Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα χρειαζεται να συγκρινουμε apple με samsung?!

Αφου δεν υπαρχει συγκριση!

Αυτη την στιγμη που μιλαμε πολυ απλα η Samsung εχει την πιο ολοκληρωμενη σειρα σε High end κινητα, με κορυφαια σχεδιαση ,ποιοτητα κατασκευης,τεχνικα χαρακτηριστικα, και android.

Απλα χιλιομετρα πισω η apple, που ουτε καν σεβεται τους πελατες της για να βαλει επιτελους το πιο απλο,ενα card slot..............

Κατα τ αλλα ξερει να πουλαει το ιδιο σχεδιαστικα κινητο επι χρονια τωρα και τα "κοροιδα" να το αγοραζουν.

Αυτη ειναι και η διαφορα φιλοι μου.Οταν εισαι εταιρια και κανεις λαθη τα διορθωνεις.Η Samsung εβγαλε τα card slots απο τα s6, ακουσε το κοινο της που τα ηθελε και τα επανεφερε στην επομενη σειρα της!

H apple το μονο που ξερει να κανει ειναι να χρεωνει τους πελατες της εκατονταδες ευρω παραπανω για να παρουν εκδοση 64gb,128gb, κατι που κοστιζει 5 ευρω σαν κοστος γι αυτην!

Επιπλεον ξεκολλησε απο την 4αρα οθονη, ποσα χρονια μετα , γραφωντας στα παλια της τα παπουτσια του fans της επι χρονια.

Καποια στιγμη και τα κοροιδα ξυπνανε, επρεπε να ειναι ο τιτλος!

Γιατι πολυ απλα οταν καποιος δινει 600-700-800 ευρω θελει να αγοραζει το πραγματικα καλυτερο κινητο της αγορας σε design,specs,os, και δυστυχως αυτο δεν μπορει να το προσφερει η apple!!!!!!

• Like 3
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παντα χρειαζεται να συγκρινουμε apple με samsung?!

Αφου δεν υπαρχει συγκριση!

Αυτη την στιγμη που μιλαμε πολυ απλα η Samsung εχει την πιο ολοκληρωμενη σειρα σε High end κινητα, με κορυφαια σχεδιαση ,ποιοτητα κατασκευης,τεχνικα χαρακτηριστικα, και android.

Απλα χιλιομετρα πισω η apple, που ουτε καν σεβεται τους πελατες της για να βαλει επιτελους το πιο απλο,ενα card slot..............

Κατα τ αλλα ξερει να πουλαει το ιδιο σχεδιαστικα κινητο επι χρονια τωρα και τα "κοροιδα" να το αγοραζουν.

Αυτη ειναι και η διαφορα φιλοι μου.Οταν εισαι εταιρια και κανεις λαθη τα διορθωνεις.Η Samsung εβγαλε τα card slots απο τα s6, ακουσε το κοινο της που τα ηθελε και τα επανεφερε στην επομενη σειρα της!

H apple το μονο που ξερει να κανει ειναι να χρεωνει τους πελατες της εκατονταδες ευρω παραπανω για να παρουν εκδοση 64gb,128gb, κατι που κοστιζει 5 ευρω σαν κοστος γι αυτην!

Επιπλεον ξεκολλησε απο την 4αρα οθονη, ποσα χρονια μετα , γραφωντας στα παλια της τα παπουτσια του fans της επι χρονια.

Καποια στιγμη και τα κοροιδα ξυπνανε, επρεπε να ειναι ο τιτλος!

Γιατι πολυ απλα οταν καποιος δινει 600-700-800 ευρω θελει να αγοραζει το πραγματικα καλυτερο κινητο της αγορας σε design,specs,os, και δυστυχως αυτο δεν μπορει να το προσφερει η apple!!!!!!

2012 Called θέλει το ποστ του πίσω.. μπήκε και ο τρολλιάρης στην συζήτηση.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση γιατί οι δύο συσκευές απευθύνονται σε άλλο target group η καθεμία. Η μια απευθύνεται σε αυτόν που θα αρχίσει κάτι στο κινητό του και θα το τελειώσει στον υπολογιστή του και η άλλη σε κυνηγούς Pokemon.

• Like 1
Δημοσ.

Τι γράφει ρε ο αποπάνω για OS?

Λοιπόν μάγκες, για να μην τρελαθούμε εντελώς καλό το Android, αλλά σαν το iOS δεν έχει.

