Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα όλο αυτό δεν γίνεται για μάχη δικαιωμάτων. Είναι μία μάζωξη που γίνεται για να γίνει.

Από το όνομα αν το πιάσει κανείς... Gay Pride. Γιατί να είναι περήφανος κάποιος που είναι gay; Γιατί να είναι περήφανος κάποιος που είναι ομοφυλόφιλος; Γιατί να είναι περήφανος κάποιος που είναι ετεροφυλόφιλος;

Σαν να λέει κάποιος είμαι περήφανος που είμαι καυκασοειδής ή νεγροειδής ή μογκολοειδής κτλ κτλ.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα όλο αυτό δεν γίνεται για μάχη δικαιωμάτων. Είναι μία μάζωξη που γίνεται για να γίνει.

Από το όνομα αν το πιάσει κανείς... Gay Pride. Γιατί να είναι περήφανος κάποιος που είναι gay; Γιατί να είναι περήφανος κάποιος που είναι ομοφυλόφιλος; Γιατί να είναι περήφανος κάποιος που είναι ετεροφυλόφιλος;

Σαν να λέει κάποιος είμαι περήφανος που είμαι καυκασοειδής ή νεγροειδής ή μογκολοειδής κτλ κτλ.

Eφοσον καποιες αλλες ομαδες τους επιτιθονται και τους χαρακτηριζουν κατωτερους, ανηθικους ή οτιδηποτε, λογικο είναι να υπαρχει αυτή η αντιδραση και να  διατυμπανιζουν την υπερηφανεια τους. Ενοχλείσαι?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να ενοχλούμε; Εγώ τα γουστάρω αυτά τα event και πάω. Αλλά δυστυχώς είναι ένα χαρούμενο event που χάνει την ουσία του.

Δημοσ.

:ph34r:  :mellow: 

Καθε 3-4 σελίδες απ την αρχη του τοπικ το εξηγούμε και απο μία φορά,διαφορετικά ατομα.

Εσυ απλά πρεπει να γυρίσεις λιγο πίσω και να διαλέξεις συγγραφέα.

Δημοσ.

Φιλελέ double standards.

Έκανε τέτοιο πράγμα η "σύμμαχος της δημοκρατίας" Angela Merkel; Eιλικρινά πέφτω από τα σύννεφα!

Αστιεύομαι. Ήταν αναμενόμενο. Μην στενοχωρήσει τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους της. ;)

post-110045-0-29238900-1499006500_thumb.png

Δημοσ.

Φιλελέ double standards.

Έκανε τέτοιο πράγμα η "σύμμαχος της δημοκρατίας" Angela Merkel; Eιλικρινά πέφτω από τα σύννεφα!

Αστιεύομαι. Ήταν αναμενόμενο. Μην στενοχωρήσει τους μουσουλμάνους ψηφοφόρους της. ;)

ακομα δεν ξερω πως νιωθω για τον ισκαρ αζιφ, τον κανω ανφρεντ και ξανα φρεντ καθε μηνα χιχιχιχι

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτός είναι βλάκας τελείως.

Δημοσ.

Φιλελέ double standards.

Εεεε...η Μέρκελε πάντα ήταν στους συντηρητικούς και το "κοινό" της ήταν και είναι οι Χριστιανοδημοκράτες ψηφοφόροι(ιδίως ομοϊδεάτες των Βαυαρών συντηρητικών).

Το ότι έκανε ότι έκανε το 2015 για το PR(και τα λοιπά "θέματα" που επέβαλαν οι χρηματοδότες της),δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το πρόσφατο για το γάμο.

• Like 1
Δημοσ.

Άτομα στο διαδύκτιο πιστεύουν πραγματικά ότι τα μέλη της ISIS που πετούν ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες προσπαθούν να σώσουν άτομα που πάνε ν' αυτοκτονήσουν. Η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια.

https://ageofshitlords.com/crazy-sjw-thinks-photos-isis-throwing-gays-off-buildings-actually-isis-saving-suicidal-people

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=ueTYt511X2k

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...