Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

μου έδωσαν ένα dell laptop το οποίο είχε windows 8 (τουλάχιστον αυτό λέει το αυτοκόλλητο από κάτω).

Το θέμα είναι ότι ο σκληρός έχει χαλάσει. Τον σύνδεσα με sata στο desktop μου και δεν ξεκινάει καν το pc. Επίσης τον σύνδεσα και με USB και δεν τον αναγνωρίζουν καθόλου τα windows (κάνει στην αρχή ένα spin αλλά μετά σταματάει το κάνει συνέχει αυτό χωρίς κανένα αποτέλεσμα).

Αυτό που σκέφτομαι είναι πλέον να πάρω έναν άλλον σκληρό και να τον βάλω πάνω. Αλλά τί γίνεται με την ενεργοποίηση των windows μιας και δεν υπάρχει αυτοκόλλητο με κάποιον κωδικό; Πως μπορώ να ξέρω πια έκδοση (Core, Pro, Enterprise) είναι για να την κατεβάσω;

Από ότι έχω καταλάβει η ενεργοποίηση γίνεται με παρόμοιο τρόπο με τα 10αρια οπότε δε χρειάζομαι κωδικό;;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ok, αυτό το κομμάτι λύθηκε. Κάτι είχα ακούσει κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Θα βάλω τα Core γιατί λογικά αυτά θα είχε, και αν δουλέψει όλα καλά, αλλιώς επανέρχομαι.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Ok, αυτό το κομμάτι λύθηκε. Κάτι είχα ακούσει κι εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος.

Θα βάλω τα Core γιατί λογικά αυτά θα είχε, και αν δουλέψει όλα καλά, αλλιώς επανέρχομαι.

Ευχαριστώ

Δεν είναι υποχρεωτικό. Το δικό μου dell είχε 8 pro.

Δημοσ.

Θα κάνω δοκιμές με όλες τις εκδόσεις τελικά μου φαίνεται!

Θα ξεκινήσω με την πιο απλή και θα ανεβαίνω (δεν είναι και πολλές οι εκδόσεις)

Δημοσ.

Ο σκληρός δεν αναγνωρίζεται καθόλου. Τον κοίταξα και με το easeus parition και τίποτα...

Κάνει ένα σπιν στην αρχή και μετά τίποτα και το κάνει μετά επαναλαμβανόμενα (ευτυχώς δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο μέσα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...