AtiX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Η φωτογραφία θα ήταν ίδια αν είχε γυναικα πρωθυπουργό το Λουξεμβούργο... το ότι εσύ μεταφράζεις το: σύζυγος σε πρώτη κυρία, είναι γκάφα...
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Η φωτογραφία θα ήταν ίδια αν είχε γυναικα πρωθυπουργό το Λουξεμβούργο... το ότι εσύ μεταφράσεις το σύζυγος σε πρώτη κυρία, είναι γκάφα... Δεν εκανα εγω καποια μεταφραση ετσι κυκλοφορει αυτή η φωτο, "οι Πρωτες Κυριες του ΝΑΤΟ".
AtiX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δεν εκανα εγω καποια μεταφραση ετσι κυκλοφορει αυτή η φωτο, "οι Πρωτες Κυριες του ΝΑΤΟ". Εννιά Πρώτες Κυρίες και ένας Πρώτος Κύριος Ένας... Πρώτος Κύριος ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες έκλεψε την παράσταση! Εννιά Πρώτες Κυρίες και ένας Πρώτος Κύριος Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, ποζάρει με τις Πρώτες Κυρίες Οι Πρώτες Κυρίες και ο Πρώτος Κύριος επιμένεις?
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε τι να επιμενω, εχεις καταλαβει ότι το θεμα είναι χιουμοριστικο? Βγηκε μια αναμνηστικη φωτο με μερικες από τις Πρωτες Κυριες, και η Πρωτη Κυρια του Λουξεμβουργου συμβαινει να ειναι... αντρας Κατι αναλογο είναι αυτή η φωτο που κυκλοφορησε στις τελευταιες αμερικανικες εκλογες
opera Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μήνυση για προσβολή συμβόλου κλπ http://www.pentapostagma.gr/2017/06/%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CF%87.html όσο για την εγκυρότητα της είδησης όποιος θέλει ας πάρει τηλ. το δικηγόρο για εξακρίβωση ,αναφέρονται όλα τα στοιχεία.
AtiX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Σε τι να επιμενω, εχεις καταλαβει ότι το θεμα είναι χιουμοριστικο? Βγηκε μια αναμνηστικη φωτο με μερικες από τις Πρωτες Κυριες, και η Πρωτη Κυρια του Λουξεμβουργου συμβαινει να ειναι... αντρας Κατι αναλογο είναι αυτή η φωτο που κυκλοφορησε στις τελευταιες αμερικανικες εκλογες Ναι, το παρόν θέμα είναι χιουμοριστικό...
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μήνυση για προσβολή συμβόλου κλπ http://www.pentapostagma.gr/2017/06/%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CF%87.html όσο για την εγκυρότητα της είδησης όποιος θέλει ας πάρει τηλ. το δικηγόρο για εξακρίβωση ,αναφέρονται όλα τα στοιχεία. Άπατη θα πάει. Επίσης, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος δικηγόρος πως συσχετίζεται μια τέτοια μήνυση με την εισαγγελία του Αρείου Πάγου όταν εκείνο είναι το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας;
AtiX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μήνυση για προσβολή συμβόλου κλπ http://www.pentapostagma.gr/2017/06/%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CF%87.html όσο για την εγκυρότητα της είδησης όποιος θέλει ας πάρει τηλ. το δικηγόρο για εξακρίβωση ,αναφέρονται όλα τα στοιχεία. μα καλά δεν ξέρουν ότι η ελληνική σημαία δεν έχει έξη οριζόντιες γραμμές;;;; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Aρα καλα το σκεφτηκα χτες ότι το τατου μολυνει το αιμα γιατι μου ειπαν ότι "φανταζομαι τη πιο απιθανη ανοησια" και ότι αυτή η σκεψη "δεν εχει καθολου νοημα". Τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν στο μελάνι ενδέχεται να δημιουργήσουν επιπτώσεις μακροπρόθεσμα. Συνήθως προκαλούν αλλεργίες που περνάνε μετά από μερικούς μήνες. Δεν έχω δει ούτε μια έρευνα που να λέει ότι μπορεί να περάσουν στο αίμα που δίνει κάποιος σε αιμοληψία. Άρα ναι, είναι ανοησία αυτός ο ισχυρισμός.
LongTom Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Μήνυση για προσβολή συμβόλου κλπ http://www.pentapostagma.gr/2017/06/%CE%AD%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B1-%CF%87.html όσο για την εγκυρότητα της είδησης όποιος θέλει ας πάρει τηλ. το δικηγόρο για εξακρίβωση ,αναφέρονται όλα τα στοιχεία. Ταυτόχρονα, οι ιερόσυλοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την ελληνική παιδεία και το αιώνιο σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού τον Παρθενώνα, χρωματίζοντας τον με τα χρώματα τους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους έλληνες, για να διαφημίσουν τί? Το αφύσικο!!!!!! Οι έλληνες οικογενειάρχες, άνδρες, γυναίκες, καθώς και τα παιδιά τους, βάλλονται καθημερινά και από παντού. Από τα βάρβαρα και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, που τιμωρούν την δημιουργία οικογένειας, από την χαλάρωση των δεσμών και των εκφυλισμό των ηθών, που προωθούνται με κάθε μέσο, αλλά και από ξενόφερτες εκδηλώσεις των παγκοσμιοποιητών . H ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, νόμιμος πολιτικός σχηματισμός (της οποίας έχω την τιμή να τυγχάνω νόμιμος εκπρόσωπος), ως σταθερός πυλώνας Αρχών και Αξιών που προάγουν το Πνεύμα και την ιστορική Ανάδειξη του Ελληνικού Πολιτισμού, κατήγγειλε και ζήτησε να σταματήσουν οι εκδηλώσεις αυτές «ως προσβάλλουσες την δημόσια αιδώ και φυσική τάξη». Γενικά δεν τρελαίνομαι για όσους χρησιμοποιούν τα εθνικά σύμβολα για δική τους προώθηση(όπως το έκανε αυτός/η στο gay pride εδω), αλλά αυτός ο τύπος της ΕΛΕΥΘΕΡΗ(ς) ΠΑΤΡΙΔΑ(ς) μας κάνει πολύ γνωστό γιατί θεωρεί τόσο σημαντική την προσβολή συμβόλου. Κάτι τέτοιοι πατριδοκάπηλοι και ψευτοπατριώτες προασπιστές του ΛΑΟΥ με φέρνουν ιδιαίτερη αναγουλίαση συγκίνηση. Ιδίως με αυτό το "συμφέρον και περηφάνια του λαού, που βασανίζεται από τα χτυπήματα της μοίρας και το μπουζούκι του Ξανθόπουλου" δάκρυσα.... Καθένας τελικά το όργανο του στο Ελλαδιστάν, άλλοι βγαίνουν στα κανάλια για να διαφημίσουν το κόμμα τους, άλλοι τάζουν 600δις και άλλοι κάνουν μηνύσεις για ότι ναναι λόγους μπας και ακουστούν. 3
rus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Τα βαρέα μέταλλα που υπάρχουν στο μελάνι ενδέχεται να δημιουργήσουν επιπτώσεις μακροπρόθεσμα. Συνήθως προκαλούν αλλεργίες που περνάνε μετά από μερικούς μήνες. Δεν έχω δει ούτε μια έρευνα που να λέει ότι μπορεί να περάσουν στο αίμα που δίνει κάποιος σε αιμοληψία. Άρα ναι, είναι ανοησία αυτός ο ισχυρισμός. Για το "ενδεχεται " μιλαμε παντα. Και η βελονα ενδεχεται να ηταν μολυσμενη. Εχεις τατου και ανησύχησες? Αφου παραδεχεσαι ότι "ενδεχεται να δημιουργήσουν επιπτώσεις μακροπροσθεσμα" δηλαδή συμφωνεις μαζι μου, τοτε πως ειναι ανοησια?... μα καλά δεν ξέρουν ότι η ελληνική σημαία δεν έχει έξη οριζόντιες γραμμές;;;; Υποτίθεται ότι προσβαλλουν την ελληνικη σημαια ή το σταυρο? Για καποιους ο σταυρος ειναι πανω από τη πατριδα τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Για το "ενδεχεται " μιλαμε παντα. Και η βελονα ενδεχεται να ηταν μολυσμενη. Εχεις τατου και ανησύχησες? Αφου παραδεχεσαι ότι "ενδεχεται να δημιουργήσουν επιπτώσεις μακροπροσθεσμα" δηλαδή συμφωνεις μαζι μου, τοτε πως ειναι ανοησια?... Αγορίνα μου, λέμε ότι ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα μετά από πολλά χρόνια σε αυτόν που κάνει το τατουάζ. Δεν λέει πουθενά ότι τα βαρέα μέταλλα μπορούν να περάσουν στο αίμα από μετάγγιση και να μολυνθεί ο αιμολήπτης. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το λέει αυτό. Γκε γκε; Κάντε κι ένα ριμαδοsearch στο web πριν πείτε το οτιδήποτε. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Τι σημασία έχει αν έχω τατουάζ ή όχι; Δηλαδή για να με ενδιαφέρει το μπαλέτο πρέπει να είμαι χορεύτρια;
rus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αγορίνα μου, λέμε ότι ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα μετά από πολλά χρόνια σε αυτόν που κάνει το τατουάζ. Δεν λέει πουθενά ότι τα βαρέα μέταλλα μπορούν να περάσουν στο αίμα από μετάγγιση και να μολυνθεί ο αιμολήπτης. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν το λέει αυτό. Γκε γκε; Κάντε κι ένα ριμαδοsearch στο web πριν πείτε το οτιδήποτε. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Τι σημασία έχει αν έχω τατουάζ ή όχι; Δηλαδή για να με ενδιαφέρει το μπαλέτο πρέπει να είμαι χορεύτρια; Kαταρχην κοψε τα "αγορινα μου" και "γκε γκε". Οπως σου μιλανε ευγενικα, ετσι να μιλας κι εσυ. Ναι ειπαμε, παντα για το "ενδεχεται" μιλαμε, οχι για κατι σιγουρο. Δε το λεει πουθενα ποιος? Εγω δεν είμαι ειδικος, ισως μπορει να μας δωσει info o φιλος bsp. Απλα ρωτησα απο περιεργεια αν εχεις τατου και ανησύχησες.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Αν θες να σε σέβομαι να μιλάς σοβαρά. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν έρευνες. Από τη μια λέμε ότι αν έχεις ηπατίτιδα αυτή περνάει στο αίμα και μπορεί να μολύνεις τον αιμολήπτη. Το ενδέχεται εδώ έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπορεί να μην το γνωρίζεις. Γι αυτό σου λένε να περάσει ένα διάστημα ώστε να εκδηλωθούν τα συμπτώματα αν το έχεις. Το άλλο δεν έχει ενδέχεται. Δεν γράφει πουθενά ότι τα βαρέα μέταλλα μεταδίδονται με το αίμα. Τι θα πει πουθενά; Θα πει ότι πας στο google, κάνεις μια αναζήτηση και δεν βρίσκεις τίποτα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να κάνεις μια βασική αναζήτηση και να διαβάσεις πέντε-δέκα κείμενα ακροθιγώς για να αποκτήσεις μια άποψη. Και τέλος, υπάρχει το ενδέχεται που αφορά τη ζημιά που μπορεί να κάνουν τα βαρέα μέταλλα σε αυτόν που έχει το τατουάζ. Αυτό είναι μια υπόθεση της επιστήμης, δεν έχουν καταλήξει κάπου. Υπάρχουν ανησυχίες ότι μπορεί μέχρι και καρκίνο να δημιουργήσει σε βάθος χρόνου. Αλλά είναι υπόθεση. Που σημαίνει ότι θα χρειαστούν χρόνια ερευνών για να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα. Αφού ρωτάς από περιέργεια, όχι δεν έχω κανένα τατού. Είμαι όμως εθελοντής αιμοδότης 18 χρόνια. Κι αν είχα τατού θα περίμενα να ανησυχήσω από μια παπάρα που έγραψε κάποιος σε ένα forum; Δεν θα ρώταγα αυτόν που μου έκανε το τατουάζ; Έναν γιατρό, κάποιον. Τον μέσο Μήτσο του insomnia που δεν ξέρει τι του γίνετε θα περίμενα για να με αφυπνήσει;
rus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Επειδή είναι ευκολο να χαρακτηρίζουμε τον άλλο ασοβαρο όταν δε μας αρεσουν αυτά που γραφει, καλο ειναι να σεβεσαι το συνομιλητη σου κάθε περιπτωση. Εξ αλλου αν δε τον σεβεσαι ουτε κι αυτος θα σε σεβαστει. Οπως ειπα δεν είμαι ειδικος περι βαρεων μεταλλων. Ας μιλησει σχετικα ο φιλος που το εγραψε. Ερωτημα εκανα εγω, δεν διατυπωσα καποια αποψη όπως λες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις