BloodDonor89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλημερα, σημερα ειναι μερα καθαρισματος του pc, και σκεφτηκα να κανω το εξη! Για αρχη να πω οτι εχω τo κουτι coolermaster silencio pure 650 και ψυκτρα raijintec themis evo. To κουτι απο μονο του εχει 2 fanakia μπροστα και 1 πισω. Σκεφτηκα λοιπον να βαλω το πισω fanaki να στο επανω μερος του κουτιου: http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2013/08/06102649872l.JPG και το φανακι της ψυκτρας απο την πανω πλευρα, γιατι τωρα χτυπαει πανω στη καρτα γραφηκων... Ετσι οπως ειναι τοποθετημένο το κουτι, το πισω φανακι ειναι σχεδον αχρηστο, γιατι ειναι κολλημενο σχεδον στο τοιχο. Αν υποθεσουμε οτι ειναι οκ, και το κανω ετσι οπως λεω τελικα. Το φανακι του κουτιου το βαζω να βγαζει αερα, και το φανακι της ψυκτρας προς την ιδια κατεύθυνση; Εδω ειναι η ψυκτρα: https://www.overclockers.co.uk/media/image/thumbnail/HS007RT_83730_800x800.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Φαντασου κατι τετοιο !! ! τα βελακια δειχνουν την ροη του αερα αν εχεις 2 φαν στη ψυκτρα ομοιως ετσι παει η ροη για εξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το φαν της ψυκτρας παει μονο πανω η κατω, δεν μπορει να μπει οπως δειχνει η ζωγραφια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το φαν της ψυκτρας παει μονο πανω η κατω, δεν μπορει να μπει οπως δειχνει η ζωγραφια! ααα αμδ εχεις δε το προσεξα !!! εε τοτε προς τα πανω να φευγει ο ζεστος με καποιο τροπο βαλε και ενα βοηθητικο εαν εχεις την δυνατοτητα πανω στο κουτι η να τραβαει -σπρωχνει τη ζεστη προς τα εξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι η ψύκτρα δεν αλλάζει φορά; Εγώ έχω την απλή, όχι την evo, και την έχω τοποθετήσει και οριζόντια και κάθετα. edit: Έτσι δεν μπορεί να μπει; Ενοχλεί κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ειναι αναλογα τις μητρικες... τα bracket ειναι καθετα. http://cdn1.expertreviews.co.uk/sites/expertreviews/files/images/dir_424/er_photo_212263.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Ειναι αναλογα τις μητρικες... τα bracket ειναι καθετα. http://cdn1.expertreviews.co.uk/sites/expertreviews/files/images/dir_424/er_photo_212263.jpg ναι αναλογα και στη παλια την asus μου καθετα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkout Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εμένα το κουτί μου έχει 4 φανάκια 1 μπροστά βάζει αέρα ,1 πίσω βγάζει αέρα και 2 στο πλάι οι οποίοι πρέπει να βάζουν ή να βγάζουν αέρα; και τα 4 φανάκια είναι 120mm το μπροστά και το πίσω είναι του κουτιού τα 2 πλαϊνά τα αγόρασα εγώ. Επίσης ο πίσω στροφαρη πολύ αργά μήπως πρέπει να βάλω έναν με περισσότερες στροφές; Τώρα έχω το κάτω πλαϊνό να βάζει αέρα γιατί ρίχνει τον αέρα πάνω στην κάρτα γραφικών και τον πάνω πλαϊνό να βγάζει γιατί είναι απέναντί από τον επεξεργαστή. Τι λέτε σωστό ή λάθος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εμένα το κουτί μου έχει 4 φανάκια 1 μπροστά βάζει αέρα ,1 πίσω βγάζει αέρα και 2 στο πλάι οι οποίοι πρέπει να βάζουν ή να βγάζουν αέρα; και τα 4 φανάκια είναι 120mm το μπροστά και το πίσω είναι του κουτιού τα 2 πλαϊνά τα αγόρασα εγώ. Επίσης ο πίσω στροφαρη πολύ αργά μήπως πρέπει να βάλω έναν με περισσότερες στροφές; Τώρα έχω το κάτω πλαϊνό να βάζει αέρα γιατί ρίχνει τον αέρα πάνω στην κάρτα γραφικών και τον πάνω πλαϊνό να βγάζει γιατί είναι απέναντί από τον επεξεργαστή. Τι λέτε σωστό ή λάθος;; δεν γραφεις ουτε ποιο κουτι εχεις ουτε τι συστημα εχεις ουτε ποια fans αγορασες. Τα θεωρεις ασημαντες λεπτομερειες? Δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα