Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει τεραστια πλακα να ακους ενα γκει να γενικευει για τους παντες (π.χ.οι μη γκει ειναι ρατσιστες, η εκκλησια ειναι λαμογια) ενω ταυτοχρονα σκουζουν υστερικα να μην υπαρχουν γενικευσεις εναντιον τους περι συμπεριφορας, ντυσιματος, νοοτροπιας κτλ.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και οι φιλάνθρωποι από κάπου τα παίρνουν για να τα δώσουν. Εκτός και αν υπάρχει δέντρο που φυτρώνουν λεφτά   :-D

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και οι φιλάνθρωποι από κάπου τα παίρνουν για να τα δώσουν. Εκτός και αν υπάρχει δέντρο που φυτρώνουν λεφτά   :-D

Συνήθως όχι από δωρεές...

Δημοσ.

Με χρήματα άλλων είμαι κι εγώ ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος...

Για καντο

Και οι φιλάνθρωποι από κάπου τα παίρνουν για να τα δώσουν. Εκτός και αν υπάρχει δέντρο που φυτρώνουν λεφτά :-D

Καλα περιμένεις να βγάλεις άκρη;

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν μου πληρώνει μισθό το κράτος βρέξει χιονίσει και μου δίνουν λεφτά οι πιστοί, μια χαρά ελεύθερο χρόνο θα έχω...

Επίσης σύμφωνα με την θρησκεία, "οφείλουν" να τα κάνουν, δεν μας κάνουν και χάρη...

• Like 7
Δημοσ.

Προφανώς και δεν έχει, μόνο σε μουσουλμανικές χώρες η θρησκεία έχει γνώμη πάνω στους νόμους. Σε καμία όμως δυτική χώρα δεν εμπλέκεται στην νομοθεσία του κράτους.

Σε όλες τις δημοκρατικές χώρες νομοθετούν οι βουλευτές κοκ και όχι οι ιερείς. Δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα να εμπλέκονται με τέτοια θέματα. Δεν είναι οι αρχηγοί του κράτους μας.

Στην τουρκια οσο ξερω, δεν τολμανε να μιλησουν για πολιτικα θεματα. Εχουν χωρισει εκκλησια- κρατος. Εδω στην Ελλαδα τι πιστευεις οτι συμβαινει;

Εγω βλεπω την εκκλησια να ανακατευεται στα πολιτικα, και οι παπαδες να κανουν πολιτικες δηλωσεις συχνα. Εμεσα εμπλεκονται με 2 λογια αν οχι στην νομοθεσια, στα πολιτικα.ανακατευτηκαν και στην νομοθεσια στο θεμα με τις ταυτοτητες και το θρησκευμα.

Αν μου πληρώνει μισθό το κράτος βρέξει χιονίσει και μου δίνουν λεφτά οι πιστοί, μια χαρά ελεύθερο χρόνο θα έχω...Επίσης σύμφωνα με την θρησκεία, "οφείλουν" να τα κάνουν, δεν μας κάνουν και χάρη...

Επισης για δεκαδες χρονια, δεν πληρωναν και φορο περιουσιας. Απο το 2012 και μετα δεν ξερω. Οποτε και οι χαρισμενοι φοροι πηγαιναν σε φιλανθρωπιες.
  • Like 1
Δημοσ.

off topic

επίσης έχει τεράστια πλάκα όταν μπερδεύεις την Εκκλησία με την εκκλησία... την εκκλησιά από το κράτος... και τον παπά από τον τράγο...

Δημοσ.

Αν μου πληρώνει μισθό το κράτος βρέξει χιονίσει και μου δίνουν λεφτά οι πιστοί, μια χαρά ελεύθερο χρόνο θα έχω...

Επίσης σύμφωνα με την θρησκεία, "οφείλουν" να τα κάνουν, δεν μας κάνουν και χάρη...

Χάχα δε τα κάνουν οι παπάδες ρε μάγκα.. Εθελοντές τρέχουν για να μαζέψουν πράγματα.

Καντο ένα μηνα να δω την μαγκιά σου...

Φόρτωμα ξεφόρτωμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Με τα λεφτά που διαθέτει η εκκλησία, άνετα πλήρωνε κι άτομα για να φορτώνουν/ξεφορτώνουν, αλλά κι εκεί βασίζεται σε εθελοντές ("δωρεές")...

Δημοσ.

Με τα λεφτά που διαθέτει η εκκλησία, άνετα πλήρωνε κι άτομα για να φορτώνουν/ξεφορτώνουν, αλλά κι εκεί βασίζεται σε εθελοντές ("δωρεές")...

Φίλε σορρυ αλλά θες να κάνεις με ξένο κωλο την αδερφή... Εθελοντής σημαίνει αγαπάς τον πλησίον σου.. Τεσπα δεν θα σου αλλάξω την άποψη, σε σέβομαι.

• Moderators
Δημοσ.

Το γεγονός κάθε φορά που γράφω την θέση μου, ξεκάθαρα και απλά, κάποιος να βρίσκεται και να την διαστρεβλώνει, κάνοντας μία υπόθεση βγαλμένη από το μυαλό του, με ξεπερνάει και δεν το δέχομαι.

Λοιπόν, δες τι γράφω, και μην τα γυρνάς εκεί που θες!

Η Εκκλησία έχει κάθε Λόγο πάνω σε αυτά τα θέματα.Αν θες να ακολουθήσεις είναι δική σου επιλογή.

Για όλα σας φταίει η Εκκλησία..

Κάθε ημέρα 100 άτομα σιτίζονται στην ενορία  μου, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι,Γκέι κτλ.Τους βλέπω με τα μάτια μου.Άμα θες να δώσω και περισσότερες πληροφορίες σε π.μ.

Κανείς δεν προσπαθεί με το ζόρι να τους επιβάλει κάτι ούτε τους ζητάει αντίτιμο.Την Αλήθεια όμως πάντα έχει χρέος να την λέει και το κάνει. 

Λες ξεκάθαρα και απλά ότι η Εκκλησία θα έπρεπε να έχει λόγο στους νόμους του κράτους. Αυτό που λες συμβαίνει μόνο σε θεοκρατικά καθεστώτα, και η Ελλάδα, ευτυχώς δεν είναι τέτοιο. Η Εκκλησία λοιπόν δε θα έπρεπε να έχει κανένα λόγο στο πώς διοικείται το κράτος και τι νόμοι διέπουν τους πολίτες του. Κηρύγματα και νουθεσίες για το πώς πρέπει να ζούμε τις ζωές μας στους πιστούς, τους υπόλοιπους να μας αφήσετε ήσυχους.

• Like 2
Δημοσ.

Οσοι θελουν να μιλησουν για την προσφορα της Εκκλησιας στην κοινωνια μπορουν ανετα να ανοιξουν ενα δικο τους θεμα.

Δεν  θα συζητησω εδω απο που πληρωνονται οι υπαλληλοι της, σε ποια τραπεζα ειναι μεγαλομετοχοι και εχει θεση στο διοικητικο συμβουλιο, ποση κινητη και ακινητη περιουσια εχει και διαφορα αλλα. Επιχειρησεις με πολυ λιγοτερα κερδη και πολυ περισσοτερα εξοδα απο την εκκλησια κανουν περισσοτερες αγαθοεργιες.

Δεν θα ξανα απαντησω εδω. Ειναι off topic.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εθελοντής σημαίνει αγαπάς τον πλησίον σου.

Δεν είπα το αντίθετο, απλά ότι κι αυτό το εκμεταλεύεται η εκκλησία. Όχι μόνο δλδ με ξένα χρήματα (δωρεές + μισθούς από τους φόρους όλων ανεξαρτήτως θρησκεύματος), αλλά και με τσάμπα "εργατικά" χέρια...

Εσύ μάλλον θεωρείς "εκκλησία" τον κόσμο που βοηθάει και κάνει δωρεές, εγώ εννοώ τους κληρικούς που παίρνουν την "δόξα" γι' αυτά...

Γι' αυτό σου λέω ότι όλοι γίνονται έτσι οι μεγαλύτεροι φιλάνθρωποι, προφανώς δεν εννοώ τον κόσμο.

Τέλος κι από μένα και sorry για το offtopic.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...