Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού πάρετε το κουπονι η επόμενη παραγγελία όπου γίνεται χρήση του κουπονιού μπορεί ναι είναι συνολικά 3 και κατι ευρώ, παράδειγμα 3.5 άρα με Mastercard πληρωμη 0,5 ευρώ και μπαίνουμε ξανά στην κλήρωση η πρεπει η παραγγελία να ειναι τουλάχιστον 6 ευρώ και να πληρώσουμε με Mastercard τουλάχιστον 3 ευρώ για να μπουμε στην κληρωση?

Δημοσ.

Αφού πάρετε το κουπονι η επόμενη παραγγελία όπου γίνεται χρήση του κουπονιού μπορεί ναι είναι συνολικά 3 και κατι ευρώ, παράδειγμα 3.5 άρα με Mastercard πληρωμη 0,5 ευρώ και μπαίνουμε ξανά στην κλήρωση η πρεπει η παραγγελία να ειναι τουλάχιστον 6 ευρώ και να πληρώσουμε με Mastercard τουλάχιστον 3 ευρώ για να μπουμε στην κληρωση?

3,01 το ελάχιστο ώστε να πληρώσεις το 0,01 με mastercard :P

2/5 εγω, triggered

Χμ, δηλαδή είμαι τυχερός. Προχθές είχα μια ακυρωμένη και μία επιτυχή παραγγελία. Πήρα κουπονάκι και για τις δύο παραγγελίες του ίδιου λογαριασμού(με ίδια mastercard), παρόλο που η ακυρωμένη έγινε άμεσα refund!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tέλος η προσφορά, πως τα πήγατε σε ποσοστό?

Εγώ είχα 9 κουπόνια στις 15 παραγγελίες από 20/7 που το δοκίμασα, πάνω από 50% not bad..

Καλά ήταν, μας καλόμαθε τώρα!
Αυτό πάντως που ακόμα αξίζει είναι οι έκπτωση που κάνει σε ορισμένα καταστήματα με την "Τυχερή Πεινάτα" όπως το ονομάζει, που έχει έκπτωση 33% περίπου για παραγγελία 10€ - 15€ - 20€

Δημοσ.

τιποτα παιδια εμεινα στα 2 κουπόνια και εκανα 10-15 παραγγελιες.
τους μισω, πλεον μεταφέρομαι deliveras.gr να παιρνω τα ticket restaurant

Δημοσ.

Και εγώ προτιμώ το deliveras, αλλά η επιβράβευση είναι αστεία..
https://www.deliveras.gr/loyalty.php

Θέλει 1000€ για να σου δώσει πίσω 10€.

Εγώ από εδώ και στο εξής θα παίρνω deliveras αλλά αν είναι για παραγγελία κοντά στα 10€ και πάνω, αξίζει το e-food με την "τυχερή πεινάτα"

Δημοσ.

Και εγώ προτιμώ το deliveras, αλλά η επιβράβευση είναι αστεία..

https://www.deliveras.gr/loyalty.php

Θέλει 1000€ για να σου δώσει πίσω 10€.

Εγώ από εδώ και στο εξής θα παίρνω deliveras αλλά αν είναι για παραγγελία κοντά στα 10€ και πάνω, αξίζει το e-food με την "τυχερή πεινάτα"

τι είναι η τυχερη πεινατα θελω

Δημοσ.

τι είναι η τυχερη πεινατα θελω

Με το που κάνεις log in και επιλέξεις τη διεύθυνσή σου, σου βγάζει pop up παράθυρο.

Αν επιλέξεις κάποιο από τα καταστήματα και κάνεις την παραγγελία μέσα στο χρονικό διάστημα των 15 λεπτών, σου κάνει την έκπτωση, ανάλογα το ποσό που έχεις φτάσει.

ΥΓ: Ανάλογα και την περιοχή που μένεις, εγώ πχ που είμαι κέντρο έχει πολλές επιλογές πάντα

post-67232-0-08753300-1470657725_thumb.jpg

Δημοσ.

Με το που κάνεις log in και επιλέξεις τη διεύθυνσή σου, σου βγάζει pop up παράθυρο.

Αν επιλέξεις κάποιο από τα καταστήματα και κάνεις την παραγγελία μέσα στο χρονικό διάστημα των 15 λεπτών, σου κάνει την έκπτωση, ανάλογα το ποσό που έχεις φτάσει.

ΥΓ: Ανάλογα και την περιοχή που μένεις, εγώ πχ που είμαι κέντρο έχει πολλές επιλογές πάντα

ugh μπαινω μονο από τα apps δε μου αρεσει να μπαινω από browser

τους μισω :))))))

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...