Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Σε πολλές χώρες, μπορεί όχι στην Ελλάδα (γιατί δεν υπάρχουν και οι κομμωτές για να το κάνουν). Το συζητούσα πάντως πρόσφατα με μια Αργεντινή φίλη και μου έλεγε ότι όλοι βάφουν το μαλλί τους σε χρώματα του ουράνιου τόξου
LongTom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τα χρωματιστά μαλλιά είναι πάρα πολύ δημοφιλή στη προκειμένη περίπτωση, σίγουρα το 95% δεν τα βρίσκει "άσχημα", άρα με τη δική σου λογική δεν είναι και κακόγουστα. Που συμβαίνει αυτό; Μιλάμε για κάποια fringe υποκουλτούρα που δεν κυκλοφορεί πολύ; Διότι δεν έχω δει τέτοιο πράγμα στον δρόμο/δουλειά/χόμπι κλάμπς, τα πιο "τρελά" που πέτυχα ήταν γαλάζια σε μια "εναλλακτική" τύπισσα σε ένα φεστιβάλ τις προάλλες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει πάει κανένας ποτέ; Εδώ στην Κομοτηνή και είδα μια παρέα 6 ατόμων στην κεντρική πλατεία και είχαν όλοι χρωματιστά μαλλιά. Δεν είναι τόσο σπάνιο ακόμη και στη χώρα που ζούμε.
HALF EVIL Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 δεν κατάλαβες το point μου (ή κάνεις πως...). Υπάρχει κόμπλεξ και μίρλα. Όποιος gay τα ξεπέρασε και προχώρησε είναι προδότης της κοινότητας. Τι να πεις, εδώ η πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά η μιζέρια, μιζέρια.
AtiX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Υπάρχει κόμπλεξ και μίρλα. Όποιος gay τα ξεπέρασε και προχώρησε είναι προδότης της κοινότητας. Τι να πεις, εδώ η πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά η μιζέρια, μιζέρια. Φιλε μου μπορείς να δώσεις στοιχεία που να αναφέρει ότι η πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν υπαρχει προβλημα;
michael92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει πάει κανένας ποτέ; Εδώ στην Κομοτηνή και είδα μια παρέα 6 ατόμων στην κεντρική πλατεία και είχαν όλοι χρωματιστά μαλλιά. Δεν είναι τόσο σπάνιο ακόμη και στη χώρα που ζούμε. Καλά και η Πέγκυ Καρρά ερμήνευσε την Τιτάνια με γαλάζια χαίτη αλλά αυτό δεν το κάνει mainstream.
LongTom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στο κέντρο της Αθήνας δεν έχει πάει κανένας ποτέ; Εδώ στην Κομοτηνή και είδα μια παρέα 6 ατόμων στην κεντρική πλατεία και είχαν όλοι χρωματιστά μαλλιά. Δεν είναι τόσο σπάνιο ακόμη και στη χώρα που ζούμε. Δεν ξέρω για Αθήνα, τελευταία φορά ήμουν εκεί πριν καμία δεκαετία για μερικές ώρες(ως φαντάρος). Κομοτηνή ήμουν συχνά ως φοιτητής και δεν θυμάμαι τέτοια. Δεν ζω στην Ελλάδα, ακόμη και εδώ στην μαγευτική Σκανδιναβία(μάλιστα κοντά σε δύο φοιτητουπολεις) δεν έχω παρατηρήσει τέτοια μόδα. Ίσως δεν έφτασε ακόμη ή είναι σε επιλεγμένα στέκια. Στον δρόμο-καφετέριες και κλάμπ, όπως είπα δεν έχω παρατηρήσει τέτοια μόδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Με το ίδιο σκεπτικό, δικαιολογείς και εκείνον που έχει βιώσει στο πετσί του ληστείες/κλοπές από ανθρώπους συγκεκριμένης εθνικότητας; Θεωρείς λογικό να αισθάνεται ότι απειλείται κάθε φορά που έρχεται σε επαφή μαζί τους; Ναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλά και η Πέγκυ Καρρά ερμήνευσε την Τιτάνια με γαλάζια χαίτη αλλά αυτό δεν το κάνει mainstream. Δεν είπα ότι είναι mainstream, αλλά δεν είναι πια σπάνιο το 2017 να κυκλοφορούν άτομα με χρωματιστά μαλλιά (για την Ελλάδα πάντα). Υ.Γ Το ξέχασα αλλά η L' Oreal μόλις τώρα λάνσαρε στην Ελλάδα ημιμόνιμες βαφές για χρωματιστά μαλλιά, οπότε μάλλον είναι δημοφιλή, γιατί μέχρι στιγμής μόνο εξειδικευμένες μάρκες προσέφεραν τέτοια χρώματα.
HALF EVIL Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Φιλε μου μπορείς να δώσεις στοιχεία που να αναφέρει ότι η πλειοψηφία δηλώνει ότι δεν υπαρχει προβλημα; Διαβάζοντας 90+ σελίδες πρέπει να παραδεχτούμε ότι η πλειοψηφία των ατόμων που έγραψε διάκεινται θετικά ως προς τα αυτονόητα δικαιωματα ανθρώπων - πολιτών που τυχαίνει να είναι και gay. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Η "διαφορά" μας είναι πως απλά δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους μέσα από "ταμπέλες", στάση ζωής, κουλτούρας, κλπ κλπ. Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα συμφωνώ με όλες τις συμπεριφορές & απόψεις... Όπως υπάρχει ο μαλάκας συμπολίτης μας, υπάρχει και ο μαλάκας gay, bi, trans, etc... Μα δεν είναι θέμα ανθρώπων απλά. Οι αστυνομικοί είναι δημόσιοι λειτουργοί. Δεν κρίνουμε τον αστυνομικό ως άνθρωπο αλλά ως κρατικό λειτουργό που έχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία και συμπεριφορά. Δεν εξέταζουμε αν είναι χοντροί, κοντοί, αξύριστοι, αν είναι ολυμπιακοί ή παναθηναϊκοί, αν τρώνε κρέας ή μπρόκολο, το πως ντύνονται ή το πως κουρεύουν τα μαλλιά τους. Εξετάζουμε το πως συμπεριφέρονται στις μειονότητες, κι όχι μόνο σε αυτές. Τους κρίνουμε ως φορέα, όχι ως μονάδες. Ο εκάστοτε αστυνομικός μπορεί στην προσωπική του ζωή να είναι το καλύτερο παιδί. Όταν όμως φορά τη στολή παύει να είναι Μήτσος και γίνεται ο αστυνομικός. Κι ως τέτοιος οφείλει να σέβεται τους γαμημένους τους νόμους. Αλλιώς ας πάει σπίτι του.
vste Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Διαβάζοντας 90+ σελίδες πρέπει να παραδεχτούμε ότι η πλειοψηφία των ατόμων που έγραψε διάκεινται θετικά ως προς τα αυτονόητα δικαιωματα ανθρώπων - πολιτών που τυχαίνει να είναι και gay. Δεν εχεις αδικο απο την μια, αλλα απο την αλλη πιστευω οτι εχουν σβηστει αρκετα εναντια μυνηματα, ισως λογο προσβλητικου λογου, οποτε και δεν πρεπει να το παιρνει κανεις σαν απολυτη μετρηση. Τετοια ποστ, οπως και θρησκευτικα, πολιτικα η ποδοσφαιρικα, μπορουν ευκολα να γινουν ναρκοπεδιο. Οποτε το moderation παιζει να ειναι σφικτο. @bildanos ισχυει οτι εχει καθαρισει πολλες φορες το ποστ;
AtiX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Διαβάζοντας 90+ σελίδες πρέπει να παραδεχτούμε ότι η πλειοψηφία των ατόμων που έγραψε διάκεινται θετικά ως προς τα αυτονόητα δικαιωματα ανθρώπων - πολιτών που τυχαίνει να είναι και gay. Ναι μόνο που δεν έγραψες αυτό...
vste Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 In other news: http://www.documentonews.gr/article/apopse-h-agrypnia-anthimoy-enantia-sthn-aparadekth-paroysia-omofylofilwn-sth-oessalonikh Απόψε η αγρυπνία Άνθιμου ενάντια στην «απαράδεκτη παρουσία ομοφυλόφιλων» στη Θεσσαλονίκη
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μα δεν είναι θέμα ανθρώπων απλά. Οι αστυνομικοί είναι δημόσιοι λειτουργοί. Δεν κρίνουμε τον αστυνομικό ως άνθρωπο αλλά ως κρατικό λειτουργό που έχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία και συμπεριφορά. Δεν εξέταζουμε αν είναι χοντροί, κοντοί, αξύριστοι, αν είναι ολυμπιακοί ή παναθηναϊκοί, αν τρώνε κρέας ή μπρόκολο, το πως ντύνονται ή το πως κουρεύουν τα μαλλιά τους. Εξετάζουμε το πως συμπεριφέρονται στις μειονότητες, κι όχι μόνο σε αυτές. Τους κρίνουμε ως φορέα, όχι ως μονάδες. Ο εκάστοτε αστυνομικός μπορεί στην προσωπική του ζωή να είναι το καλύτερο παιδί. Όταν όμως φορά τη στολή παύει να είναι Μήτσος και γίνεται ο αστυνομικός. Κι ως τέτοιος οφείλει να σέβεται τους γαμημένους τους νόμους. Αλλιώς ας πάει σπίτι του. Οι αστυνομικοί που θέλησαν να πάνε στο pride και τους έδιωξαν, ποιος το λέει πως δεν σέβονται τους ανθρώπους και τους νόμους? Ένας "κακός μπάτσος" όπως τους λετε, θα πήγαινε ποτέ σε ένα pride??? Με την απλή λογική μου, εκτιμώ πως αν όντως το αστυνομικό σώμα είναι γεμάτο από προβληματικούς αστυνομικούς, μια τέτοια εκπροσώπηση στο pride κάθε άλλο παρά κακό θα ήταν. In other news: http://www.documentonews.gr/article/apopse-h-agrypnia-anthimoy-enantia-sthn-aparadekth-paroysia-omofylofilwn-sth-oessalonikh Απόψε η αγρυπνία Άνθιμου ενάντια στην «απαράδεκτη παρουσία ομοφυλόφιλων» στη Θεσσαλονίκη So? Γιατί πρέπει να δώσουμε αξία και δημοσιότητα σε κάτι τέτοιο? Ο κάθε Άνθιμος έχει το κοινό του στο οποίο απευθύνεται και είναι ελεύθεροι να οργανώσουν αγρυπνίες, τρισάγια, κλπ κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις