Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο που συγκρίνετε με 6s περασμένο μοντέλο του 15. Το s6 πρέπει μα πείτε όχι το s7 . Μια ζωή η Samsung συγκρίνει το τωρινό της μοντέλο με το προηγούμενο της Apple χαχαχαχα. Οταν θα βγει το 7 τα λέμε .

6 μήνες διαφορά έχουν οι συσκευές.  Με αυτή την λογική και δεδομένων των ρυθμών που ανακοινώνονται νέες συσκευές, ας συγκρίνουμε συσκευές που έχουν βγει το ίδιο τρίμηνο, το ίδιο έτος.

• Like 1
Δημοσ.

Για κανένα λόγο..όσο μου τη δίνει η apple με τις ακριβές τιμές της άλλο τόσο μου τη δίνει το λειτουργικό android με τα κολήματα του.Να δω πότε θα βγεί ένα σωστό λειτουργικό για τα κινητά διότι το android είναι ότι πιο μπακαλίστικο υπάρχει.

Έχω δει και iPhone να κολλάνε, δεν λέει κάτι αυτό.  Από KitKat και μετά δεν υπάρχουν κολλήματα, ειδικά όταν μιλάμε για stock Android.  

Ξεκαθαρίζω ότι αναφέρομαι σε κόλλημα που θα σου αχρηστέψει την εμπειρία χρήσης.  Σποραδικά input lags, bugs κλπ έχω δει και στα δύο λειτουργικά.  Αυτό όμως δεν τα καθιστά άχρηστα.  

Δημοσ.

Για κανένα λόγο..όσο μου τη δίνει η apple με τις ακριβές τιμές της άλλο τόσο μου τη δίνει το λειτουργικό android με τα κολήματα του.Να δω πότε θα βγεί ένα σωστό λειτουργικό για τα κινητά διότι το android είναι ότι πιο μπακαλίστικο υπάρχει.

Windows surface

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι τώρα το κινητό είναι η κορυφή δεν έχει αντίπαλο.

Για αυτό μην κραζετε τσάμπα όταν βγει κάποιο κινητό που να είναι καλύτερο μετά γράψτε τα δικά σας απλό είναι το θεμα

Δημοσ.

Μονο τη μετοχή της Apple να δεις καταλαβαίνεις πως κάτι δεν πάει καλά.Οι επενδυτές ποντάρουν στην εξέλιξη και όχι στα κέρδη μονο.

Δημοσ.

Αναμενομενα αποτελεσματα.Ειναι η πιο πληρης συσκευη που υπαρχει αυτη τη στιγμη!Ως κατοχος S7,εχω να πω μονο τα καλυτερα κ δηλωνω πολυ ευχαριστημενος!!!

Δημοσ.

Τι γράφει ρε ο αποπάνω για OS?

Λοιπόν μάγκες, για να μην τρελαθούμε εντελώς καλό το Android, αλλά σαν το iOS δεν έχει.

Επιπλέον στο θέμα των πωλήσεων πρέπει να συνυπολογίσουμε και την τιμή. Το s7 πωλείται έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του 500€ κουτάτο, όταν το 6s ένα χρόνο μετά πωλείται 570€.

Τα λεφτά της η Apple λοιπόν τα βγάζει και με το παραπάνω και δεν είμαι σίγουρος αν την ενδιαφέρει ο αριθμός πωλήσεων αυτός καθεαυτός.

Αλλαξανε οι εποχες αγαπητε.Καμια σχεση ο ανταγωνισμος το 2011 σε σχεση με σημερα.

Καλη ωρα ενα τετοιο παραδειγμα

Δημοσ.

Φοβερο επιχειρημα. Μπορω και γω να σου πω ως κατοχος apple οτι το android ειναι κλασης ανωτερο. Καταλαβαινεις οτι η αποψη σου / μου ετσι ξερη, χωρις στοιχεια, δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο, ε?

Οσο για την μεταπωλητικη αξια, οσο χαρουμενους κανει τους κατοχους η υψηλη μεταπωλητικη αξια τοσο δυστυχισμενους κανει τους τζαμπατζήδες αγοραστες. 0 εις το πηλικον

Μη τρελαθουμε κιολας.η μεταπωλητικη αξια ειναι μεγαλο κεφαλαιο σε καθε αγορα,σε οτιδηποτε και για πολλους κριτηριο αγορας.

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα μηνύματα απλά καταλαβαίνει κανείς ότι στην ελλαδα κανένας δεν παραδέχεται την ανωτερότητα του άλλου. Ο άλλος λέει πουλάει γιατί τα δίνουν δύο δύο άλλος μιλάει για το λογισμικό ότι αυτό και εκείνο άλλος για τη τιμή και άλλος δεν ξέρω κι εγώ τι.προφανως πουλάει γιατί είναι μία ανώτερη συσκευή από τις ήδη υπάρχουσες. Αν βγει καινούργιο μηλοφωνο θα δούμε τι θα γίνει. Πραγματικά δηλαδή υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέμαι ρε μπας και τους πληρώνει ή Apple .

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το γ.. και αυτό το άρθρο με τα σχόλια μερικών. Λέτε ότι θέλετε, ας καταφέρει η Google να βγάλει ένα συγκροτημένο οικοσύστημα και να φτιάξει το μπακαλίστικο Play Store της και μετά τα λέμε γιατί μέχρι τότε εγώ δεν σκάω 700€ Day One για καινούργιο Galaxy και να βρίσκω μόνο σκουπίδια στο PlayStore. Το έκανα τελευταία με 400€ για Android συσκευή και μετά από 5 μήνες έκλαιγα τα λεφτά μου αφού το μεγαλύτερο ποσοστό εφαρμογών είναι λες και τις ξέχασαν στο 2007 και η μεταπολιτική του αξία επειδή όπως φυσικά έλεγαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι "Είναι Android πόσο παραπάνω θες" ήταν 200€ σε άριστη κατάσταση γιατί ως συνήθως δεν μπορούν να αποφασίσουν οι Android κατασκευαστές σε ποιο επίπεδο να αφήσουν την τιμή τους. Galaxy Day One 700-800€ μετά από τρεις μήνες 400-500€ το αγόρασες Day One? Ρούφα την τώρα.

Δημοσ.

Καλά το γ.. και αυτό το άρθρο με τα σχόλια μερικών. Λέτε ότι θέλετε, ας καταφέρει η Google να βγάλει ένα συγκροτημένο οικοσύστημα και να φτιάξει το μπακαλίστικο Play Store της και μετά τα λέμε γιατί μέχρι τότε εγώ δεν σκάω 700€ Day One για καινούργιο Galaxy και να βρίσκω μόνο σκουπίδια στο PlayStore. Το έκανα τελευταία με 400€ για Android συσκευή και μετά από 5 μήνες έκλαιγα τα λεφτά μου αφού το μεγαλύτερο ποσοστό εφαρμογών είναι λες και τις ξέχασαν στο 2007 και η μεταπολιτική του αξία επειδή όπως φυσικά έλεγαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι "Είναι Android πόσο παραπάνω θες" ήταν 200€ σε άριστη κατάσταση γιατί ως συνήθως δεν μπορούν να αποφασίσουν οι Android κατασκευαστές σε ποιο επίπεδο να αφήσουν την τιμή τους. Galaxy Day One 700-800€ μετά από τρεις μήνες 400-500€ το αγόρασες Day One? Ρούφα την τώρα.

Μια χαρά είναι το ρε Neg το Google Play Store, και refund σου προσφέρει μέχρι και δύο ώρες μετά την αγορά της εφαρμογής και όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές υπάρχουν και στο Apple appstore και στο Google play store, και τους ελέγχους έχει εντατικοποιήσει σε θέματα ασφαλείας.

Δηλαδή το να παραπλανηθεί ο καταναλωτής από ψευδή rating και να αγοράσει μια εφαρμογή που δεν ανταποκρίνεται στα review και να μην μπορεί να ζητήσει refund είναι καλύτερο?

Επειδή κάποιο παιχνίδι θα βγει πρώτα σε Apple appstore και θα κυκλοφορήσει αργότερα για Android (αλλά θα βγει) αυτό είναι σημαντικότερο πλεονέκτημα σε σχέση με το δικαίωμα ο πελάτης να μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για δύο ώρες και αν δεν τον καλύπτει να μπορεί να πάρει τα λεφτά του πίσω.

Δημοσ.

Οι θαυμαστες της apple εχουν μεινει στο 2012 τοτε που οντως το android ειχε απειρα bugs crasharan εφαρμογες κλπ. Απο το 12 κ μετα εχοντας αλλαξει 7 κινητα δεν εχω δει τετοια θεματα, ασχημες συσκευες έχω παρει αλλα αυτό δεν ειναι θεμα λειτουργικου. Το s7 το μοναδικο αρνητικο που έχει ειναι το "αργο" fingerprint κυρίως στο σεταρισμα. Τελος η apple  και ειναι σημαντικο εχει μακραν τη καλυτερη μεταπωληση. Αλλα οι υπερβολες που γραφει ο παραπανω πως αγορασε συσκευή 400€ κ μετα απο 6 μηνες τη πούλησε 200€ λογω android δεν υπάρχει, και αν οντως εγινε τοτε φιλε σε έπιασαν κοτσο. 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το ρε Neg το Google Play Store, και refund σου προσφέρει μέχρι και δύο ώρες μετά την αγορά της εφαρμογής και όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές υπάρχουν και στο Apple appstore και στο Google play store, και τους ελέγχους έχει εντατικοποιήσει σε θέματα ασφαλείας.

Δηλαδή το να παραπλανηθεί ο καταναλωτής από ψευδή rating και να αγοράσει μια εφαρμογή που δεν ανταποκρίνεται στα review και να μην μπορεί να ζητήσει refund είναι καλύτερο?

Επειδή κάποιο παιχνίδι θα βγει πρώτα σε Apple appstore και θα κυκλοφορήσει αργότερα για Android (αλλά θα βγει) αυτό είναι σημαντικότερο πλεονέκτημα σε σχέση με το δικαίωμα ο πελάτης να μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για δύο ώρες και αν δεν τον καλύπτει να μπορεί να πάρει τα λεφτά του πίσω.

Είπα πριν 6 μήνες να ξαναδοκιμάσω Android. Πολλές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα είτε λείπανε από το Play Store είτε ήταν κακογραμμένες, ο Chrome δε για πέταμα. Ως αποτέλεσμα ξαναγύρισα σε iOS

Μερικές από τις εφαρμογές που μου έλειπαν:

Scanner Pro by Readdle Μακράν το καλύτερο Scanner σε μορφή εφαρμογής.

Enlight

Cocktail Flow (Η μέρα με την νύχτα)

Voice Translator with Offline Dictionary από την BPMobile

Astropad (έσωσα πολλά λεφτά με αυτή την εφαρμογή αφού δεν χρειάστηκε να αγοράσω Drawing Tablet)

Duet Display

Shadowmatic

Briefcase Pro

Scribe (πλέον θα το κάνει native το iPhone με το MacOS Sierra αλλά μέχρι να βγει η εφαρμογή την χρησιμοποιώ ακόμα)

Things

Notability

Deliveries: A Package Tracker

Carmageddon

Relaxia

ProCreate

Pixelmator

Skitch

Infuse

Adblock Fast

Oceanhorn

Lili

Camera+

Built In Apps:

Pages,

Keynote,

Numbers,

Safari ( Τα κολλήματα που έτρωγε ο Chrome και ο Firefox μαζί με τα Pop-up ads σε κάθε δεύτερο Site στο Android 6.0 δεν περιγράφονται),

Το πληκτρολόγιο του iOS κλάσης ανώτερο από το Buggy της Google, αλλού πατάς και άλλο γράμμα σου βγάζει,

Wallet πρώην Passbook για τα εισιτήρια μου, μιας και το υποστηρίζουν σχεδόν όλες οι υπηρεσίες εισιτηρίων.,

iMessage,

Facetime

Οι θαυμαστες της apple εχουν μεινει στο 2012 τοτε που οντως το android ειχε απειρα bugs crasharan εφαρμογες κλπ. Απο το 12 κ μετα εχοντας αλλαξει 7 κινητα δεν εχω δει τετοια θεματα, ασχημες συσκευες έχω παρει αλλα αυτό δεν ειναι θεμα λειτουργικου. Το s7 το μοναδικο αρνητικο που έχει ειναι το "αργο" fingerprint κυρίως στο σεταρισμα. Τελος η apple  και ειναι σημαντικο εχει μακραν τη καλυτερη μεταπωληση. Αλλα οι υπερβολες που γραφει ο παραπανω πως αγορασε συσκευή 400€ κ μετα απο 6 μηνες τη πούλησε 200€ λογω android δεν υπάρχει, και αν οντως εγινε τοτε φιλε σε έπιασαν κοτσο. 

Με έπιασαν κότσο όταν η συσκευή μέσα σε ένα πεντάμηνο έπεσε στα 270€ κάτι που δεν θα δεις στα iPhone αν δεν βγεί το επόμενο μοντέλο. Ναι γιατί τέτοιες εταιρίες για εμένα δεν σέβονται τους πελάτες τους όταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ρίχνουν τις τιμές και βγαίνουν αυτοί που το αγόρασαν εξαρχής ζημιωμένοι. 

Δημοσ.

Είπα πριν 6 μήνες να ξαναδοκιμάσω Android. Πολλές από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα είτε λείπανε από το Play Store είτε ήταν κακογραμμένες, ο Chrome δε για πέταμα. Ως αποτέλεσμα ξαναγύρισα σε iOS

Μερικές από τις εφαρμογές που μου έλειπαν:

Scanner Pro by Readdle Μακράν το καλύτερο Scanner σε μορφή εφαρμογής.

Enlight

Cocktail Flow (Η μέρα με την νύχτα)

Voice Translator with Offline Dictionary από την BPMobile

Astropad (έσωσα πολλά λεφτά με αυτή την εφαρμογή αφού δεν χρειάστηκε να αγοράσω Drawing Tablet)

Duet Display

Shadowmatic

Briefcase Pro

Scribe (πλέον θα το κάνει native το iPhone με το MacOS Sierra αλλά μέχρι να βγει η εφαρμογή την χρησιμοποιώ ακόμα)

Things

Notability

Deliveries: A Package Tracker

Carmageddon

Relaxia

ProCreate

Pixelmator

Skitch

Infuse

Adblock Fast

Oceanhorn

Lili

Camera+

Built In Apps:

Pages,

Keynote,

Numbers,

Safari ( Τα κολλήματα που έτρωγε ο Chrome και ο Firefox μαζί με τα Pop-up ads σε κάθε δεύτερο Site στο Android 6.0 δεν περιγράφονται),

Το πληκτρολόγιο του iOS κλάσης ανώτερο από το Buggy της Google, αλλού πατάς και άλλο γράμμα σου βγάζει,

Wallet πρώην Passbook για τα εισιτήρια μου, μιας και το υποστηρίζουν σχεδόν όλες οι υπηρεσίες εισιτηρίων.,

iMessage,

Facetime

Με έπιασαν κότσο όταν η συσκευή μέσα σε ένα πεντάμηνο έπεσε στα 270€ κάτι που δεν θα δεις στα iPhone αν δεν βγεί το επόμενο μοντέλο. Ναι γιατί τέτοιες εταιρίες για εμένα δεν σέβονται τους πελάτες τους όταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ρίχνουν τις τιμές και βγαίνουν αυτοί που το αγόρασαν εξαρχής ζημιωμένοι. 

Ναι ρε Neg και εγώ θέλω Nova launcher, Google Now και custom icons στο Appstore αλλά δεν υπάρχουν. Είσαι υπερβολικός αλλά ΟΚ αν οι μη Build in εφαρμογές που αναφέρεις σου είναι τόσο σημαντικές και αναντικατάστατες είναι μονόδρομος το IOS για σένα. (Αν και πολλές από τις εφαρμογές που αναφέρεις δεν είναι και τίποτα σπουδαίο ούτε ανταποκρίνονται στο ευρύ κοινό, μάλλον έψαξες να βρεις κάποιες για να πεις κάτι) φιλικά πάντα.

Αυτή την στιγμή ο κόσμος καίγεται για το Pckemon Go εάν είχε βγει μόνο για apple θα ήταν μέγα fail για την Google αλλά όπως βλέπεις υπάρχει και στο Play store.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...