Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι "μπάτσοι",βρέθηκαν εκεί για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.Αυτονόητο νομίζω.

Όταν όμως απο την μία έχουμε την κοινότητα που βγάζει φλύκταινες με τις "ταμπέλες" και απο την άλλη μέλη της που κάνουν χρήση τους...μάλλον κάτι δέν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Οχι πώς ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων είναι ικανά να στιγματίσουν την γενικότερη φιλοσοφία της κοινότητας,άλλα τέσπα.

Γιατί ως γνωστόν πολλοί μπάτσοι έχουν νιώσει το αίσθημα της περιθωριοποίησης. "Μην του μιλάτε αυτουνού, είναι μπάτσος" δεν είπε ποτέ κανείς. Μιλάς για ένα επάγγελμα με βαθειά κουλτούρα διαπλοκής, διαφθοράς και τραμπουκισμού. Είτε είσαι αστυνομικός υπόδειγμα είτε ΜΑΤατζής είσαι μέλος αυτής, απόδειξη το ότι άμα δεις τον συνάδελφο να παρανομεί θα κάνεις τα στραβά μάτια. Αν κάτι από αυτά σου φαίνεται τσουβάλιασμα ή υπερβολικό, μάλλον δεν είχες πολλές "συναντήσεις"  μαζί τους.

Το πιο κακό πράγμα που έκανε ποτέ κάποιος της lgbt+ κοινότητας ήταν ότι έδειξε τον κώλο του στο pride, όσο για το πιο κακό πράγμα που έκανε ποτέ η ΕΛΑΣ άστο. 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

η πολιτικη μου τοποθετηση στο ζητημα pride συνοψιζεται σε queer liberation, not rainbow capitalism. δε συμφωνω με τη συστημικη διεκδικηση, δε νιωθω ανετα με τη συμμετοχη στο συστημα που δε με αναγνωριζε μεχρι προσφατως και που τωρα με αναγνωριζει μονο υπο ορους και εχει βλεψεις στην ομοκανονικοτητα η την οποια ομογενοποιηση.
γι αυτο πηγαινω στα pride κυριως για το κομματι της παραδοσης, ειναι ψιλοστανταρ βιωμα στην γκει κουλτουρα, και προσπαθω να το δω ρομαντικα. επιασε φετος και περασα ομορφα, ημουν χαμογελαστος και ειδα πως και οι περισσοτεροι εκει ηταν επισης.

Δημοσ.

μιλαω για την ομαδα αστυνομικων κατα του ρατσισμου η οπως τελος παντων αυτοβαφτιστηκαν.

δεν υπηρχε αστυνομευση κατα τα αλλα, δυο διμοιριες ΜΑΤ ειχα εντοπισει πολυ πριν αρχισει το πραηντ, προς το τελος εξαφανιστηκαν.

καμια ασφαλεια δεν εξασφαλιστηκε, προφανως, καθως υπηρξαν απειρα στρειτ αγορακια που ηρθαν για να παρουν ματι τις λεσβιες, να κοροιδεψουν τις αδερφες και να χουφτωσουν και να κλεψουν. Συμβαινουν αυτα σε συναθροισεις, ουτε μπορει να υπαρχει φεης κοντρολ, αλλα δεν υπηρχε καμια αστυνομευση η παροχη ασφαλειας, μη λεμε μπουρδες.

Οπότε,βάση προσωπικών σου βιωμάτων,θεωρείς οτι ήταν τουλάχιστον υποκριτικό το συγκεκριμένο σώμα να αποτελεί μέρος του pride;

Τα περι προστασίας/ασφάλειας δέν θα τα σχολιάσω.Δέν είναι στην αρμοδιότητά μου και σίγουρα δέν μπορώ να κάνω υποθέσεις για το τι ενέργειες έπρεπε να γίνουν, που θα ικανοποιούν μεμονωμένα κάθε μέλος της LGBT κοινότητας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η "ενόχληση" όμως από τη συμμετοχή αυτών των ανθρώπων, μπορεί εύκολα να ταυτιστεί με την "ενόχληση" άλλων από διάφορες εικόνες στο pride. Και ξεκινάει μετά η γνωστή λούπα! Δεν φαίνεται πολύ οκ να διαδηλώνεις για θέματα ελευθερίας κλπ και ταυτόχρονα να αποκλείεις κάποιους άλλους... 

Ναι μόνο που οι μπάτσοι κακοποιούν διεμφυλικά άτομα κατ' επανάληψη. Οπότε οποιαδήποτε επιφύλαξη απέναντι τους είναι δικαιολογημένη. Το να ταυτίζεις την ενόχληση κάποιου που είναι μέλος μια μειονότητας με την ενόχληση ενός που είναι μέρος της πλειοψηφίας είναι τελείως άκυρος συμψηφισμός.

Δημοσ.

@alxlightning σε είδα σε κάποια φάση να περνάς από κοντά μου στο πράιντ και ήθελα να σου μιλήσω αλλά ντράπηκα. Έστω κι από δω, να ξέρεις τα λες ωραία και σε πάω!  :P 

Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ένα ακόμα flame απλώς θα πω ότι η ανώνυμη αγένεια προς τον συνομιλητή δείχνει να είναι ίδιον.
Τι να πω, ίσως είναι κόμπλεξ, ίσως ξέσπασμα .Σε ένα βαθμό το καταλαβαίνω, σε ένα μικρότερο με απωθεί να συνεχίσω να συζητώ σοβαρά. Εντάξει δεν πειράζει.

Όταν πρέπει να εξηγώ τα ίδια πράγματα σε τόσους ανθρώπους που αρνούνται να καταλάβουν τα αυτονόητα, προφανώς και δεν θα είμαι ευγενική. Η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει κιόλας, δεν είναι τα γραφόμενά μου υποδεέστερα επειδή παρέλειψα το "σεις" και το "σας". Διάβασε το τόπικ από τις αρχές του πράιντ και θα καταλάβεις.

"Γιατί να μην κάνουμε κι εμείς στρέιτ πράιντ, γιατί να τονίζουν την διαφορετικότητά τους;;;"
​"Μα είναι θέμα αισθητικής!11!! Κάντε ό,τι θέλετε στα κρεββάτια σας!1!!"

"Το να φορέσεις φτερά και πούπουλα δεν είναι διαδήλωση αλλά καρναβάλι!1!!"

Τα ίδια και τα ίδια, ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Λίγη φαντασία δεν έχετε; Επίσης, όταν κάποιος αρνείται πεισματικά να απαντήσει σε εξαιρετικά συγκεκριμένες ερωτήσεις (που μάλλον είναι πιο βολικό να τις αγνοήσει), εμένα μου λέει ότι ο τυπάς δεν είναι διατεθειμένος ούτε συζήτηση να κάνει ούτε να εξετάσει το ενδεχόμενο να είναι (waitforit) λάθος. Θέλει απλά να ξεράσει τον σεξισμό και την ομοφοβία του. φινίτο.

• Like 2
Δημοσ.

πάντως του χρόνου, κάλο είναι να μαζευτούμε όλοι μας...

όχι τίποτα άλλο είναι κρίμα να τα τσουγκρίζουμε και να μην γνωριζόμαστε...

:-D

• Like 1
Δημοσ.

Btw,πριν 4(αν θυμαμαι καλα) χρονια,σε συναυλία που τραγουδούσε drag queen στον λευκο πυργο(στο πλαισιο του gay parade),παιζει να πέρασα πιο καλα απο πολλές αλλες συναυλίες(και έχω δει αρκετες για να μην μπορω να τις μετρησω).Είχε ταλέντο ο τυπος και δεν γινόταν να μην το αναγνωρίσεις.

Και αυτο απο καποιον που ούτε ακουσε την μουσικη που του αρέσει γενικα σε αυτη τη συναυλία,ΚΑΙ του χαλάνε την αισθητική οι drag queens.

Point is:Μπορείτε να περάσετε καλα αυτές τις μέρες,ενω ειστε str8,αρκεί να ξεκολλήσετε λιγο τα μυαλά σας.

Η ατμοσφαιρα ειναι πολύ ωραία,γιορτινή και το κλίμα σε φέρνει κοντα στους αλλους (no pun intended).

Οι drug queen για μένα είναι καλλιτέχνες οπότε είναι ειδική κατηγορία.

Ναι μόνο που οι μπάτσοι κακοποιούν διεμφυλικά άτομα κατ' επανάληψη.

Στο σώμα ασφαλείας κάποιου επισήμου

θα κρύβεται η gay ψυχοσύνθεσή μου

τη δασκάλα που με χτύπαγε δε θα κατηγορώ,

αφού το γκλομπ μου τώρα θα ’ναι συνέχεια σκληρό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι μόνο που οι μπάτσοι κακοποιούν διεμφυλικά άτομα κατ' επανάληψη. Οπότε οποιαδήποτε επιφύλαξη απέναντι τους είναι δικαιολογημένη. Το να ταυτίζεις την ενόχληση κάποιου που είναι μέλος μια μειονότητας με την ενόχληση ενός που είναι μέρος της πλειοψηφίας είναι τελείως άκυρος συμψηφισμός.

Οι αστυνομικοι δεν είναι όλοι μέσα στο ίδιο ...τσουβαλι. Άνθρωποι που κακοποιούν άλλους υπάρχουν παντού, άρα όλοι οι άνθρωποι είναι βασανιστές?

Δημοσ.

Οι αστυνομικοι δεν είναι όλοι μέσα στο ίδιο ...τσουβαλι. Άνθρωποι που κακοποιούν άλλους υπάρχουν παντού, άρα όλοι οι άνθρωποι είναι βασανιστές?

το σωμα της αστυνομιας ειναι φτιαγμενο για να προστατευει απο κακοποιηση. και δεν ειναι η εξαιρεση στον κανονα ο μπατσος που κακοποιει, ειναι το συνηθες.

για να φύγουμε και λίγο από το pride...

https://youtu.be/rfv7J2V8T-c

α θελουν κι αλλα λ7 εκει στη γκολοργιουθ

@alxlightning σε είδα σε κάποια φάση να περνάς από κοντά μου στο πράιντ και ήθελα να σου μιλήσω αλλά ντράπηκα. Έστω κι από δω, να ξέρεις τα λες ωραία και σε πάω!  :P 

Όταν πρέπει να εξηγώ τα ίδια πράγματα σε τόσους ανθρώπους που αρνούνται να καταλάβουν τα αυτονόητα, προφανώς και δεν θα είμαι ευγενική. Η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει κιόλας, δεν είναι τα γραφόμενά μου υποδεέστερα επειδή παρέλειψα το "σεις" και το "σας". Διάβασε το τόπικ από τις αρχές του πράιντ και θα καταλάβεις.

"Γιατί να μην κάνουμε κι εμείς στρέιτ πράιντ, γιατί να τονίζουν την διαφορετικότητά τους;;;"

​"Μα είναι θέμα αισθητικής!11!! Κάντε ό,τι θέλετε στα κρεββάτια σας!1!!"

"Το να φορέσεις φτερά και πούπουλα δεν είναι διαδήλωση αλλά καρναβάλι!1!!"

Τα ίδια και τα ίδια, ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Λίγη φαντασία δεν έχετε; Επίσης, όταν κάποιος αρνείται πεισματικά να απαντήσει σε εξαιρετικά συγκεκριμένες ερωτήσεις (που μάλλον είναι πιο βολικό να τις αγνοήσει), εμένα μου λέει ότι ο τυπάς δεν είναι διατεθειμένος ούτε συζήτηση να κάνει ούτε να εξετάσει το ενδεχόμενο να είναι (waitforit) λάθος. Θέλει απλά να ξεράσει τον σεξισμό και την ομοφοβία του. φινίτο.

φιλη επρεπε να μιλησεις ημανε πολυ ευδιαθετος!

σε καμαρωσα ομως εδω, πολεμιστρια του φωτος με τα ολα σου <3

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Έλα τώρα, μην κάνεις τον χαζό με επιχειρήματα της τρίτης δημοτικού. Προφανώς και δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί το ίδιο. Αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία δεν τιμωρεί όσους λειτουργούν έτσι ουσιαστικά είναι σαν να τους επιβραβεύει. Το ότι πέντε-δέκα από αυτούς πάνε στο parade για ξεκάρφωμα πιο πολύ πρόκληση είναι παρά χειρονομία καλής θέλησης.

• Super Moderators
Δημοσ.

Βέβαια μέσα σε αυτούς τους αστυνομικούς ήταν κι εκείνος που είχε δηλώσει ότι είναι gay, who cares though...

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...