και cpu.

Με το sar καλά το πάω το 950xl αλλά για το απλό, μόνο στο site της voda βρήκα τιμές. Πουθενά αλλού για επαλήθευση (ευρωπαϊκές εννοείται).

Αν τα έχει κανένας ας μας ποστάρει τιμές από το βιβλιαράκι τους, νομίζω όλα τα κινητά γράφουν εκεί.

Δημοσ.

Κινητάρα με τα όλα της αδερφέ και με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κάμερα, αλλά για τα προσωπικά μου γούστα είναι .... βαρύ ματζαφλάρι!
165 γραμμάρια, αν του βάλεις και θήκη πας χαλαρά σε τούβλο άνω των 200γραμμαρίων!
Καλή τιμή πάντως γι' αυτά που δίνει αν και με τρομάζουν μερικά σχόλια στο skroutz που φαίνονται με λογικά επιχειρήματα και όχι από άσχετους!

Δημοσ.

κοίτα, δεν έχει μαρκετ με τίποτα αν αυτό εννοείς. Κατά τα άλλα δεν είδα κάτι, σε ορισμένες αναβαθμίσεις υπερθερμάνεις κτλπ, αλλά σε γεικές γραμμές είναι οκ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πιο κινητό ειχες πριν;

Σιγουρα καποιο οχι και τοσο καλο αν τον εντυπωσιασε το Lumia 950xl και αρα δεν εχει δοκιμασει τα παντα ετσι οπως λεει.Λεπτομερειες :P

• Like 3
Δημοσ.

Σιγουρα καποιο οχι και τοσο καλο αν τον εντυπωσιασε το Lumia 950xl και αρα δεν εχει δοκιμασει τα παντα ετσι οπως λεει.Λεπτομερειες :P

Επίσης αποκλείεται να είναι το καλύτερο αφού δεν έχει αυτόματη διόρθωση

:P  :P  :P

• Like 3
Δημοσ.

Κινητάρα με τα όλα της αδερφέ και με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ κάμερα, αλλά για τα προσωπικά μου γούστα είναι .... βαρύ ματζαφλάρι!

165 γραμμάρια, αν του βάλεις και θήκη πας χαλαρά σε τούβλο άνω των 200γραμμαρίων!

Καλή τιμή πάντως γι' αυτά που δίνει αν και με τρομάζουν μερικά σχόλια στο skroutz που φαίνονται με λογικά επιχειρήματα και όχι από άσχετους!

Πολύ τούβλο ε;

Σκέφτομαι να πάρω το Le Max 2 x820 στα 250$ και το μέγεθος (5.7") μαζί με το βάρος (186γρ) με αποθαρρύνουν...

...το θέλω για τη καλή κάμερα, και δυστυχώς είναι σχεδόν το μόνο στη κατηγορία αυτή (της αναβαθμισμένης κάμερας και της προσιτής σχετικά τιμής) που προσφέρει πλήρεις μπάντες στα 4G...διαφορετικά το Zuk z2 θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κάθεσαι και ακούς ότι ειναι τούβλο ενα κινητό που είναι 165γρ ?

Αυτός θα εχει κάνα 4,7 με μπαταρία που αδειάζει σε 2 ώρες και στην άλλη τσέπη θα έχει κανα τσιμεντολιθο powerbank.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με το lenovo vibe z2 pro τι να πω; Μαζί με την θήκη είμαι στα 200gr και έχει 6" οθόνη.

Πάντως μία χαρά είναι το έχω συνηθίσει.

Με 4000mah μπαταρία την περναω άρχοντας την μέρα μου με συνέχεια 4G και wifi

Δημοσ.

Η αληθεια παντως ειναι οτι δεν το λες και πουπουλο.Ειναι και 5.7ιντσες το κινητο οσο να ναι η θηκη θα του δωσει καποιο βαρος και κυριως ογκο.

Δημοσ.

Αρχηγέ .... είπα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γνώμη! Για σένα μπορεί να είναι πούπουλο.

Πες και συ την δικιά σου γνώμη για το κινητό και άσε τις σάλτσες! ;)

Έπεσα έξω ε?

Για 5.7 ίντσες είναι άψογο ΕΚΤΟΣ αν έχει καμία μάπα μπαταρία

edit: hasioti σεβαστή η άποψή σου απλά καταλαβαίνω οτι δεν κάνεις πολυ χρήση στο κινητο η δουλεύεις πολυ powervank η quick charge

Εγώ με το lenovo vibe z2 pro τι να πω; Μαζί με την θήκη είμαι στα 200gr και έχει 6" οθόνη.

Πάντως μία χαρά είναι το έχω συνηθίσει.

Με 4000mah μπαταρία την περναω άρχοντας την μέρα μου με συνέχεια 4G και wifi

Μία απο τα ίδια..
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά κάθεσαι και ακούς ότι ειναι τούβλο ενα κινητό που είναι 165γρ ?

Αυτός θα εχει κάνα 4,7 με μπαταρία που αδειάζει σε 2 ώρες και στην άλλη τσέπη θα έχει κανα τσιμεντολιθο powerbank.

Είχα στο νου μου περισσότερο το Le MAx 2 που ζυγίζει 186γρ και είναι 5.7", καθώς και το ότι το 5άρι τηλέφωνο που έχω τώρα ήδη μου φαίνεται πως πιάνει πολύ τόπο, το 5.7άρι θα μοιάζει με παντόφλα μπροστά του.

Ας είμαστε ειλικρινείς, τα κινητά της μεγάλης διαγωνίου και υψηλής ανάλυσης είναι για "media consumption" περισσότερο, παρά για τηλέφωνο + κάμερα που το θέλω εγώ.

Όπως είπα, όμως, είναι το μόνο

- με καλή κάμερα

- σε προσιτη τιμή (και εξαιρετικά χαρακτηριστικά)

- με πλήρη κάλυψη σε μπάντες σε 4G

...αλλιώς θα πήγαινα στο Zuk Z2 χωρίς πολλά πολλα.

Δημοσ.

Πολύ τούβλο ε;

Σκέφτομαι να πάρω το Le Max 2 x820 στα 250$ και το μέγεθος (5.7") μαζί με το βάρος (186γρ) με αποθαρρύνουν...

...το θέλω για τη καλή κάμερα, και δυστυχώς είναι σχεδόν το μόνο στη κατηγορία αυτή (της αναβαθμισμένης κάμερας και της προσιτής σχετικά τιμής) που προσφέρει πλήρεις μπάντες στα 4G...διαφορετικά το Zuk z2 θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Και παλι βεβαια παραμενει κινεζικο με οτι αυτο συνεπαγεται οσον αφορα αναβαθμισεις/service και για καποιους σε software. Παντως για phablet δεν εχει και την καλυτερη δυνατη μπαταρια.

Σαν μικροτερο σε μεγεθος με πανω κατω ιδια specs ειναι και το Xiaomi mi5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...