Προς το περιεχόμενο

eStar Grand HD MID1118 recovery?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω ένα Tablet e-star Grand HD Quad Core (MID1118) του οποίου έχει κολήσει το software, οταν ανοίγει μένει στο e-star logo και δεν προχωράει.
Δεν έχει κουμπιά volume για να κάνω το κλασικό recovery, έχει μόνο κουμπιά Home & Power.
Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το κάνω recovery μέσω PC?
Έχω ψάξει πόλυ και δεν βρήσκω ούτε τους drivers για να το αναγνωρίσει το PC ούτε το firmware...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλήμερα,

νομίζω συνδεδεμένο με pc να παίρνει ρεύμα μια φορά το "POWER" ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΑ  και μετά 3 φόρες το άλλο κουμπάκι..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν παλικάρια
Σε τάμπλετ Mid1118 estar για το οποίο είναι και η ανάρτηση και επειδή έψαξα πολύ για να βρω λύση σε όλο το ιντερνετ και δεν βρήκα,τελικά μου κατέβηκε μία ιδέα και βρήκα την λύση πιθανως κατα τύχη,αλλά έχω κάνει τόσα hard reset σε ταμπλετ που ήταν το μόνο που δεν είχα δει και έτσι έκανα το εξής.
Με κλειστό το τάμπλετ κρατάμε πατημένο το πλήκτρο MENU και το συνδέουμε στο ρέυμα(εγώ το σύνδεσα σε υπολογιστή) και το κρατάμε πατημένο συνέχεια για περίπου 15 δευτερόλεπτα και μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη recovery.Σε εμένα δούλεψε κατευθείαν και έκανα hard reset. Ελπίζω να βοηθάει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...