Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρώτησες, σου δίνω τον επίσημο λόγο και μου απαντάς ότι είναι ανοησία. Δηλαδή γιατροί κι επιστήμονες είναι όλοι ανόητοι κι ο έξυπνος είσαι εσύ.

Πως την παλεύετε ορισμένοι είναι απορίας άξιο.

Ρωτησα κατι συγκεκριμενο (που ηταν μια υποθεση) κι εσυ μου ειπες τον επισημο λογο, και καλα εκανες.

Δεν ειπα ότι "οι γιατροι και οι επιστημονες είναι ολοι ανοητοι κι εγω εξυπνος". Λεω ότι είναι ανοητο να νομιζει ο αιμοληπτης οτι είναι καλυμμενος από την απαντηση και μονο του αιμοδοτη. Ο φαντάρος ή ο δημοσιος υποαλληλος προκειμενου να παρει την 3μερη αδεια μπορει να το κρυψει. Να χασει δηλαδη την αδεια επειδή υπαρχει η πιθανοτητα να τρυπηθηκε απο μολυσμενη βελονα?  

Προτείνω για το καλό όλων να σταματήσει η συζήτηση για παπάδες..

Τελος.

Γιατι σε φοβιζει η συζητηση για τους παπαδες? Πιστευω ότι όλα πρεπει να συζητουνται.

Ε τότε ο μόνος λόγος για να θεωρείς ότι οι ανώμαλοι παπάδες είναι πολύ λίγοι, είναι η άγνοια. Προσωπικά, θα προτιμούσα την θρησκευτικά προσανατολισμένη λογική. 

Και δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την εκκλησία ούτε με ενδιαφέρει. Κατάλοιπα απ την προπαγάνδα της υπάρχουν παντού. 

Eγω παλι θεωρω πως αγνοια εχουν αυτοι που πιστευουν ότι οι ανωμαλοι παπαδες είναι παρα πολλοι.

Τι εστι "θρησκευτικα προσανατολισμενη λογικη"? σε ποια θρησκεια προσανατολισμενη?

Τη σχεση μου με την εκκλησια μπoρεις να τη καταλαβεις από το post #1271. Αφου λοιπον δε σε ενδιαφερει τοτε δε πρεπει να λες ότι εχω "θεοκρατικη λογικη" και καταλοιπα από την προπαγανδα της.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρωτησα κατι συγκεκριμενο (που ηταν μια υποθεση) κι εσυ μου ειπες τον επισημο λογο, και καλα εκανες.

Δεν ειπα ότι "οι γιατροι και οι επιστημονες είναι ολοι ανοητοι κι εγω εξυπνος". Λεω ότι είναι ανοητο να νομιζει ο αιμοληπτης οτι είναι καλυμμενος από την απαντηση και μονο του αιμοδοτη. Ο φαντάρος ή ο δημοσιος υποαλληλος προκειμενου να παρει την 3μερη αδεια μπορει να το κρυψει. Να χασει δηλαδη την αδεια επειδή υπαρχει η πιθανοτητα να τρυπηθηκε απο μολυσμενη βελονα?

Γιατι σε φοβιζει η συζητηση για τους παπαδες? Πιστευω ότι όλα πρεπει να συζητουνται.

Eγω παλι θεωρω πως αγνοια εχουν αυτοι που πιστευουν ότι οι ανωμαλοι παπαδες είναι παρα πολλοι.

Τι εστι "θρησκευτικα προσανατολισμενη λογικη"? σε ποια θρησκεια προσανατολισμενη?

Τη σχεση μου με την εκκλησια μπoρεις να τη καταλαβεις από το post #1271. Αφου λοιπον δε σε ενδιαφερει τοτε δε πρεπει να λες ότι εχω "θεοκρατικη λογικη" και καταλοιπα από την προπαγανδα της.

Δεν με φοβίζει.. Παντού υπάρχουν κακοί σε αυτό που κάνουν, λογικό να υπάρχουν και κάποιοι παπάδες.

Δημοσ.

