Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δεν διαφωνώ. Απλά αυτό που λέω είναι πως αν οι εκπρόσωποι της εκκλησίας ήταν κάπως μορφωμένοι και γενικότερα είχαν επαφή με την κοινωνία, δεν θα είχαμε τόσο έντονες αποδοκιμασίες για τέτοια θέματα. Η εκκλησία έχει επαφή με την κοινωνία. Αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, σε θλιβερά μεγάλο ποσοστό, είναι εντελώς αμόρφωτοι. Δεν είναι δηλαδή στραβή η εκκλησία, ο γιαλός είναι στραβός-βλέπε κοινωνία. Να πω επισης οτι καποια στιγμη που πραγματικα χρειαστηκε να δωσω αιμα δεν μου πηραν λογο προσφατου ταττοο. Μπορει να εχει αλλαξει αυτο πλεον αλλα τοτε επαιζε. Οποτε το συγκεκριμενο ουτε εμενα μου φαινεται προσωπικο. Όχι αυτό δεν έχει αλλάξει, και ισχύει σε πολλές χώρες όχι μόνο εδώ.
suffocater Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εμένα προσωπικά το τι λέει το κακό και το καλό παπαδαριό ορθόδοξο, καθολικό, προτεσταντικό, μουσουλμανικό ή βουδιστικό με αφήνει παγερά αδιάφορο. Το αν θα γίνονται πολιτικοί γάμοι ομοφυλόφιλων είναι καθαρά θέμα νομικό. Τελεία και παύλα. Όσο για την υιοθεσία θα επαναλάβω ότι είναι πρωτίστως θέμα επιστημονικό και μετά νομικό και βέβαια σε καμιά περίπτωση εκκλησιαστικό. Δεν έχεις αδικο. Αλλα δυστυχώς,για ψηφοθηρία,τους υπολογίζουν αυτοί που θα επρεπε να φροντίσουν για τα νομικά. Οπότε,αναγκαστικά καταλήγεις να σε ενδιαφέρει τι λένε,γιατι μέχρι να πεθάνει η γενια των 50+,υπάρχει ακόμα μια σεβαστή μερίδα ακολούθων.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Για τα παλιοτερα τατου επιτρεπεται? Αν έχει περάσει ένα εξάμηνο από όταν έκανες τατουάζ μπορείς να δώσεις αίμα άφοβα.
katergaris79 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καμιά σχέση. Πρώτον όλοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα στην υιοθεσία, και μετά βέβαια όλοι και να περνάνε από την ίδια διαδικασία. Δεύτερον, δεν θέλουν όλοι να κάνουν δικά τους παιδιά, τρίτον κάποιοι δεν μπορούν ούτως ή άλλως να κάνουν παιδιά και τέταρτον ξαναλέω για τρίτη φορά ότι τα ζευγάρια ομόφυλων γυναικών στην Ελλάδα δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Ακόμα, δεν έχουν όλοι το τεράστιο πόσο χρημάτων που απαιτείται για μια τεχνητή γονιμοποίηση. Είναι και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: Αν ένας ή μία έχει ένα παιδί και το μεγαλώνει μαζί με τον/την σύντροφό του, είναι αναγκαστικά ο μοναδικός γονέας του παιδιού. Δεν μπορεί ο/η σύντροφος να προχωρήσει σε πράξη υιοθεσίας για το παιδί που ΗΔΗ μεγαλώνει. Αν δηλαδή συμβεί κάτι στον φυσικό γονιό του παιδιού, αυτό θα καταλήξει σε ίδρυμα χωρίς ο δεύτερος άνθρωπος που το μεγάλωνε να έχει τη δυνατότητα να πάρει την επιμέλεια του. Το παιδί θα πρέπει να περιμένει όποτε και αν δοθεί για υιοθεσία σε κάποιο ετερόφυλο ζευγάρι. Κατά τη γνώμη μου είναι τραγικό κάτι τέτοιο. 4
froyd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Τωρα που λετε για γκευ να την πεφτουν σε straight . Στο γκαζι στην πλατεια το μαγαζι μετα το o2 που ειναι σαν καφε ειναι γεματο απο gay. Οταν περνας γιατι σε γδυνουν απο πανω μεχρι κατω σαν να εισαι μπριζολα;; ειναι υπερβολικα ελεεινο το να εισαι 25 οπως πχ εγω και να σε κοιταει ο 60αρης ειδικα με τετοιο τροπο... Ετσι δεν κάνουν οι άντρες στις περατζάδες των γυναικών; οι γυναίκες στις περατζάδες των ανδρών; έτσι είναι η φύση η ανθρώπινη
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Ετσι δεν κάνουν οι άντρες στις περατζάδες των γυναικών; οι γυναίκες στις περατζάδες των ανδρών; έτσι είναι η φύση η ανθρώπινη Οι γυναίκες όσες το κάνουν δηλαδή είναι απείρως πιο διακριτικές. Στη πλειοψηφία οι άνδρες κάνουν catcalling.
