odettelle Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Προφανως και δεν είναι αξιοπιστη πηγη μια ταινια. Η λογικη λεει ότι οι ανωμαλοι παπαδες πρεπει να είναι πολύ λιγοι. Λολ προφανώς δεν την παρέθεσα ως πηγή. Ποια λογική, η θεοκρατική; Δηλαδη θεωρουν ότι επι 6μηνες το τατου μολυνει το αιμα του κατοχου του? Δεν μολύνει το αίμα, είναι μια αναγκαία επιφύλαξη. Υπάρχει πάντα η περίπτωση κάποιος να έχει μολυνθεί κατά το "χτύπημα" του τατού από κάποια μεταδοτική ασθένεια, ο ιός της οποίας ανιχνεύεται από τον 7ο μήνα και μετά. Οπότε καλού κακόυ, πρέπει κανείς να έχει τουλάχιστον 6 μήνες το τατού, έτσι ώστε σε περίπτωση μόλυνσης να μπορεί να εντοπιστεί στις εξετάσεις αίματος που ούτως ή άλλως γίνονται.
Shadows Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Οσο ανοησια είναι αυτό που υπεθεσα, το ιδιο ανοησια είναι και ο φοβος που εγραψες. Προσωπικα δεν ασχολουμαι με τατου και αιμοδοσίες, από περιεργεια ρωτησα. Δυστυχως,αυτο που υπεθεσες εσυ δεν ειχε καθολου νοημα. Οσο για τον φοβο με την αιμοδοσια και τα τατουαζ,ναι μπορει να ακουγεται υπερβολικος,αλλα στις αρχες του 90,ηταν πολλα τα κρουσματα μολυνσης με hiv υστερα απο μεταγγιση αιματος,οποτε αναγκαστικα ειναι αυστηροι οι κανονισμοι.
rus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Λολ προφανώς δεν την παρέθεσα ως πηγή. Ποια λογική, η θεοκρατική; H κοινη λογικη. Εγω όπως καταλαβες εχω πολύ μακρυνη σχεση με την εκκλησια, θα υιοθετουσα κιολας θεοκρατικη λογικη? Ως τι τη παρεθεσες? Δεν μολύνει το αίμα, είναι μια αναγκαία επιφύλαξη. Υπάρχει πάντα η περίπτωση κάποιος να έχει μολυνθεί κατά το "χτύπημα" του τατού από κάποια μεταδοτική ασθένεια, ο ιός της οποίας ανιχνεύεται από τον 7ο μήνα και μετά. Οπότε καλού κακόυ, πρέπει κανείς να έχει τουλάχιστον 6 μήνες το τατού, έτσι ώστε σε περίπτωση μόλυνσης να μπορεί να εντοπιστεί στις εξετάσεις αίματος που ούτως ή άλλως γίνονται. Και πως θα ξερει ο αιμοληπτης ποσοι μηνες περασαν?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αυτος που στο ειπε ειχε διενεργησει ερευνα ή μηπως απλα εξεφρασε τους ευσεβεις ποθους του? Κληρικός ήταν
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Μου το έδειξαν τα ταρώ. Προφανώς όπως ξέρεις και εσύ ότι ο τάδε φίλος σου είναι στρέιτ και όχι γκέι
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Οσο ανοησια είναι αυτό που υπεθεσα, το ιδιο ανοησια είναι και ο φοβος που εγραψες. Προσωπικα δεν ασχολουμαι με τατου και αιμοδοσίες, από περιεργεια ρωτησα. Ρώτησες, σου δίνω τον επίσημο λόγο και μου απαντάς ότι είναι ανοησία. Δηλαδή γιατροί κι επιστήμονες είναι όλοι ανόητοι κι ο έξυπνος είσαι εσύ. Πως την παλεύετε ορισμένοι είναι απορίας άξιο. H κοινη λογικη. Εγω όπως καταλαβες εχω πολύ μακρυνη σχεση με την εκκλησια, θα υιοθετουσα κιολας θεοκρατικη λογικη? Ως τι τη παρεθεσες? Και πως θα ξερει ο αιμοληπτης ποσοι μηνες περασαν? Ο αιμολήπτης δεν χρειάζεται να ξέρει ρε συ. Γι αυτό σου κάνουν την ερώτηση όταν πας να δώσεις αίμα. Εκτός κι αν είσαι εντελώς κάφρος και πεις ψέματα.
vste Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Εγω λεω ότι δεν υπαρχει θεος και δεν είμαι γκει. Επισης ξερω γκει που πιστευουν στο θεο. Όταν μιλας για θεο εννοεις καποιο συγκεκριμενο(τον δικο σου δηλαδη) ή οποιονδηποτε? Γιατι όπως ξερεις υπαρχουν πολλοι θεοι και πολλες θρησκειες σε αυτό το κοσμο. Το κοινωνικο εργο που λες ποιο ειναι, αυτο που κανει να παιρνει από τους μεν και να τα δινει στους δε? Γιατι από τα δικα της δε δινει... Δηλαδη θεωρουν ότι επι 6μηνες το τατου μολυνει το αιμα του κατοχου του? Οχι θεωρουν οτι σε 6 μηνες αν εχεις παθει κατι απο μολυσμενη βελονα θα εχει φανει. Δεν ειναι παραλογο.
vairass Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Προτείνω για το καλό όλων να σταματήσει η συζήτηση για παπάδες.. Τελος. 1
odettelle Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 H κοινη λογικη. Εγω όπως καταλαβες εχω πολύ μακρυνη σχεση με την εκκλησια, θα υιοθετουσα κιολας θεοκρατικη λογικη? Ως τι τη παρεθεσες? Και πως θα ξερει ο αιμοληπτης ποσοι μηνες περασαν? Ε τότε ο μόνος λόγος για να θεωρείς ότι οι ανώμαλοι παπάδες είναι πολύ λίγοι, είναι η άγνοια. Προσωπικά, θα προτιμούσα την θρησκευτικά προσανατολισμένη λογική. Και δεν ξέρω τι σχέση έχεις με την εκκλησία ούτε με ενδιαφέρει. Κατάλοιπα απ την προπαγάνδα της υπάρχουν παντού. Όσο για την αιμολήπτη, δεν είναι αρμοδιότητά του. Θεωρώ πως οι αιμοδότες είναι υπεύθυνα ενήλικα άτομα και αναγνωρίζουν τον κίνδυνο των πράξεών τους, ελπίζω να μην πέφτω πολύ έξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δηλαδη αυτός ο παππας είναι κολλητος φιλος σου? Θες μήπως και να σου πω και πως τον γνώρισα, πόσα χρόνια τον ξέρω, πόσες φορές βγαίνουμε την εβδομάδα μαζί κτλ;
Heybro Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Είπα να ρωτήσω τι σημαίνει LGBT που πρώτη φορά μπαίνω στο θέμα στα τόσα χρόνια που είμαι στο Insomnia και εντάξει το έψαξα στο Google και ειδα τι σημαίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις