johnmegarythmos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 ο αδελφος μου πηρε το εν λογω κινητο και πολλες εφαρμογες δεν διαγραφονται ειναι του συστηματος , μπορει καπως να τις απενεργοποιησει; για να μην του ανοιγουνε οι διαφημησεις ; πχ το safe center , clean master , weqr , batter du , speed booster du . εαν βαλει το add block στο chrome θα βοηθησει την κατασταση; . επισης στα lenovo ξερω οτι υποστηριξη ελληνικων χαρακτηρων για sms ειναι 70 ανα sms και μονο με λατινικους χαρακτηρες υποστηριζει 160 ανα μυνημα , τι μπορει να κανει; για να μην χρεωνεται διπλα και τριπλα τα μυνηματα; . μου ειχανε πει μια εφαρμογη που ξεκιναει με τα μυνηματα πια μου συστηνεται να βαλω;
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μόνο με root μπορείς να σταματήσεις τις διαφημίσεις. Για τα μηνύματα υπάρχουν εφαρμογές στο Playstore που κάνουν αυτό που λες.
johnmegarythmos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 ευχαριστω πολυ το adsuard το κατεβαζω απο το μαρκετ ; επισης το root στην συγκριμενη συσκευη ειναι ευκολο να το κανω; ή θα εχω θεμα; .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα