Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πότε δεν κατάλαβα τι σκάλωμα έχετε φάει με το TouchWiz ούλοι σας, Ή είναι απλά γιατί πρέπει να βρεθεί κάτι για να κράξετε; Τέλος πάντων, το android έχει την δυνατότητα επιλογής με έναν nova, apex ή ότι άλλο θες πετάς το TouchWiz και κάνεις μια χαρά την δουλειά σου αν δεν σου αρέσει. 

• Like 9
Δημοσ.

Βάζεις τον δωρεάν nova launcher και λύθηκε το πρόβλημα σου, μα είναι τώρα πράγματα αυτά να τα συζητάμε ποιον launcher έχει το κινητό στο android?

Το s7 edge με έκανε να πουλήσω το 6s γρηγορότερα από οποιοδήποτε τηλ είχα ποτέ και δεν το μετάνιωσα :)

Το θέμα είναι ο Launcher αλλά το σύνολο, το ότι εγκατέστησες έναν Launcher βαρένεις πιο πολύ το κινητό αφού το TouchWiz παραμένει στο Background.

Δημοσ.

Βάζεις τον δωρεάν nova launcher και λύθηκε το πρόβλημα σου, μα είναι τώρα πράγματα αυτά να τα συζητάμε ποιον launcher έχει το κινητό στο android?

Το s7 edge με έκανε να πουλήσω το 6s γρηγορότερα από οποιοδήποτε τηλ είχα ποτέ και δεν το μετάνιωσα :)

Μα ειναι δυνατον να εξηγουμε τα αυτονοητα?(στο ιδιο υφος με εσενα)

To touchwiz μονο ο launcher ειναι?Αληθεια?Ολη η σαπιλα που ειχε τοσα χρονια φορτωμενη απο πισω δεν ειναι μερος του touchwiz? Που εκανε τα s3 αχρηστα..τα s4 αρκετα αργα..τα s5 λαγγαραν και αυτα..απο τα s6 αρχισε καπως να το ελαφραινει καπως..αλλα και παλι βλεπεις αγγομαχητα χωρις λογο πολλες φορες..αρα καλως και το συζηταμε, ολοι το κατηγορουν και εσυ λες τα δικα σου..

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ο Launcher αλλά το σύνολο, το ότι εγκατέστησες έναν Launcher βαρένεις πιο πολύ το κινητό αφού το TouchWiz παραμένει στο Background.

αν ειχε 1gb ram και dual core στα 1ghz ναι, μπορει και να το βαρενε. το εχω παρατηρήσει και εγω αυτο, το να τρεχουν δυο launchers, δεν το εχουν φτιαξει ακομα να κλεινει ο default launcher χωρις να χρειαζεται root unistaller

Δημοσ.

Μένει και στο ίδιο σχέδιο για 3η χρονία το iPhone , σκούρα τα πράγματα...

Από τότε που πήρε προαγωγή ο Jony τους γράφει πλέον κανονικότατα, ούτε στις WWDC τον βλέπεις, ούτε στα βίντεο ούτε πουθενά. 

Δημοσ.

Άψογα όλα τα note και ίσως η καλύτερη επιλογή για business κινητά.

edit:Τα απλά s6 s7 μου φαίνονται.. απλά

Αν ειναι να πάρεις παίρνεις Note
Πες οι ίντσες, πες αρκετά χρήσιμα πράγματα μέσα στην σαπίλα που λετε, τα έκανε να ξεχωρίζουν.
Δίπλα μου έχω το note 1 με την ωραία αναλογία οθόνης.
Κάποια στιγμή βλέπω να την δοκιμάζουν ξανα αρκετοί..
Το ios μέχρι πέρυσι ποτέ δεν είχε κάτι τέτοιο.
Η κάνω λάθος?

Δημοσ.

Εγω συνεχιζω να θεωρω τον ορισμο του gimmick η κυρτη οθονη στο edge.

Βεβαια οσοι το αγορασαν λενε οτι...τους χρειαζεται η κυρτη οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

Άψογα όλα τα note και ίσως η καλύτερη επιλογή για business κινητά.

Πες οι ίντσες, πες αρκετά χρήσιμα πράγματα μέσα στην σαπίλα, τα έκανε να ξεχωρίζουν.

Δίπλα μου έχω το note 1 με την ωραία αναλογία οθόνης.

Κάποια στιγμή βλέπω να την δοκιμάζουν ξανα αρκετοί..

Το ios μέχρι πέρυσι ποτέ δεν είχε κάτι τέτοιο.

Η κάνω λάθος?

Τι πράγμα Split Screen? Αν εννοείς αυτό ναι ή Apple άργησε αρκετά και το έβαλε στα iPad που έχουν μεγάλες οθόνες και είναι χρήσιμο γιατί στα κινητά εξακολουθώ να το βρίσκω ανούσιο (Προσωπική μου γνώμη) εκτός το Picture in Picture Video, εκείνο ναι αξίζει και στα κινητά και κρίμα που δεν το έβαλαν στα iPhone ενώ τα καινούργια Galaxy αν δεν κάνω λάθος προσφέρουν αυτή τη λειτουργία. Το κακό με τα Note ήταν ανέκαθεν το υπερφορτωμένο TouchWiz που έκανε την συσκευή να αγκομαχάει από το φόρτωμα που έτρωγε. Έχω μία φίλη που έχει ακόμα το Note 3 και με το παραμικρό τρώει Lag και κολλήματα σε σύγκριση με τα καινούργια S6/S7

Η κυρτή οθόνη είναι όντως Gimmick γιατί δεν υλοποιήθηκε όπως έπρεπε, εξακολουθεί να δίνει όμως μία διαφορετική όμορφη πινελιά στο όλο Design.
Δημοσ.

gimmick ναι αλλα οπως ειμαι και ο απο πανω ειναι κτ ομορφο (προσωπικα μ αρεσει πολυ). Αντιστοιχα και το 3d touch ειναι gimmick αλλα κατι τετοια ειναι που πουλανε. 

Σκεφτεται ο αλλος "ααα εχει κυρτη οθονη/3d touch, θα μ ειναι απολυτα χρησιμο αυτο το feature. Απορω πως ζουσα μεχρι τωρα" και τελικα καταληγει να μην χρησιμοποιει αυτο το feature εκτος απο τις στιγμες που το δειχνει στους φιλους του.

Δημοσ.

Μόνο που συγκρίνετε με 6s περασμένο μοντέλο του 15. Το s6 πρέπει μα πείτε όχι το s7 . Μια ζωή η Samsung συγκρίνει το τωρινό της μοντέλο με το προηγούμενο της Apple χαχαχαχα. Οταν θα βγει το 7 τα λέμε .

Δημοσ.

Αν δε ρησκαρει το μυλο με QHD η καμερα φωτια η αυτονομια η φαστ τσαρτζ η καρτα μνημης η να ελευθερωσει τους χρηστες να μπορουν να στελνουν και να περνουν αρχεια φωτο ηχους η οτι αλο φυσικο και επομενο ειναι να χασει πελατες.Αλωστε και περσι η σαμυ εχασε πολυ σε πωλησεις με το ς6 και μολης συμαζευτηκε και εδωσε απλοχερα καρτα μνημης αυτονομια και ολα αυτα χωρης να παζαρεψει αλους τομεις πηγε πολυ καλυτερα ακομα και απτο κανονικο.Πρωτη φιρα ακουω χρονια τωρα οτι στις ΗΠΑ η σαμυ τα πηγε καλυτερα απο μυλο.Αυτο απο μονο του λεει πολα

• Like 1
Δημοσ.

Και θα πέσουν και άλλο οι πωλήσεις του iPhone έτσι όπως πάνε. Αν οι φήμες ισχύουν το iPhone 7 είναι μακράν το ασχημότερο iPhone που έβγαλε η Apple. Στο θέμα Design αυτήν την χρονιά η Samsung κερδίζει.

Δεν συμφωνώ καθώς δεν βλέπω μέγα διαφορές στο εξωτερικό.

Αν υπάρχει ένας λόγος που πιθανότατα πέσουν οι πωλήσεις σε iphone νομίζω είναι πως και με ένα 5S κάνεις τρομερή δουλειά.Δεν χρειάζεται update η μάζα.

Δημοσ.

Μόνο που συγκρίνετε με 6s περασμένο μοντέλο του 15. Το s6 πρέπει μα πείτε όχι το s7 . Μια ζωή η Samsung συγκρίνει το τωρινό της μοντέλο με το προηγούμενο της Apple χαχαχαχα. Οταν θα βγει το 7 τα λέμε .

Εεεεεεεε συγκρίνει τις πωλήσεις αν το έχεις καταλάβει.θα μπορούσε να τις συγκρίνει και με iphone 3s αν αυτό είχε τις μεγαλύτερες πωλήσεις απο τα υπόλοιπα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...