froyd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Καλά τώρα έχουμε κολλήσει στα γαμώτο. Το νόημα είναι να αλλάξει η στάση μας απέναντι στην ομοφυλοφιλία, να μην σπάμε στο ξύλο τους gay συμμαθητές μας και να μην πετάμε τα παιδιά μας έξω από το σπίτι όταν μας πούνε οτι είναι ομοφυλόφιλοι κοκ. Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα στην Ελλάδα. Δυο καλοί μου φίλοι όταν το είπαν στον γονείς τους, τον έναν τον τρέξανε στους ψυχολόγους και στον άλλον σταματήσαν να μιλάνε. Τέτοια ημιμάθεια, τέτοια προκατάληψη. Τώρα αααν πας σε κανένα μπαρ και αααν έρθει κανένας gay δίπλα σου και αααν σου πει και τίποτα χυδαίο, τότε οκ φάε όση ξενέρα θες, ποιός χέστηκε στην τελική. Φίλη μου την τρέχανε στα μοναστήρια να την σώσουν οι παππάδες από την ομοφυλοφιλία
Hlapatsas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Η θρησκεία δεν έχει καμιά δουλειά να μπλέκεται σε θέματα που δεν την αφορούν. Δηλαδή οποιοδήποτε θέμα δεν είναι καθαρά θρησκευτικό. Στο ίδιο πνεύμα, φαντάζομαι σε βρίσκει επίσης σύμφωνο όταν κάποιος πάει και ανατινάζεται για να βρει 72 παρθένες εκεί που (νομίζει ότι) θα πάει; Το γεγονός κάθε φορά που γράφω την θέση μου, ξεκάθαρα και απλά, κάποιος να βρίσκεται και να την διαστρεβλώνει, κάνοντας μία υπόθεση βγαλμένη από το μυαλό του, με ξεπερνάει και δεν το δέχομαι. Λοιπόν, δες τι γράφω, και μην τα γυρνάς εκεί που θες! Η Εκκλησία έχει κάθε Λόγο πάνω σε αυτά τα θέματα.Αν θες να ακολουθήσεις είναι δική σου επιλογή. Για όλα σας φταίει η Εκκλησία.. Κάθε ημέρα 100 άτομα σιτίζονται στην ενορία μου, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι,Γκέι κτλ.Τους βλέπω με τα μάτια μου.Άμα θες να δώσω και περισσότερες πληροφορίες σε π.μ. Κανείς δεν προσπαθεί με το ζόρι να τους επιβάλει κάτι ούτε τους ζητάει αντίτιμο.Την Αλήθεια όμως πάντα έχει χρέος να την λέει και το κάνει. 1
vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Η εκκλησία ακόμα και να μην υπάρχει θεός όπως λέτε όλοι οι γκέι... Εκτελεί κοινωνικό έργο,να την σέβεστε
totem_lost Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Όταν λες κοινωνικό έργο εννοείς που εξυπηρέτουσε τα πάρε δώσε των υπουργών με τις offshore των αδελφών μας των Κυπρίων; 4
AtiX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το γεγονός κάθε φορά που γράφω την θέση μου, ξεκάθαρα και απλά, κάποιος να βρίσκεται και να την διαστρεβλώνει, κάνοντας μία υπόθεση βγαλμένη από το μυαλό του, με ξεπερνάει και δεν το δέχομαι. Λοιπόν, δες τι γράφω, και μην τα γυρνάς εκεί που θες! Η Εκκλησία έχει κάθε Λόγο πάνω σε αυτά τα θέματα.Αν θες να ακολουθήσεις είναι δική σου επιλογή. Για όλα σας φταίει η Εκκλησία.. Κάθε ημέρα 100 άτομα σιτίζονται στην ενορία μου, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι,Γκέι κτλ.Τους βλέπω με τα μάτια μου.Άμα θες να δώσω και περισσότερες πληροφορίες σε π.μ. Κανείς δεν προσπαθεί με το ζόρι να τους επιβάλει κάτι ούτε τους ζητάει αντίτιμο.Την Αλήθεια όμως πάντα έχει χρέος να την λέει και το κάνει. Αν και εκτός θέματος από την τσέπη της εκκλησίας δεν βγαίνει τίποτα... όλο το κοινωνικό της έργο, βασίζεται στον οβολό και την προσωπική εργασία του καθε πιστού... οι ίδιοι άνθρωποι θα πρόσφεραν τα ίδια πράγματα ακόμα και αν δεν υπήρχε η εκκλησία... 2
