batig0al Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αφού πάρετε το κουπονι η επόμενη παραγγελία όπου γίνεται χρήση του κουπονιού μπορεί ναι είναι συνολικά 3 και κατι ευρώ, παράδειγμα 3.5 άρα με Mastercard πληρωμη 0,5 ευρώ και μπαίνουμε ξανά στην κλήρωση η πρεπει η παραγγελία να ειναι τουλάχιστον 6 ευρώ και να πληρώσουμε με Mastercard τουλάχιστον 3 ευρώ για να μπουμε στην κληρωση?
arisg90 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Σε παραγγελια 5.4 - 3 Ευρω το κουπονι =2.4,κερδισα ξανα κουπονι.
christakos07 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Αφού πάρετε το κουπονι η επόμενη παραγγελία όπου γίνεται χρήση του κουπονιού μπορεί ναι είναι συνολικά 3 και κατι ευρώ, παράδειγμα 3.5 άρα με Mastercard πληρωμη 0,5 ευρώ και μπαίνουμε ξανά στην κλήρωση η πρεπει η παραγγελία να ειναι τουλάχιστον 6 ευρώ και να πληρώσουμε με Mastercard τουλάχιστον 3 ευρώ για να μπουμε στην κληρωση? 3,01 το ελάχιστο ώστε να πληρώσεις το 0,01 με mastercard 2/5 εγω, triggered Χμ, δηλαδή είμαι τυχερός. Προχθές είχα μια ακυρωμένη και μία επιτυχή παραγγελία. Πήρα κουπονάκι και για τις δύο παραγγελίες του ίδιου λογαριασμού(με ίδια mastercard), παρόλο που η ακυρωμένη έγινε άμεσα refund! 1
k_dinos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Tέλος η προσφορά, πως τα πήγατε σε ποσοστό? Εγώ είχα 9 κουπόνια στις 15 παραγγελίες από 20/7 που το δοκίμασα, πάνω από 50% not bad.. Καλά ήταν, μας καλόμαθε τώρα!Αυτό πάντως που ακόμα αξίζει είναι οι έκπτωση που κάνει σε ορισμένα καταστήματα με την "Τυχερή Πεινάτα" όπως το ονομάζει, που έχει έκπτωση 33% περίπου για παραγγελία 10€ - 15€ - 20€
Savouromanis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Εγώ κέρδισα 15 κουπόνια στις 20 παραγγελίες με μέσο όρο παραγγελίας 3,5€. Δηλαδή κόστος ανά παραγγελία 0,5€
christakos07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ξεκινώντας από τις 12/07 έχουμε 22 κουπόνια στις 24 παραγγελίες
cpetro Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 εκανα γυρω στις 15 παραγγελιες, μου ηρθαν σε ολες
alxlightning Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 τιποτα παιδια εμεινα στα 2 κουπόνια και εκανα 10-15 παραγγελιες.τους μισω, πλεον μεταφέρομαι deliveras.gr να παιρνω τα ticket restaurant
k_dinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και εγώ προτιμώ το deliveras, αλλά η επιβράβευση είναι αστεία..https://www.deliveras.gr/loyalty.php Θέλει 1000€ για να σου δώσει πίσω 10€. Εγώ από εδώ και στο εξής θα παίρνω deliveras αλλά αν είναι για παραγγελία κοντά στα 10€ και πάνω, αξίζει το e-food με την "τυχερή πεινάτα"
alxlightning Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και εγώ προτιμώ το deliveras, αλλά η επιβράβευση είναι αστεία.. https://www.deliveras.gr/loyalty.php Θέλει 1000€ για να σου δώσει πίσω 10€. Εγώ από εδώ και στο εξής θα παίρνω deliveras αλλά αν είναι για παραγγελία κοντά στα 10€ και πάνω, αξίζει το e-food με την "τυχερή πεινάτα" τι είναι η τυχερη πεινατα θελω
k_dinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 τι είναι η τυχερη πεινατα θελω Με το που κάνεις log in και επιλέξεις τη διεύθυνσή σου, σου βγάζει pop up παράθυρο. Αν επιλέξεις κάποιο από τα καταστήματα και κάνεις την παραγγελία μέσα στο χρονικό διάστημα των 15 λεπτών, σου κάνει την έκπτωση, ανάλογα το ποσό που έχεις φτάσει. ΥΓ: Ανάλογα και την περιοχή που μένεις, εγώ πχ που είμαι κέντρο έχει πολλές επιλογές πάντα
alxlightning Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Με το που κάνεις log in και επιλέξεις τη διεύθυνσή σου, σου βγάζει pop up παράθυρο. Αν επιλέξεις κάποιο από τα καταστήματα και κάνεις την παραγγελία μέσα στο χρονικό διάστημα των 15 λεπτών, σου κάνει την έκπτωση, ανάλογα το ποσό που έχεις φτάσει. ΥΓ: Ανάλογα και την περιοχή που μένεις, εγώ πχ που είμαι κέντρο έχει πολλές επιλογές πάντα ugh μπαινω μονο από τα apps δε μου αρεσει να μπαινω από browser τους μισω )))))
Προτεινόμενες αναρτήσεις