Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ο φίλος που το έγραψε δεν είναι ειδικός. Αφού σου λέω ότι δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Γιατί δεν θες να το καταλάβεις; Έχουμε ανταλλάξει μισή ντουζίνα μηνύματα γιατί εξακολουθείς πεισματικά να απορρίπτεις αυτό που σου λέω. Δεν γίνεται κουβέντα έτσι.

Και στην αιμοδοσία που πάω και μιλάω με νοσοκόμες, γιατί αν σε βλέπουν κάθε τρεις μήνες αργά ή γρήγορα αποκτάς οικιότητα, δεν έχω ακούσει ποτέ αυτό το πράγμα, ότι απαγορεύεται αιμοληψία από όσους έχουν κάνει τατουάζ για το φόβο μετάδοσης βαρέων μετάλλων. Για ηπατίτιδα σου λένε.

Και στο φινάλε πες ότι εγώ είμαι μυστήριος και γράφω μαλακίες. Μπες και ψάξτο μόνος σου. Γι αυτό το έχουμε το ρημάδι το Internet, να μαθαίνουμε νέα πράγματα. Μη μου το παίζεις θιγμένος όταν λες και ξαναλές το ίδιο πράγμα ενώ μόνος σου δηλώνεις ότι δεν έχεις γνώση του θέματος.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μήνυση για προσβολή συμβόλου κλπ

simaia.jpg

http://www.pentapostagma.gr/2017/06/%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CF%87.html

όσο για την εγκυρότητα της είδησης όποιος θέλει ας πάρει τηλ. το δικηγόρο για εξακρίβωση ,αναφέρονται όλα τα στοιχεία.

Φαήλο εσύ; :rolleyes:

Δημοσ.

Nikos Giannopoulos

Rhode Island Teacher of the Year 2017 meets the 45th President of the United States.

That's all. 1f308.png1f308.png1f308.png

Official White House Photo by Shealah Craighead

19143107_10104845083081603_7102275947976

• Like 1
Δημοσ.

19143107_10104845083081603_7102275947976

Tελικα εμεις ειμαστε πολυ συντηρητικουρες :) Στη φωτο το ζευγος Ερντογαν με μια γνωστη τουρκαλα shemale. Φανταστειτε το Παυλοπουλο σε μια παρομοια φωτο, θα ειχαν βουηξει κι οι πετρες.

Clfmmjs_WAAAL5i7.jpg

Ο φίλος που το έγραψε δεν είναι ειδικός. Αφού σου λέω ότι δεν υπάρχει καμία έρευνα που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Γιατί δεν θες να το καταλάβεις; Έχουμε ανταλλάξει μισή ντουζίνα μηνύματα γιατί εξακολουθείς πεισματικά να απορρίπτεις αυτό που σου λέω. Δεν γίνεται κουβέντα έτσι.

Και στην αιμοδοσία που πάω και μιλάω με νοσοκόμες, γιατί αν σε βλέπουν κάθε τρεις μήνες αργά ή γρήγορα αποκτάς οικιότητα, δεν έχω ακούσει ποτέ αυτό το πράγμα, ότι απαγορεύεται αιμοληψία από όσους έχουν κάνει τατουάζ για το φόβο μετάδοσης βαρέων μετάλλων. Για ηπατίτιδα σου λένε.

Και στο φινάλε πες ότι εγώ είμαι μυστήριος και γράφω μαλακίες. Μπες και ψάξτο μόνος σου. Γι αυτό το έχουμε το ρημάδι το Internet, να μαθαίνουμε νέα πράγματα. Μη μου το παίζεις θιγμένος όταν λες και ξαναλές το ίδιο πράγμα ενώ μόνος σου δηλώνεις ότι δεν έχεις γνώση του θέματος.

Μηπως διαβαζεις άλλο νημα? Ουτε απερριψα κατι, ουτε ειπα ότι δε θελω να καταλαβω. Ερωτηματα μονο εβαλα.

(φυσικα ακομα κι αν απερριπτα αυτο που λες θα ηταν δικαιωμα μου)

Δε σου το παιζω θιγμενος, προσπαθω να σε προφυλαξω. Όταν χρησιμοποιεις αγενεις εκφρασεις εκτίθεσαι, και ειδικα εδω που δεν υπηρχε λογος γιατι δεν ειχες καταλαβει τι ελεγα. Ελπιζω αυτή τη φορα να καταλαβες, για να μη ξαναλέμε τα ιδια.

Δημοσ.

Μήνυση για προσβολή συμβόλου κλπ

simaia.jpg

όσο για την εγκυρότητα της είδησης όποιος θέλει ας πάρει τηλ. το δικηγόρο για εξακρίβωση ,αναφέρονται όλα τα στοιχεία.

Τελικά την ουρουγουάη θα την μηνυσουμε?

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε λίγο μάλλον θα χρειαστεί να γίνει ένα reset (πάλι) σε αυτό το τοπικ γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε πάλι μερικοί... 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχω μια ένσταση όσον αφορά το τίτλο του θρεντ,με ένα + τσουβαλιάζουμε περισσότερες κατηγορίες από τις 4 των LGBT.

Η πιο πλήρης λίστα που βρήκα είναι η LGBTQQI2SPAA.

http://theath.ca/features/the-missing-letters-beyond-lgbtqi/

Ο τίτλος σε απασχολεί ή η ουσία σε σχέση με τα δικαιώματα των ανθρώπων? :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σορρυ κιολας με καθε εκτιμηση στα δικαιωματα και στους αγωνες που εχει κανει η λοατ κοινότητα  αλλά αυτό είναι καρναβάλι όχι διεκδίκηση δικαιωμάτων

Παρελαση και καρναβάλι είναι συναφείς έννοιες στο εξωτερικό. Δεν είναι στρατιωτάκια να παρευλάνουν ακούνητα-αγέλαστα. Οι άνθρωποι βγαίνουν για να διασκεδάσουν, που το πρόβλημα; Δεν σ' αρέσει μην το κοιτάς.

Δημοσ.

Σορρυ κιολας με καθε εκτιμηση στα δικαιωματα και στους αγωνες που εχει κανει η λοατ κοινότητα  αλλά αυτό είναι καρναβάλι όχι διεκδίκηση δικαιωμάτων

Κοιταξε να δεις. Αισθητικα ουτε και εμενα μου αρεσαν καποια πραγματα στο ματι.

ΑΛΛΑ απο την στιγμη που δεν με ενοχλουν οι ανθρωποι δεν εχω και προβλημα. Ας παρελασουν οπως θελουν. Ειναι το "ζησε και ασε και τους αλλους να ζησουν" που εγραψα σε αλλο ποστ.

Το οτι κατι δεν μας αρεσει/ξενιζει δεν σημαινει οτι πρεπει να επιβαλουμε να μην γινεται.

Το να θελουμε να επιβαλλουμε τον δικο μας τροπο σκεψης, συμπεριφορας η εμφανισης ειναι η αρχη της φασιζουσας συμπεριφορας. Δεν μιλαω για εσενα που εγραψες το ποστ, αλιμονο. Μιλαω για τα καλα παιδια που βγαινουν τσαρκα με σκοπο να κοροιδεψουν, βρισουν η τσαμπουκαλεψουν οτιδηποτε δεν ταιριαζει στα δικα τους προτυπα.

• Like 6
Δημοσ.

Επειδή μάλλον αρνείστε να κατανοήσετε τα αυτονόητα, ας αρχίσουμε με τα βασικά: η εκδήλωση (και όχι απλά πορεία) ονομάζεται pride FESTIVAL. To οποίο τι σημαίνει; Ότι πρόκειται για ένα φεστιβάλ. Και το φεστιβάλ περιλαμβάνει μουσική, χορό και την ελευθερία έκφρασης του καθενός. Αυτό πώς ακριβώς θεωρείτε ότι σας αποτρέπει από το να πάρετε στα σοβαρά τα αιτήματα που προβάλλουν ταυτόχρονα;

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή μάλλον αρνείστε να κατανοήσετε τα αυτονόητα, ας αρχίσουμε με τα βασικά: η εκδήλωση (και όχι απλά πορεία) ονομάζεται pride FESTIVAL. To οποίο τι σημαίνει; Ότι πρόκειται για ένα φεστιβάλ. Και το φεστιβάλ περιλαμβάνει μουσική, χορό και την ελευθερία έκφρασης του καθενός. Αυτό πώς ακριβώς θεωρείτε ότι σας αποτρέπει από το να πάρετε στα σοβαρά τα αιτήματα που προβάλλουν ταυτόχρονα;

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο vste σε αυτά που έγραψε παραπάνω.

Απλώς μια παρατήρηση, ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις, πέραν της αισθητικής η οποία είναι υποκειμενική, ίσως αντί να φέρουν προς τις θέσεις σας άτομα που διάκεινται σχετικά θετικά ή αδιάφορα ως προς τις διεκδικήσεις των gay, φέρνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, περνώντας ένα μήνυμα ότι οι ο μόνος προβληματισμός των gay είναι να δείχνουν το γυμνό τους σώμα και ότι λάβαρο είναι η διαφοροποιημένη σεξουαλικότητά τους από τους υπόλοιπους.

Έχω διαβάσει και έχω δει δηλωσεις κάποιων gay, που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με αυτά που προείπα , θεωρώντας ότι προβάλλονται λανθασμένα μηνύματα.

Αν υποθέσουμε ότι το 90% του πληθυσμού ήταν gay και γινόταν αντίστοιχη εκδήλωση του 10% των straight , με παρέλαση των βαρβάτων αρσενικών με την τρίχα και τα " προσόντα " σχεδόν σε κοινή θέα τι γέλιο και κράξιμο θα έπεφτε.

Δημοσ.

Παρελαση και καρναβάλι είναι συναφείς έννοιες στο εξωτερικό. Δεν είναι στρατιωτάκια να παρευλάνουν ακούνητα-αγέλαστα. Οι άνθρωποι βγαίνουν για να διασκεδάσουν, που το πρόβλημα; Δεν σ' αρέσει μην το κοιτάς.

Σε οσες πορειες εχω παει για δικαιώματα τετοια δεν καναμε να ξεχωρίσουμε τι είναι το ένα τι είναι το άλλο.

άλλο βγαινω στο δρομο και διεκδικώ δικαιώματα και αλλα κανω παρελαση και διασκεδαζω, στην περιπτωση αυτή το pride είναι για να κανουν χαβαλέ 

Κοιταξε να δεις. Αισθητικα ουτε και εμενα μου αρεσαν καποια πραγματα στο ματι.

ΑΛΛΑ απο την στιγμη που δεν με ενοχλουν οι ανθρωποι δεν εχω και προβλημα. Ας παρελασουν οπως θελουν. Ειναι το "ζησε και ασε και τους αλλους να ζησουν" που εγραψα σε αλλο ποστ.

Το οτι κατι δεν μας αρεσει/ξενιζει δεν σημαινει οτι πρεπει να επιβαλουμε να μην γινεται.

Το να θελουμε να επιβαλλουμε τον δικο μας τροπο σκεψης, συμπεριφορας η εμφανισης ειναι η αρχη της φασιζουσας συμπεριφορας. Δεν μιλαω για εσενα που εγραψες το ποστ, αλιμονο. Μιλαω για τα καλα παιδια που βγαινουν τσαρκα με σκοπο να κοροιδεψουν, βρισουν η τσαμπουκαλεψουν οτιδηποτε δεν ταιριαζει στα δικα τους προτυπα.

μπορούν να μαζευτούν και να κανούν ένα εβεντ δεν διαφωνώ δικαίωμα τους είναι αλλά όχι να βλέπω τέτοια καρναβάλια και να λένε διεκδικώ έτσι χαβαλέ κάνεις δεν διεκδικείς.

Δημοσ.

Γενικά λες ασυναρτησίες.

Οι gay δεν διαδηλώνουν επειδή είναι gay αλλά επειδή είναι μειονότητα και μάλιστα καταπιεσμένη. Αν οι straight ήταν "κατώτεροι" όχι ποσοτικά αλλά νομικά και κοινωνικά θα είχαν κάθε ​δικαίωμα να διαδηλώσουν και πίστεψέ με, θα το έκαναν. Και θα έτρωγαν αντίστοιχο κράξιμο, όπως πέφτει κάθε φορά από τις επικρατούσες κοινωνικές ομάδες.

Το ότι έχεις δει δηλώσεις gay για συγκεκριμένα θέματα, δεν τις κάνει ούτε σωστές ούτε την επίσημη θέση όλης της κοινότητας. Όπως υπάρχουν αμέτρητες γυναίκες με εσωτερικευμένο μισογυνισμό, έτσι υπάρχουν και gay που δεν αναγνωρίζουν τις διακρίσεις σε βάρους τους, ή δεν κάνουν κάτι γι αυτό.

Εξάλλου είναι πολύ ιν το να πάει κανείς κόντρα στο ρεύμα. "Αφού γίνονται γκέι πράιντ γιατί να μη κάνουμε κι εμείς στρέιτ πράιντ; χοχο"

"Εγώ δεν είμαι φεμινίστρια γιατί δεν μισώ τους άντρες. χοχο"

Αν κάποιος που έχει παρακολουθήσει κάποιο πράιντ (και δεν εννοώ να δει 3 φωτογραφίες στο ίντερνετ, εννοώ να πάει και να δει με τα ματάκια του) συμπέρανε πως ο μόνος προβληματισμός των ΛΑΟΤ+ είναι να δείχνουν το γυμνό τους σώμα και να τονίζουν την διαφορετικότητά τους, τότε μάλλον έχει πρόβλημα αντίληψης. Και για να σε προλάβω, ναι, η απενεχοποίηση του γυμνού σώματος είναι ​μία από τις επιδιώξεις και του φεμινισμού και γενικά όσων παλεύουν για την ισότητα. Όπως είναι και η κάθε είδους απελευθέρωση: σωματική, ψυχική, πνευματική.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον φίλο vste σε αυτά που έγραψε παραπάνω.
Απλώς μια παρατήρηση, ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις, πέραν της αισθητικής η οποία είναι υποκειμενική, ίσως αντί να φέρουν προς τις θέσεις σας άτομα που διάκεινται σχετικά θετικά ή αδιάφορα ως προς τις διεκδικήσεις των gay, φέρνουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, περνώντας ένα μήνυμα ότι οι ο μόνος προβληματισμός των gay είναι να δείχνουν το γυμνό τους σώμα και ότι λάβαρο είναι η διαφοροποιημένη σεξουαλικότητά τους από τους υπόλοιπους.
Έχω διαβάσει και έχω δει δηλωσεις κάποιων gay, που έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με αυτά που προείπα , θεωρώντας ότι προβάλλονται λανθασμένα μηνύματα.
Αν υποθέσουμε ότι το 90% του πληθυσμού ήταν gay και γινόταν αντίστοιχη εκδήλωση του 10% των straight , με παρέλαση των βαρβάτων αρσενικών με την τρίχα και τα " προσόντα " σχεδόν σε κοινή θέα τι γέλιο και κράξιμο θα έπεφτε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...