vairass Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Όταν λες κοινωνικό έργο εννοείς που εξυπηρέτουσε τα πάρε δώσε των υπουργών με τις offshore των αδελφών μας των Κυπρίων; Όταν δεν θα έχεις να φας θα μάθεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Το γεγονός κάθε φορά που γράφω την θέση μου, ξεκάθαρα και απλά, κάποιος να βρίσκεται και να την διαστρεβλώνει, κάνοντας μία υπόθεση βγαλμένη από το μυαλό του, με ξεπερνάει και δεν το δέχομαι. Λοιπόν, δες τι γράφω, και μην τα γυρνάς εκεί που θες! Η Εκκλησία έχει κάθε Λόγο πάνω σε αυτά τα θέματα.Αν θες να ακολουθήσεις είναι δική σου επιλογή. Για όλα σας φταίει η Εκκλησία.. Κάθε ημέρα 100 άτομα σιτίζονται στην ενορία μου, Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι,Γκέι κτλ.Τους βλέπω με τα μάτια μου.Άμα θες να δώσω και περισσότερες πληροφορίες σε π.μ. Κανείς δεν προσπαθεί με το ζόρι να τους επιβάλει κάτι ούτε τους ζητάει αντίτιμο.Την Αλήθεια όμως πάντα έχει χρέος να την λέει και το κάνει. Προφανώς και δεν έχει, μόνο σε μουσουλμανικές χώρες η θρησκεία έχει γνώμη πάνω στους νόμους. Σε καμία όμως δυτική χώρα δεν εμπλέκεται στην νομοθεσία του κράτους. Σε όλες τις δημοκρατικές χώρες νομοθετούν οι βουλευτές κοκ και όχι οι ιερείς. Δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα να εμπλέκονται με τέτοια θέματα. Δεν είναι οι αρχηγοί του κράτους μας.
Hlapatsas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Αν και εκτός θέματος από την τσέπη της εκκλησίας δεν βγαίνει τίποτα... όλο το κοινωνικό της έργο, βασίζεται στον οβολό και την προσωπική εργασία του καθε πιστού... οι ίδιοι άνθρωποι θα πρόσφεραν τα ίδια πράγματα ακόμα και αν δεν υπήρχε η εκκλησία... Ναι ρε φίλε, έτσι, μηδένισε τα όλα γιατί μπορείς. Να πας λοιπόν σε αυτούς που σιτίζονται και να τους το πεις, εντάξει; Να πάς στις ανύπαντρες μητέρες που έρχονται και δεν έχουν που την κεφαλή να κλίνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, και βρίσκουν στήριξη, να πας να τους το πεις.Ελά και θα είμαι και εγώ εκεί να ακούσω τις αντιδράσεις. Πες τους για την στήριξη του κράτους και της κοινωνίας γενικώς, που λες ότι οι άνθρωποι θα προσέφεραν τα ίδια. Εκεί, στην πραγματικότητα όμως, όχι στην φαντασία σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εκτελεί κοινωνικό έργο,να την σέβεστε Με χρήματα άλλων είμαι κι εγώ ο μεγαλύτερος φιλάνθρωπος... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις