mixosp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Πρόκειται για έναν μίνι πομπό FM που συνδέετε στην κάρτα ήχου ή σε οποιαδήποτε άλλη πηγή ήχου όπως ένα cd/mp3 player και εκπέμπει τοπικά μέσα στο σπίτι λαμβάνοντας το σήμα σε κάποιο ραδιοφωνο στα FM. Πχ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αυτοκίνητο για να συνδεθεί το mp3 player ή οτιδήποτε άλλο. Έχει δυνατότητα ψηφιακής ρύθμισης της συχνότητας εκπομπής και ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Η ερώτηση είναι: θα αγόραζε κανείς αυτήν την συσκευή ας πούμε για 40 Ευρώ στην Ελλάδα? Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο στην ελληνική αγορά? Από ότι καταλάβατε κάνω μια μίνι έρευνα αγοράς! Εκφραστείτε ελευθερα.
ALEXANDER! Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 kalo fenetai... 8a valeis ena forito mp3 sto ama3i.... 8a ta valeis kai ta 2 sto ama3i sou kai 8a kaneis forito-mini peiratiko sta8mo
tzoulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Καλό μοιάζει αλλά για το αυτοκίνητο θα προτιμούσα μία δοκιμασμένη λύση όπως είναι η κασσέτα που βγάζει έξοδο για mp3 ή cd player...
capjpuk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 ego leo na afisete tis malakies sto aytokinito kai na koitate to dromo min patisete kana paidaki
wizard Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 capjpuk, :?: :?: :?: Η παρατήρησή σου έχει κάποιο νόημα, ή απλώς ήθελες να πεις κάτι και ας ήταν και κοτσάνα! Όσον αφορά το μηχάνημα, το θεωρώ πολύ περιττό. Αν είναι να το συνδέσω σε κάποια συσκευή για να ακούω από μία άλλη 1 μέτρο μακρύτερα, (δεν μας ανέφερες εμβέλεια) γιατί να μην βάλω την πρώτη πιο δυνατά???
Mks Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 ego leo na afisete tis malakies sto aytokinito kai na koitate to dromo min patisete kana paidaki Symfono apolyta
wizard Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 ego leo na afisete tis malakies sto aytokinito kai na koitate to dromo min patisete kana paidaki Symfono apolyta Τέτοιες μαλακίες δεν μπορώ να διαβάζω. Ποιος σας είπε ότι αν ακούς μουσική οδηγεί επικίνδυνα? Πρέπει να είναι πολύ καραγκιόζης πάντως αυτός που σας το είπε και καλά θα κάνει να κάτσει σπιτάκι του ή να παίρνει συγκοινωνία γιατί είναι πολύ πιο επικίνδυνος.
Gabriel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Σαν ιδέα είναι πολύ καλή,το πόσο θα πουλήσει δε ξέρω.
Jaco Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Λοιπόν χαλλλαρώστε... :twisted: Τελευταία όλο κόντρες γίνονται εδώ μέσα, ενώ ο σκοπός είναι να μαθαίνουμε... Λοιπόν το gadget είναι έξυπνο... Κάποιες όμως παρατηρήσεις... Καταρχήν δεν ξέρω πολλούς που να έχουν κασσετόφωνο στο αυτοκίνητο με stereo jack input... οπότε είναι δύσκολο να κοντράρει την κλασσική μέθοδο της κασσέτας... Έπειτα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα μέσα στο σπίτι σε κάποιο στερεοφωνικό το οποίο είναι απομακρυσμένο από την πηγή του ήχου, π.χ. ένα dvd... Άν η τιμή του είναι αυτή που είπες μαζί με όλα τα accesories, τότε εμένα θα μου κινούσε το ενδιαφέρον...
Edgar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 re! plaka exei auto! einai kai boliko, opos eipe o jaco gia to dvd or genikotera na steileis sima apo to mp3 player sou sto radiofono tou autokinitou. Auto to pragmataki pou to eides? paizei stin ellada kati tetoio?
georgeadams Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 κασσετόφωνο στο αυτοκίνητο με stereo jack input... Μάλλον κατάλαβες λάθος Δεν χρειάζεται να έχει βύσμα το κασσετόφωνο. Συνδέεις (με το βύσμα) τη συσκευή στο mp3 diskman σου και συντονίζεις το ράδιο του αυτοκινήτου στη συχνότητα που εκπέμπει. Αυτό είναι όλο mixosp, μου φαίνεται ωραία ιδέα, ειδικά για τέτοιο επίπεδο τιμής. Για παράδειγμα έχω 2 φίλους που θα ήθελαν να μπορούν να ακούνε και mp3 (έχουν mp3 diskman) στα αυτοκίνητά τους αλλά δεν θέλουν να αλλάξουν ακόμα ηχοσύστημα, μιας και έχουν δώσει αρκετά λεφτά γι' αυτό που έχουν (cd-changers κλπ).
chrispri Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Παντως εμενα κατ αρχην δεν με εντυπωσιαζει γιατι δεν καταλαβαινω την πρακτικη του δηλ σε τι θα βοηθησει ποιον.Ασε που πιθανον να κυκλοφοραει ηδη,εχω δει fM πομποδεκτη για εικονα (μπορεις να δεις εικονα σε τηλεοραση αυτο που τραβας με dv camera on time)
pyro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 na rijete kai mia matia se nomo0esies, isws na se desoune ama ekpempeis, akomi kai mesa sto amaji sou, de lew xlomo alla kalytera na jereis ti pezei... nice gadget pantws, 0a to xtypaga
Jaco Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 georgeadams, got it now... Ωραία, αλλά αν το έχεις στο αμάξι τότε τι εμβάλεια έχει...;;; Γιατί αν ακούνε όλοι που βρίσκονται γύρο σου στο φανάρι την εκπομπή σου, τότε υπάρχει πρόβλημα...! και καλά μέσα στο σπίτι... ρυθμίζει με κάποιο τρόπο την εμβέλεια του...;;;
green_beret Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Για δωσε κανα link να δουμε και εμεις τι παιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.