ergidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Παιδια καπου εδω ειδα απονα συναδελφο, οτι η ανωτερω καμερα εινα αστα να πανε, χαλια. Ισχυει αυτο??
chios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Έχεις δει δείγμα;; κάτι φωτογραφίες που είδα στο ίντερνετ από την κάμερα του μια χαρά μου φάνηκαν
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Νομίζω στο φόρουμ της MIUI είχα δει κάτι φωτό από έναν που είχε έρθει στην 1η συγκέντρωση της Αθήνας και ήταν μια χαρά. Πάντως υπάρχουν άτομα δίπλα που το έχουν.
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 το έχω δοκιμάσει μιας και το πιάνω πολύ συχνά στα χέρια μου και σε δοκιμές που έκανα σε ιδιαίτερο φως δεν είναι τόσο καλές.θα έλεγα ότι σε χαμηλό φωτισμό υστερεί πολύ.την ημέρα καλές είναι. πάντως πρόκειται για εξαιρετικό κινητό σαν σύνολο.
ergidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ευχαριστω. Και γω τις ειδα τις φοτο ετσι κετσι και νομιζα οτι φταιει η ζελατινα! Τωρα η καμερα φταιει η μηπως θελει ρυθμισμα? Αλλα και παλι καμερα 16 μ και οχι καλη γινεται??
chios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν έχουν καμία μα καμία σχέση τα megapixel με το ποσο καλή είναι η φωτογραφία, μια κάμερα π.χ 8mp μπορεί να βγάλει πολύ καλύτερες φωτογραφίες από μια 16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα