Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα σχεδόν δίπλα από το σπίτι μου έβαλε ο ΟΤΕ καινούριο κουτί που πιθανολογώ πως είναι για VDSL. Από τη στιγμή της εγκατάστασης γνωρίζει κανείς τη διάρκεια ενεργοποίησης στης περιοχή μου; Μπορώ να το μάθω κάπως αυτό; Σκέφτομαι να βάλω τηλεφωνική γραμμή στο σπίτι και θα ήθελα να μάθω αν θα ξεκινήσει το VDSL για να ξέρω αν αργότερα θα έχω τη δυνατότητα να αλλάξω το πακέτο μου από απλό ADSL σε VDSL.

Δημοσ.

Θα βοηθούσε να μας έλεγες και περιοχή αλλά εμπειρικά από ότι έχω δει σε άλλες περιπτώσεις από 1-3 μήνες, είναι κυρίως θέμα ΔΕΗ και μελέτης του ΟΤΕ. Έχουμε να δει να δίνει καμπίνες με το που τις περνάει αλλά έχουμε να δει να δίνει ολόκληρο τμήμα μαζί όταν περαστούν όλες. 

Ναι μπορείς να βάλεις τώρα ADSL και στην πορεία VDSL (πάντα χαίρονται να σου παίρνουν περισσότερα λεφτά) αλλά έχε υπόψιν ότι όταν το κάνεις κατά πάσα πιθανότητα θα σου ανανεώσουν και το συμβόλαιο, έστω και αν έχουν περάσει μόνο 3 μήνες.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα σχεδόν δίπλα από το σπίτι μου έβαλε ο ΟΤΕ καινούριο κουτί που πιθανολογώ πως είναι για VDSL. Από τη στιγμή της εγκατάστασης γνωρίζει κανείς τη διάρκεια ενεργοποίησης στης περιοχή μου; Μπορώ να το μάθω κάπως αυτό; Σκέφτομαι να βάλω τηλεφωνική γραμμή στο σπίτι και θα ήθελα να μάθω αν θα ξεκινήσει το VDSL για να ξέρω αν αργότερα θα έχω τη δυνατότητα να αλλάξω το πακέτο μου από απλό ADSL σε VDSL.

Μετά την εγκατάσταση της νέας καμπίνας, ακολουθεί η μεταφορά του περιεχομένου της παλιάς στη νέα, στη συνέχεια η χάραξη πάνω στην άσφαλτο και η εγκατάσταση της οπτικής ίνας και η σύνδεσή της στην καμπίνα και λίγο αργότερα η ηλεκτροδότηση της καμπίνας από τη ΔΕΗ. Μετά το στάδιο αυτό, τώρα πλέον, ο ΟΤΕ προσφέρει την καμπίνα στην εκμετάλλευση.

Δημοσ.

Θα βοηθούσε να μας έλεγες και περιοχή αλλά εμπειρικά από ότι έχω δει σε άλλες περιπτώσεις από 1-3 μήνες, είναι κυρίως θέμα ΔΕΗ και μελέτης του ΟΤΕ. Έχουμε να δει να δίνει καμπίνες με το που τις περνάει αλλά έχουμε να δει να δίνει ολόκληρο τμήμα μαζί όταν περαστούν όλες. 

Ναι μπορείς να βάλεις τώρα ADSL και στην πορεία VDSL (πάντα χαίρονται να σου παίρνουν περισσότερα λεφτά) αλλά έχε υπόψιν ότι όταν το κάνεις κατά πάσα πιθανότητα θα σου ανανεώσουν και το συμβόλαιο, έστω και αν έχουν περάσει μόνο 3 μήνες.

Η περιοχή είναι στη Νέα Ιωνία Αθήνας άρα όπως και να έχει ακόμα και ένα τετράμηνο να κάνει βάζω ΟΤΕ αφού το κουτί είναι δικό του και μετά την αλλάζω;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδεία, στην δικια μου καμπίνα έβαλε ρεύμα η δει σήμερα, τους είδα και μίλησα, δηλαδή παίζει από δευτερα-τρίτη να έχω διαθεσιμότητα vdsl??

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδεία, στην δικια μου καμπίνα έβαλε ρεύμα η δει σήμερα, τους είδα και μίλησα, δηλαδή παίζει από δευτερα-τρίτη να έχω διαθεσιμότητα vdsl??

Ανάλογα και με τις εργασίες που γίνονται και στις τριγύρω καμπίνες, αν βρίσκονται στο ίδιο στάδιο, τότε υπολόγιζε καμιά εβδομάδα περίπου.

Δημοσ.

Οι μόνοι που το γνωρίζουν είναι οι προϊστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών κάθε αστικού κέντρου και φυσικά το αρμόδιο τμήμα επίβλεψης όλου του έργου στο κεντρικό Μέγαρο. Ουδείς άλλος και ειδικά στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του πελατών.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έκανα αίτηση στη HOL για απλή adsl γιατί η vdsl είναι στη περιοχή από το πάροχο αλλά δεν έχουν ελεύθερες θύρες... Σε κανά χρόνο μας βλέπω να έχει διαθεσιμότητα και αν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...