Προς το περιεχόμενο

p9 lite vs nexus 5x vs moto x 2gen.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεταξυ των τριων ποιο ειναι ποιο vfm??το p9 189 nexus 5x 199 και το μοτο στα 170..κριτηριο αγορας καμερα καο οσο γιβετε αλαγκαριστο..δεν εχω προβλημα αν παιρνει καρτα μνημης..κατοχος 930.

Δημοσ.

P9 lite δν το ξερω!

Αλλά είχα μότο Χ και τώρα νεξους!

Κάμερες πάρα πολύ καλές την προτιμάω και από του g4 λόγο ταχύτητας λήξης και ανοίγματος εφαρμογής!

Μπαταρία μέτρια αλλά λίγο κλτρη από του μότο κ πάλι κατασκευή μέτρια αλλά προσωπικά έχω πάντα θήκη οπότε δν με νοιάζει! Οθόνη αν και κατώτερης ποιότητας από του μότο εξναι πιο φωτεινη πράγμα που φια μένα την κάνει κ πάλι κλτρη!

Γενικά αμα δν σε νοιάζει εμφάνιση και κατασκευή περνεις Nexus αμα σε νοιάζει το look γτ λίγο πολύ τα κινητά έχουν γίνει κ αυτά μόδα πάρε το μότο

Δημοσ.

Ξεχνας επιτοπου το p9 lite. 

Πολυ αργο κινητο για τα χρηματα που ζηταει.

Πας σε nexus 5x για επιδοσεις, καμερες, αναβαθμισεις.

Δημοσ.

Δες reviews για το καθε κινητο που σε ενδιαφερη και αποφάσισε μονος σου εσυ θα το πληρωσεις και θα το δουλευης

δες επισης και το  redmi note 3 pro

και αν θες και την δικη μου γνωμη κοιτας το P9 Lite & redmi note 3 pro μονο 

Δημοσ.

Βρες το μεταχειρισμενο σε αγγελία!

Παρε ένα otg για τα μεγάλα αρχεία σου καμία ταινία φωτογραφίες να τα περνάς εκεί και τα 16gb είναι σχεδον αρκετά ναι όχι ότι κλτρο αλλά φτάνουν! Με 180 βρισκεις μεταχειρισμενο σε τέλεια κατάσταση που ειναι πιο φθηνό κ απο τα δύο!

Δημοσ.

Αυτο το βλέπω κι εγω σε πολλα κινητά. Δεν αξίζει. Πχ το p9 lite εχει 194 skroutz και οι πιο πολλοι το πουλανε 210-220 και πολλα αλλα, ενα παράδειγμα ειπα.

Δημοσ.

Η φωτογραφια στην Wind ειναι του Nexus 5 χαχα. Πολυ καλη τιμη και απο αλυσιδα κιολας. Δες μονο αν σε καλυπτει το 16ρι μοντελο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...