Προς το περιεχόμενο

Το Megaupload με την παλιά βάση χρηστών θα επανέλθει το 2017


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γνωστού Kim Dotcom, στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, το Megaupload θα επιστρέψει στις 20 Ιανουαρίου του 2017, πέντε χρόνια ακριβώς μετά την έφοδο της αστυνομίας και του FBI στο σπίτι του.

Πέρα από την ανακοίνωση στο Twitter, ο ίδιος μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για το Megaupload 2.0, όπως ότι θα περιλαμβάνεται το Bitcoin, ως μέθοδος πληρωμής (ενδεχομένως να είναι και η μοναδική επιλογή επίσης) και πως η αρχική βάση χρηστών θα αναστηθεί, και πως οι παλιοί λογαριασμοί θα επανέλθουν άθικτοι, με τα προηγούμενα διαπιστευτήρια σύνδεσης. Οι πρώην χρήστες της υπηρεσίας θα ενημερωθούν για την επαναφορά του λογαριασμού τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα έχουν προνόμια premium στο Megaupload 2.0.

 

Ο Kim Dotcom, μέσω διάφορων tweets μίλησε και για το Mega.nz και για πράγματα που δεν του αρέσουν σχετικά με αυτό. “Το Mega NZ είναι νεκρό! Έχει όρια download. Κινέζους ιδιοκτήτες. Προβλήματα χρηματοδότησης. Είναι χωρίς Kim Dotcom. Το Megaupload 2.0 θα αλλάξει το παιχνίδι” είπε μεταξύ άλλων.


Για να φρεσκάρετε την μνήμη σας, σχετικά με την έφοδο του FBI και το κλείσιμο του Megaupload μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.

 

Link.png Site: SlashGear

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτος ο DotCom έχει γινει πολύ καραγκιόζης παντως

απλα ειναι ενας πλουσιος που εμπεξε με τη "δικαιοσυνη" του FBI. Ομως δυστυχως για εκεινον δεν ειναι υποψηφιος για προεδρος οπως η Χιλαρι :P

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απίστευτο! Ο εν λόγο κύριος Kim Dotcom μου χρωστά μια ετήσια συνδρομή! Μόλις είχα κάνει ανανέωση όταν του την πέσανε τα τζιμάνια του FBI και έκλαιγα τα λεφτά μου! Τελικά υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή την Γη!  Μετά από 5 χρόνια θα ξαναπάρω την συνδρομή μου! Ελπίζω μόνο να ανεβάσουν αξιόλογο υλικό κι όχι μόνο βοηθήματα για αυνανισμό! Άντε τώρα να ξαναβρείς κωδικούς μετά από 5 χρόνια! Ελπίζω μόνο να μην διέγραψα τα σχετικά emails.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...