Θες μήπως και να σου πω και πως τον γνώρισα, πόσα χρόνια τον ξέρω, πόσες φορές βγαίνουμε την εβδομάδα μαζί κτλ;

Oxι αυτό δε με ενδιαφερει, μου κανει ομως εντυπωση να εχεις παπα κολλητο. Εν παση περιπτωσει τη γνωμη του ειπε, προφανως δεν εκανε καποια ερευνα στο κληρο. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ειπα ότι "οι γιατροι και οι επιστημονες είναι ολοι ανοητοι κι εγω εξυπνος". Λεω ότι είναι ανοητο να νομιζει ο αιμοληπτης οτι είναι καλυμμενος από την απαντηση και μονο του αιμοδοτη. Ο φαντάρος ή ο δημοσιος υποαλληλος προκειμενου να παρει την 3μερη αδεια μπορει να το κρυψει. Να χασει δηλαδη την αδεια επειδή υπαρχει η πιθανοτητα να τρυπηθηκε απο μολυσμενη βελονα?  

Το αίμα που δίνεις ούτως ή άλλως ελέγχεται. Η ερώτηση γίνεται για να γλυτώνουν τον κόπο. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι αν έχουν κάνει τατουάζ απαγορεύεται να δώσουν αίμα.

Όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο παιδεραστίας των καθολικών ιερέων στις ΗΠΑ, το ρεπορτάζ της εφημερίδας που έβγαλε το θέμα έλεγε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που είχαν γνώση των περιπτώσεων, ένα 10%-15% των ιερωμένων ήταν παιδεραστές. Για μένα αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό, κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει μικρό. Αν ας πούμε λέγαμε ότι 10%-15% των δασκάλων είναι παιδεραστές δεν θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε τη νύχτα. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά δεν γίνονται και εδώ; Και 5% να είναι πάλι πρόκειται για μεγάλο νούμερο.

Δημοσ.

Το αίμα που δίνεις ούτως ή άλλως ελέγχεται. Η ερώτηση γίνεται για να γλυτώνουν τον κόπο. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι αν έχουν κάνει τατουάζ απαγορεύεται να δώσουν αίμα.

Eλεγχεται, αλλα όχι για τα παντα.

Όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο παιδεραστίας των καθολικών ιερέων στις ΗΠΑ, το ρεπορτάζ της εφημερίδας που έβγαλε το θέμα έλεγε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρώπων που είχαν γνώση των περιπτώσεων, ένα 10%-15% των ιερωμένων ήταν παιδεραστές. Για μένα αυτό είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστό, κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει μικρό. Αν ας πούμε λέγαμε ότι 10%-15% των δασκάλων είναι παιδεραστές δεν θα μπορούσαμε να κοιμηθούμε τη νύχτα. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτά δεν γίνονται και εδώ; Και 5% να είναι πάλι πρόκειται για μεγάλο νούμερο.

Aπο τους γκει τωρα παμε στους παιδεραστες.

Εστω οτι το ρεπορτάζ αυτο ειναι σωστο(που ασφαλως δεν ειναι γιατι οι δημοσιογραφοι εχουν τη ταση να τα μεγαλοποιουν), τα στοιχεια αυτά αφορουν τους καθολικους. Τι γινεται με τα αλλα δογματα?

Αν αυριο βγει μια εφημεριδα και πει ότι το 15% των ελληνων δασκαλων είναι παιδεραστες ή γκεϊ εσυ θα το πιστεψεις?

Δημοσ.

https://youtu.be/hiBY0oaiTv0

New World the music video tells the story of a boy who discovers his nature through the realisation of his unconventional love for his friend. His feelings of desire so strong he can't help but show them. But his closest friend seemingly doesn't feel the same and instead retaliates by publicly outing him to other boys who viciously physically and mentally bullying him. Eventually the the boy gives up. He decides to take his own life. He writes a note to his parents and walks out into the night eventually reaching the bridge over the lake. He jumps in and begins to drown. But the ghosts of other boys and men who have done the same over decades at the same lake awake. They decide that enough is enough and that he will not die. In the boys unconsciousness the object of his desire comes to save him and breathes air back into his lungs as the ghosts push him up and out of the water. He dances in a field as the sun rises on a new day as if dancing in a club as he finds acceptance with himself . He is at one with himself and his nature. He dances as a beautiful homosexual man.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν αυριο βγει μια εφημεριδα και πει ότι το 15% των ελληνων δασκαλων είναι παιδεραστες ή γκεϊ εσυ θα το πιστεψεις?

Ειδικά για τους έλληνες, ότι και να ακούσω δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Δημοσ.

Πολλοί μιλούν για «αχυράνθρωπο»

Μετά την Ιρλανδία, η Σερβία: Απέκτησε την πρώτη γυναίκα ομοφυλόφιλο πρωθυπουργό

http://www.protothema.gr/world/article/688953/meta-tin-irlandia-i-servia-apektise-tin-proti-gunaika-omofulofilo-prothupourgo/

Η Σερβία έχει πρωθυπουργό λεσβία, κάνει Ρίμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ φίλε, όλο υποθέσεις!

Τι σχέση έχουν οι Παπικοί(Καθολικοί) με τους Ορθοδόξους;

Αυτοί για να γίνουν κληρικοί πρέπει να είναι άγαμοι πρώτα από όλα....

Αυτό το ποσοστό που βγάζεις από το μυαλό σου είναι επικίνδυνο.Σκέψου κάποιος να το έλεγε για εσένα χωρίς να σε γνωρίζει.

Δημοσ.

Πολλοί μιλούν για «αχυράνθρωπο»

http://www.protothema.gr/world/article/688953/meta-tin-irlandia-i-servia-apektise-tin-proti-gunaika-omofulofilo-prothupourgo/

Η Σερβία έχει πρωθυπουργό λεσβία, κάνει Ρίμα.

Μετά και το Λουξεμβούργο. 

Και μάλλον δεν κάνουν σαν υστερικές ούτε οι μεν , ούτε οι δε. 

• Like 1
Δημοσ.

μια μικρή διόρθωση... και στο Λουξεμβούργο, στην Ιρλανδία και τώρα στην Σερβία... μιλάμε για ανθρώπους που έχουν βγει από την ντουλάπα...

Δημοσ.

Αν κάνουν αυτό που πρέπει και δεν μπερδεύουν δουλειά-κρεβάτι (ισχύει για όλους) δεν πα να είναι και από το Άλφα του Κενταύρου. 

Δημοσ.

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι αν έχουν κάνει τατουάζ απαγορεύεται να δώσουν αίμα.

Δυστυχως φιλε μου ολοι το γνωριζουν, γιατι συμπληρωνουν ενα ερωτηματολογιο που υπογραφουν, οσοι θα δωσουν αιμα και υπαρχει ως ερωτηση, αλλα το αποκρυπτουν απο το ερωτηματολογιο που συμπληρωνουν. Πιστευω αυτο ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα απο μερος τους, αλλα στα π@π@ρι@ τους, δεν σκεφτονται οτι μπορει σε καποιον να κανουν κακο.

π.χ το μελανι απο τα χρωματα του τατου μπορει να περιεχει βαρεα μεταλα, με οτι συνεπαγεται αυτο για την υγεια του ασθενη και την παθηση που εχει...

Δημοσ.

Δυστυχως φιλε μου ολοι το γνωριζουν, γιατι συμπληρωνουν ενα ερωτηματολογιο που υπογραφουν, οσοι θα δωσουν αιμα και υπαρχει ως ερωτηση, αλλα το αποκρυπτουν απο το ερωτηματολογιο που συμπληρωνουν. Πιστευω αυτο ειναι μεγαλη ανευθυνοτητα απο μερος τους, αλλα στα π@π@ρι@ τους, δεν σκεφτονται οτι μπορει σε καποιον να κανουν κακο.

π.χ το μελανι απο τα χρωματα του τατου μπορει να περιεχει βαρεα μεταλα, με οτι συνεπαγεται αυτο για την υγεια του ασθενη και την παθηση που εχει...

Aρα καλα το σκεφτηκα χτες ότι το τατου μολυνει το αιμα γιατι μου ειπαν ότι "φανταζομαι τη πιο απιθανη ανοησια" και ότι αυτή η σκεψη "δεν εχει καθολου νοημα".

Φωτο με καποιες απο τις Πρωτες Κυριες των χωρων του ΝΑΤΟ. Πανω αριστερα ο συζυγος του πρωθυπουργου του Λουξεμβούργου...

n-_NATO-_FIRST-_LADIES-large570.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...