Επιπλέον στο θέμα των πωλήσεων πρέπει να συνυπολογίσουμε και την τιμή. Το s7 πωλείται έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του 500€ κουτάτο, όταν το 6s ένα χρόνο μετά πωλείται 570€.

Τα λεφτά της η Apple λοιπόν τα βγάζει και με το παραπάνω και δεν είμαι σίγουρος αν την ενδιαφέρει ο αριθμός πωλήσεων αυτός καθεαυτός.

Δημοσ.

Εκτός από την εμφάνιση και σαφή ποιότητα η Apple μέχρι πριν λίγα χρόνια οδηγούσε την καινοτομία, μπορεί να είχαν προηγηθεί άλλοι αλλά οι υλοποιησεις της ήταν πολύ ανώτερες. Έχει καιρό να κάνει κάτι τέτοιο, να καινοτομήσει. Απλά αναβαθμίζει specs

Κουβεντα να κάνουμε βέβαια αφού η πρόοδος της τεχνολογίας είναι ανεξάρτητη από τις αγαπημένες μας ή όχι εταιρίες που πάνε και έρχονται, όπως Nokia και BlackBerry

Και μιά που το φερε ο λόγος για αναβαθμίσεις specs...

apple-a10-benchmark-570.jpg

Δημοσ.

Καλά δε περίμενα κάτι λιγότερο από ένα απίστευτο κινητό σαν το s7 και από μια τεχνολογική εταιρία ετη μπροστά σαν τη samsung.έδειχνε δείχνει και θα δείχνει το δρόμο σε όλους τους άλλους ευτυχώς για εμάς τους καταναλωτές θέτει τον πήχη πολύ ψηλά και έτσι πρέπει να ειναι από έναν τεχνολογικό κολοσσό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση γιατί οι δύο συσκευές απευθύνονται σε άλλο target group η καθεμία. Η μια απευθύνεται σε αυτόν που θα αρχίσει κάτι στο κινητό του και θα το τελειώσει στον υπολογιστή του και η άλλη σε κυνηγούς Pokemon.

Με ολα τα λειτουργικά μπορείς να αρχίσεις κάτι στο κινητό και να το τελειώσεις στον υπολογιστή, στο ταμπλετ ή στην τηλεόραση. Σε κάποια, μάλιστα, μπορείς να το κάνεις ανεξάρτητα του ΛΣ του υπολογιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Η Οθόνη του SE σε σύγκριση με του 6S Plus και των ανταγωνιστών είναι χάλια, μετά από χρόνια πήγα για ένα εξάμηνο σε Android συσκευή με Full HD οθόνη στις 5" μόλις λοιπόν αγόρασα το SE και γύρισα πίσω μου κακοφάνηκε η οθόνη. Δεν είναι και η καλύτερη για τα σημερινά δεδομένα.

Αν αυτό το SE μπορούσαν να το βγάλουν με οθόνη 4.3-4.4 στο ίδιο σασί και βάρος χωρίς home button θα είχε σαρώσει σε πωλήσεις. Αυτή είναι η καινοτομία που έχει λείψει από την Apple. Κάποτε σε αναμονή των παρουσιάσεών της όλοι αναρωτιόμασταν τί εκπλήξεις μπορεί να κρύβει.

Δημοσ.

μπραβο στην samsung καιρος ηταν, που ειναι τωρα ο kirileman που μας ελεγε οτι το samsung galaxy s7 δεν θα πουλησει αλλα αυτος μονο το μιλαρακι βλεπει και αυτο δαγκωμενο

Δημοσ.

Τι γράφει ρε ο αποπάνω για OS?

Λοιπόν μάγκες, για να μην τρελαθούμε εντελώς καλό το Android, αλλά σαν το iOS δεν έχει.

Επιπλέον στο θέμα των πωλήσεων πρέπει να συνυπολογίσουμε και την τιμή. Το s7 πωλείται έξι μήνες μετά την κυκλοφορία του 500€ κουτάτο, όταν το 6s ένα χρόνο μετά πωλείται 570€.

Τα λεφτά της η Apple λοιπόν τα βγάζει και με το παραπάνω και δεν είμαι σίγουρος αν την ενδιαφέρει ο αριθμός πωλήσεων αυτός καθεαυτός.

1) το iOS απο μονο του ειναι ενας λόγος που έχει κουράσει και τραβάει πίσω τις πωλησεις. Ειναι ΠΑΛΙΟ μπροστά στις καινοτομιες του Androi και τρέχει πλέον να προλάβει εξελίξεις.

2) Το κινητο το περνεις για να το πουλησεις η για να κάνεις την δουλειά σου? Εγω για το δευτερο... Αν ηθελα κάτι για να το πουλησω μαλλον θα περνα καμια πλακα χρυσου.

3) Καημός για τα profit margin της Apple... μέτοχος?

Δημοσ.

Μόνο που συγκρίνετε με 6s περασμένο μοντέλο του 15. Το s6 πρέπει μα πείτε όχι το s7 . Μια ζωή η Samsung συγκρίνει το τωρινό της μοντέλο με το προηγούμενο της Apple χαχαχαχα. Οταν θα βγει το 7 τα λέμε .

Aσε να μαντεψω, οταν βγει το 7 θα κανεις επικη κολοτουμπα και θα το συγκρινεις με το προηγουμενο μοντελο της samsung, το S7

Δημοσ.

Δε θα πω για samsung... αλλά θα επικεντροθώ στο λειτουργικό.

Android και ξερό ψωμί.. δύσκολα το χτυπάνε

Για κανένα λόγο..όσο μου τη δίνει η apple με τις ακριβές τιμές της άλλο τόσο μου τη δίνει το λειτουργικό android με τα κολήματα του.Να δω πότε θα βγεί ένα σωστό λειτουργικό για τα κινητά διότι το android είναι ότι πιο μπακαλίστικο υπάρχει.

Δημοσ.

1) το iOS απο μονο του ειναι ενας λόγος που έχει κουράσει και τραβάει πίσω τις πωλησεις. Ειναι ΠΑΛΙΟ μπροστά στις καινοτομιες του Androi και τρέχει πλέον να προλάβει εξελίξεις.

2) Το κινητο το περνεις για να το πουλησεις η για να κάνεις την δουλειά σου? Εγω για το δευτερο... Αν ηθελα κάτι για να το πουλησω μαλλον θα περνα καμια πλακα χρυσου.

3) Καημός για τα profit margin της Apple... μέτοχος?

Μεγάλε μου ώς κάτοχος samsung και μάλιστα πολύ δυνατού μοντέλου σε πληροφορώ πως το ios είναι κλάσης ανώτερο διότι το συγκρίνω με το Plus μοντέλο της γυναίκας μου.Εγώ ποτέ δε παίρνω apple λόγο υπερβολικών τιμών αλλά τουλάχιστον δεν είμαι και κολημένος..εσύ που απάντησες έτσι στο φίλο παραπάνω μάλλον είσαι μέτοχος του μπακαλο android διότι προσωπικά λυπάμαι που έχω ένα τόσο καλό κινητό και έχω τέτοιο λειτουργικό.Όσο αφορά τη μεταπώληση ναι είναι ένα ατού γι αυτούς που έχουν τα apple διότι τουλάχιστον πουλούνται ακριβότερα σε σχέση με άλλα τηλέφωνα.Εσένα τι σε χαλάει αυτό όταν μάλιστα κάνεις το σχόλιο σου σε site αγγελιών...αρά εσύ είσαι μέτοχος android...ούτε να σας πληρώναν όσοι απαντάτε με τέτοιο τρόπο σε κάποιον που λέει την άποψη του.Λοιπόν ο καθένας ας παίρνει ότι του αρέσει..Λυπάμαι που απαντάτε κάποιοι σα 12χρονοι εδώ.Καλή συνέχεια και ίσως κακός ασχολήθηκα κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλε μου ώς κάτοχος samsung και μάλιστα πολύ δυνατού μοντέλου σε πληροφορώ πως το ios είναι κλάσης ανώτερο.

Φοβερο επιχειρημα. Μπορω και γω να σου πω ως κατοχος apple οτι το android ειναι κλασης ανωτερο. Καταλαβαινεις οτι η αποψη σου / μου ετσι ξερη, χωρις στοιχεια, δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο, ε?

Οσο για την μεταπωλητικη αξια, οσο χαρουμενους κανει τους κατοχους η υψηλη μεταπωλητικη αξια τοσο δυστυχισμενους κανει τους αγοραστες. 0 εις το πηλικον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...