Driver3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το δίπλωμα οδήγησης βγαίνει πλέων από τα 17 εγώ που είμαι γεννημένος τέλη Δεκέμβρη του 2005 και είμαι 16 και τα Χριστούγεννα γίνομαι 17 μπορώ να το πάρω από φέτος το καλοκαίρι;;;;;;; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Driver3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fiter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Driver3 είπε Το δίπλωμα οδήγησης βγαίνει πλέων από τα 17 εγώ που είμαι γεννημένος τέλη Δεκέμβρη του 2005 και είμαι 16 και τα Χριστούγεννα γίνομαι 17 μπορώ να το πάρω από φέτος το καλοκαίρι;;;;;;; Λες ότι θες να πάρεις το δίπλωμα πριν κλείσεις τα 17; Κάνε υπομονή, δεν μπορείς να βγάλεις νόμιμα δίπλωμα πριν κλείσεις τα 17 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Από την στιγμή που θα δώσει κάποιος τα απαραίτητα χαρτιά για να ξεκινήσει μαθήματα ποσό καιρό κάνει να βγει η καρτέλα. Γιατί έχουν περάσει 10 μέρες και δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fiter Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Στις 26/3/2022 στις 6:01 ΜΜ, AggelosTz είπε Από την στιγμή που θα δώσει κάποιος τα απαραίτητα χαρτιά για να ξεκινήσει μαθήματα ποσό καιρό κάνει να βγει η καρτέλα. Γιατί έχουν περάσει 10 μέρες και δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα. Εγώ το Δεκέμβρη έκανα τη έγγραφη στις 3 Δεκ και στις 14 Δεκ με ενημέρωσε ότι βγήκε η καρτέλα. Κάπου εκεί θα βγει και σε σένα η καρτέλα 10-12 μέρες αν είσαι Αθήνα. Για επαρχία δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Στις 26/3/2022 στις 6:01 ΜΜ, AggelosTz είπε Από την στιγμή που θα δώσει κάποιος τα απαραίτητα χαρτιά για να ξεκινήσει μαθήματα ποσό καιρό κάνει να βγει η καρτέλα. Γιατί έχουν περάσει 10 μέρες και δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα. 2 εβδομάδες κάνει περίπου καρτέλα. Κάνε υπομονή , γιατί το δίπλωμα κάνει από 1-4 μήνες αναλόγως και το Διεύθυνση μεταφορών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ !! Επαρχία μένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fiter Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Γεια σας, να ρωτήσω. Εγώ πέρασα τη εξέταση για δίπλωμα αυτοκινήτου και χθες βγήκε το προσωρινο δίπλωμα αλλά θέλω να μάθω σε πόσο καιρό πήρατε το κανονικό δίπλωμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Fiter είπε Γεια σας, να ρωτήσω. Εγώ πέρασα τη εξέταση για δίπλωμα αυτοκινήτου και χθες βγήκε το προσωρινο δίπλωμα αλλά θέλω να μάθω σε πόσο καιρό πήρατε το κανονικό δίπλωμα; Δεν είναι συγκεκριμένο. Κάθε υπουργείο και διεύθυνση είναι διαφορετική. Παλιότερα έκανε από 1-3 μήνες . Τώρα με το προσωρινό , εάν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στη ασφάλεια σου , για ασφάλιστρο νέου οδηγού , νομίζω δε έχεις κάποιο θέμα από θέμα κάλυψης . Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fiter Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Δεν είναι συγκεκριμένο. Κάθε υπουργείο και διεύθυνση είναι διαφορετική. Παλιότερα έκανε από 1-3 μήνες . Τώρα με το προσωρινό , εάν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στη ασφάλεια σου , για ασφάλιστρο νέου οδηγού , νομίζω δε έχεις κάποιο θέμα από θέμα κάλυψης . Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε . Είμαι στο κεντρικό τομέα Αθηνών αν βοηθάει κάπου. Ναι με το προσωρινό ο πατέρας μου με πρόσθεσε νέο οδηγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Fiter είπε Είμαι στο κεντρικό τομέα Αθηνών αν βοηθάει κάπου. Ναι με το προσωρινό ο πατέρας μου με πρόσθεσε νέο οδηγο. Στο Χολαργό έδωσες δηλαδή; Εμένα πριν 6 χρόνια είχε κάνει ακριβώς 3,5 μήνες . Είχα δώσει Χολαργό. Είναι αναλόγως το υπουργείο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fiter Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, meletis_m είπε Στο Χολαργό έδωσες δηλαδή; Εμένα πριν 6 χρόνια είχε κάνει ακριβώς 3,5 μήνες . Είχα δώσει Χολαργό. Είναι αναλόγως το υπουργείο . Ναι στο Χολαργό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MemberGr67 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση γτ έχω χαθεί. Τον Νοέμβριο γίνομαι 18 (γεννημένος το 2005) αλλά το καλοκαίρι θέλω να πάω για δίπλωμα οδήγησης. Τι ισχύει με αυτήν την περίπτωση; Θα πάρω το "ολοκληρωμένο" δίπλωμα ή αυτό με την συναίνεση κηδεμόνα και οδήγηση μόνο με την παρουσία έμπειρου οδηγού;; Αν παίρνω το 2ο, τι συμβαίνει μόλις κλείσω τα 18;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα