Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δε ρησκαρει το μυλο με QHD η καμερα φωτια η αυτονομια η φαστ τσαρτζ η καρτα μνημης η να ελευθερωσει τους χρηστες να μπορουν να στελνουν και να περνουν αρχεια φωτο ηχους η οτι αλο φυσικο και επομενο ειναι να χασει πελατες.Αλωστε και περσι η σαμυ εχασε πολυ σε πωλησεις με το ς6 και μολης συμαζευτηκε και εδωσε απλοχερα καρτα μνημης αυτονομια και ολα αυτα χωρης να παζαρεψει αλους τομεις πηγε πολυ καλυτερα ακομα και απτο κανονικο.Πρωτη φιρα ακουω χρονια τωρα οτι στις ΗΠΑ η σαμυ τα πηγε καλυτερα απο μυλο.Αυτο απο μονο του λεει πολα

Εχω την εντυπωση πως η apple πουλαει ακριβα το οικοσυστημα της και την φουλ συνδεσιμοτητα αναμεσα στα προιοντα της. Φουλ υπερτιμημενα τηλεφωνα προφανως (δεν γινεται να μ εχεις το 16ρι ως βασικο μοντελο και να μ το πουλας χρυσαφι) 

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

φίλε just for today δεν είμαι grammar nazi αλλά ο καλός ο ΜΥΛΟς ολα τ'αλέθει 

ΥΓ.. το ετζ τα σπαει απλα.. οτι και να δεις ειναι σαν τρισδιαστατο , ταινια ,παιχνιδι ,τσον .. εε φωτος .. καλο το αιφων αλλα ενταξει μην μπερδευομαστε ..Λαγκ? δε πατε καλα ..οταν ειναι στην εξοικονομηση ε μπορει κανα που και που ..σε νορμαλ mode απλα ειναι αστεια γρηγορο

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο που συγκρίνετε με 6s περασμένο μοντέλο του 15. Το s6 πρέπει μα πείτε όχι το s7 . Μια ζωή η Samsung συγκρίνει το τωρινό της μοντέλο με το προηγούμενο της Apple χαχαχαχα. Οταν θα βγει το 7 τα λέμε .

πάντα συγκρίνεις τα τελευταία μοντέλα. αυτή τη στιγμή τα τελευταία μοντέλα είναι το s7 και το 6s. όταν βγάλει το 7s η apple τότε τα συζητάμε για τις συγκρίσεις. έως τότε η apple χάνει. αν θέλει η apple μπορεί να βγάλει τώρα το 7. αλλά όμως το έχει ανακοινώσει για το 2017. οπότε το 2016 ανήκει στην Κορεά όπως και να το κάνουμε. και μάλλον είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ καθώς δεν βλέπω μέγα διαφορές στο εξωτερικό.

Αν υπάρχει ένας λόγος που πιθανότατα πέσουν οι πωλήσεις σε iphone νομίζω είναι πως και με ένα 5S κάνεις τρομερή δουλειά.Δεν χρειάζεται update η μάζα.

Δεν διαφωνώ έβαλα πρόσφατα την Developer Beta στο 5S της κοπέλας μου και πάει σφαίρα.

Αν δε ρησκαρει το μυλο με QHD η καμερα φωτια η αυτονομια η φαστ τσαρτζ η καρτα μνημης η να ελευθερωσει τους χρηστες να μπορουν να στελνουν και να περνουν αρχεια φωτο ηχους η οτι αλο φυσικο και επομενο ειναι να χασει πελατες.Αλωστε και περσι η σαμυ εχασε πολυ σε πωλησεις με το ς6 και μολης συμαζευτηκε και εδωσε απλοχερα καρτα μνημης αυτονομια και ολα αυτα χωρης να παζαρεψει αλους τομεις πηγε πολυ καλυτερα ακομα και απτο κανονικο.Πρωτη φιρα ακουω χρονια τωρα οτι στις ΗΠΑ η σαμυ τα πηγε καλυτερα απο μυλο.Αυτο απο μονο του λεει πολα

Η Apple ποτέ δεν έβγαλε και δεν πρόκειται να βγάλει Non-Unibody συσκευή οπότε σαφώς και δεν πρόκειται να βάλει Micro-SD υποδοχή και κατα την γνώμη μου η Micro-SD όπως την ξέρουμε είναι για τα σκουπίδια για κινητά αφού χαλάει εύκολα και έχει περιορισμένες ταχύτητες σε σχέση με την εσωτερική μνήμη. Αυτό που πρέπει να κάνει η Apple είναι να βγάλει βασικό μοντέλο τα 64GB μεσαίο τα 128 και τέλος 256 για το ακριβότερο. Κάτι που θα γίνει μετά από μία πενταετία γιατί από την μύγα βγάζει ξύγκι η Apple (με την μύγα αναφέρομαι στην χωρητικότητα) 

Μόνο που συγκρίνετε με 6s περασμένο μοντέλο του 15. Το s6 πρέπει μα πείτε όχι το s7 . Μια ζωή η Samsung συγκρίνει το τωρινό της μοντέλο με το προηγούμενο της Apple χαχαχαχα. Οταν θα βγει το 7 τα λέμε .

Το 7άρι δεν θα είναι και κάτι το τρομερό αφού μέχρι στιγμής ένα παραλαγμένο 6S είναι.

gimmick ναι αλλα οπως ειμαι και ο απο πανω ειναι κτ ομορφο (προσωπικα μ αρεσει πολυ). Αντιστοιχα και το 3d touch ειναι gimmick αλλα κατι τετοια ειναι που πουλανε. 

Σκεφτεται ο αλλος "ααα εχει κυρτη οθονη/3d touch, θα μ ειναι απολυτα χρησιμο αυτο το feature. Απορω πως ζουσα μεχρι τωρα" και τελικα καταληγει να μην χρησιμοποιει αυτο το feature εκτος απο τις στιγμες που το δειχνει στους φιλους του.

Το 3D Touch μόνο Gimmick δεν είναι, το SDK είναι ανοιχτό στους Developers και το έχω δοκιμάσει στην εφαρμογή που γράφω αυτή την περίοδο. Πολύ χρήσιμο είναι σε αρκετές περιπτώσεις, το μόνο κακό είναι ότι το έχουν μόνο τα 6S και στο μέλλον το 7. Οπότε είναι περιορισμένο αρκετά σε συγκεκριμένους χρήστες γιαυτό και πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν το Long Press για να δώσουν και στον κόσμο δίχως 3D Touch μία παρόμοια εμπειρία αφού μπορείς να ενεργοποιήσεις το εφέ μέσα στον κώδικα σου βάζοντας ένα Long Press Action Element στην επιφάνεια/αντικείμενο που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Το 3D Touch μόνο Gimmick δεν είναι, το SDK είναι ανοιχτό στους Developers και το έχω δοκιμάσει στην εφαρμογή που γράφω αυτή την περίοδο. Πολύ χρήσιμο είναι σε αρκετές περιπτώσεις, το μόνο κακό είναι ότι το έχουν μόνο τα 6S και στο μέλλον το 7. Οπότε είναι περιορισμένο αρκετά σε συγκεκριμένους χρήστες γιαυτό και πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν το Long Press για να δώσουν και στον κόσμο δίχως 3D Touch μία παρόμοια εμπειρία αφού μπορείς να ενεργοποιήσεις το εφέ μέσα στον κώδικα σου βάζοντας ένα Long Press Action Element στην επιφάνεια/αντικείμενο που θες.

Ισως να εχεις και δικιο. Προς το παρον δεν το χρησιμοποιω γτ δεν εχω συνηθισει να το χρησιμοποιω. Μπορει με λιγη εξοικειωση να μ γινει συνηθεια.

Δημοσ.

Ισως να εχεις και δικιο. Προς το παρον δεν το χρησιμοποιω γτ δεν εχω συνηθισει να το χρησιμοποιω. Μπορει με λιγη εξοικειωση να μ γινει συνηθεια.

Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις αν οι προγραμματιστές δεν βάλουν στο μεγαλύτερο ποσοστό των εφαρμογών 3D Touch λειτουργίες. Όσο δεν βάζουν οι προγραμματιστές την παραπάνω δυνατότητα, θα οδεύει προς τον γκρεμό των Gimmicks. Σε αντίθεση οι προγραμματιστές δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούν την Edge της Samsung γιατί δεν είναι μία κατηγορία κινητό, ανήκει στην κατηγορία Android και υπάρχουν τόσες πολλές συσκευές στην αγορά που δεν θα ωφελούσε να έβαζε μία λειτουργία μόνο και μόνο για τους χρήστες Samsung γιατί ξέρουμε πως λειτουργούν οι πελάτες του Play Store, χωρίς λόγο ξεκινάνε flame wars και κράζουν ασταμάτητα και σου χαλάνε χωρίς λόγο την βαθμολογία επειδή έχουν μία παλιά συσκευή που τρέχει με πατερίτσες. 

Δημοσ.

Πρώτη φορα από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το iPhone και το Galaxy που το δεύτερο αναγνωρίζεται καθολικά ως ανώτερο ακόμα και από τους Apple fan. Πρώτη φορά που σημειώνει περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική αν και πάλι η Apple έχει πολύ περισσότερα κέρδη (υπηρεσίες στυλ itunes). Μου κάνει εντύπωση πώς αλλάζουν οι καιροί

Το θέμα είναι ο Launcher αλλά το σύνολο, το ότι εγκατέστησες έναν Launcher βαρένεις πιο πολύ το κινητό αφού το TouchWiz παραμένει στο Background.

Λογικά μπορείς να το κανεις disable στα settings/apps
Δημοσ.

Πρώτη φορα από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το iPhone και το Galaxy που το δεύτερο αναγνωρίζεται καθολικά ως ανώτερο ακόμα και από τους Apple fan. Πρώτη φορά που σημειώνει περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική αν και πάλι η Apple έχει πολύ περισσότερα κέρδη (υπηρεσίες στυλ itunes). Μου κάνει εντύπωση πώς αλλάζουν οι καιροί

Λογικά μπορείς να το κανεις disable στα settings/apps

Μα μιλάμε για μία εταιρία που χρησιμοποιούσε το ίδιο Design εδώ και 6 χρόνια για το Macbook Air. Τι περιμένεις από εκεί και πέρα. Τουλάχιστον οι κορεάτες έκαναν επιτέλους το άλμα και πήγαν σε Premium κατασκευή και σαν Apple πελάτης με εξέπληξαν γιατί μου θυμίζει τις εποχές με το πανέμορφο μαύρο iPhone 4 μπρος πίσω γυαλί.

Δημοσ.

Τρομερό!!! Έπρεπε να φθάσει στο έβδομο της σειράς η samsung για να ανταγωνιστεί το iphone...ενώ δεν υπάρχει νέο iphone στην αγορά εκτός από το SE και αναμένεται το 7 το φθινόπωρο ....ωραία είδηση !!δηλαδή το s7 χτυπάει χαλαρά το SE...να δούμε τις νέες μετρήσεις όταν βγει το 7s και γεμίσει η αγορά μτχ s7????

σου εχει περάσει απο το μυαλο οτι το android δεν εχει μια αλλα πολλές ναυαρχίδες? Μαλλον οχι... γι αυτο και βγάζεις αυτα τα συμπεράσματα...

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετικό τηλέφωνο, αν και το touchwiz συνεχιζω να το απεχθάνομαι. Αν ήταν stock με μερικές προσθήκες του touchwiz θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ειχα το S4 και το ειχα δώσει λογο touchwiz. Ειχα συφιλιαστει αγρια με αυτο το πράγμα.

a few years later και επειδή κανενα αλλο κινητο δεν ειχε οτι εψαχνα... κατέληξα στο S7 Duos.

To touchwiz δε με ενοχλησε καθολου. Ελάχιστη σαβούρα που γίνεται disabled. Ειναι πολυ robust η rom γενικως. Δεν βρήκα ουτε καν λογο να ρουταρω.... πρωτη φορα στα χρονικα.

αυτες ηταν οι δικες μου εντυπωσεις...

• Like 2
Δημοσ.

Εκτός από την εμφάνιση και σαφή ποιότητα η Apple μέχρι πριν λίγα χρόνια οδηγούσε την καινοτομία, μπορεί να είχαν προηγηθεί άλλοι αλλά οι υλοποιησεις της ήταν πολύ ανώτερες. Έχει καιρό να κάνει κάτι τέτοιο, να καινοτομήσει. Απλά αναβαθμίζει specs

Κουβεντα να κάνουμε βέβαια αφού η πρόοδος της τεχνολογίας είναι ανεξάρτητη από τις αγαπημένες μας ή όχι εταιρίες που πάνε και έρχονται, όπως Nokia και BlackBerry

Δημοσ.

Εκτός από την εμφάνιση και σαφή ποιότητα η Apple μέχρι πριν λίγα χρόνια οδηγούσε την καινοτομία, μπορεί να είχαν προηγηθεί άλλοι αλλά οι υλοποιησεις της ήταν πολύ ανώτερες. Έχει καιρό να καινοτομήσει..

Αυτό που κρατάει την Apple ακόμα στα ύψη είναι το οικοσύστημα της, κακά τα ψέματα. Ο μόνος λόγος που αγοράζω ακόμα iPhone είναι αυτός και μόνο ο λόγος. Όλο το πακέτο που προσφέρει γιατί από ποιότητα οθόνης και κάθετα Bezel είναι άστα να πάνε...

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η οθονη. Τι πρόβλημα έχεις;

Η Οθόνη του SE σε σύγκριση με του 6S Plus και των ανταγωνιστών είναι χάλια, μετά από χρόνια πήγα για ένα εξάμηνο σε Android συσκευή με Full HD οθόνη στις 5" μόλις λοιπόν αγόρασα το SE και γύρισα πίσω μου κακοφάνηκε η οθόνη. Δεν είναι και η καλύτερη για τα σημερινά δεδομένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...