Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος ότι η αυθαιρεσία στην έννοια του φυσιολογικός είναι καθαρά δική σου. Τα λεκτικά παιχνίδια του τύπου υπαρκτό άρα και φυσιολογικό δεν ισχύουν. Απλά το χρησιμοποιείς για να δικαιολογήσεις την άποψή σου που την θεωρώ κατάπτυστη το λιγότερο.

Προφανώς με την ίδια λογική σου αφού υπάρχουν δολοφόνοι, δηλ είναι υπαρκτοί, είναι και φυσιολογικοί. 

σιγουρα δεν είναι αφύσικοι, τι σημαινει καν αφυσικη υπαρξη? εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα και προσπαθεις να παρουσιασεις τη δικη σου προσωπικη υποκειμενικη οπτικη σε θεματα ηθικης και αξιακης κατάταξης ως καθολικες αληθειες. εκει εντοπίζεται και η προβληματικη

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πολλα απο οσα βλεπουμε γυρω μας δεν ειναι φυσιολογικα.Το οτι ζουμε σαν ζωα σε πολυκατοικιες και οχι στη φυση και στην υπαιθρο ειναι φυσιολογικο;οχι.Το οτι καπνιζουμε ειναι φυσιολογικο;οχι.Απλα με το θεμα της ομοφυλοφιλιας καποιοι δεν δεχονται οτι υπαρχει και αυτη η παραμετρος στο τομεα της σεξουαλικοτητας.Νιωθουν μια ανασφαλεια ορισμενοι μηπως το οτι ειναι στρειτ δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.Μια αληθεια την εχουν διοτι επελεξαν μια απολυτα συμβατικη ζωη.

Δημοσ.

Ο ένας μπαίνει και μιλάει για τις νέες μόδες του εξωτερικού που θα κάνουν παράνομο να του πηδάμε τη γυναίκα ή κάτι τέτοιο, επειδή ο κόσμος είναι δυισμός και φως/σκοτάδι. Παρακάτω ένας γνωστός του καίει λεξικά γιατί η ορολογία μερικών χιλιάδων ετών δεν συμφωνεί αισθητικά με την αντίληψή του.

Και ο τύπος που υποτίθεται το 'χει δει λίγο πιο κουλ, μου λέει ότι ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑ να μου οργώνουν την ψυχή τα θηλυκά.

Όλα αυτά επειδή ο μοναδικός μετεωρίτης που έπρεπε να αστοχήσει, δεν το έκανε πριν 65 εκ. χρόνια.

• Like 3
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ. Για ποιο λόγο τα μέλη της lgbt βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν, με προκλητικό τρόπο;(γκει ντυμένοι παπαδες να φιλιούνται, γυμνοστηθες λεσβίες, βάψιμο δημοσιας περιουσίας με σπρέυ κτλ). Αυτό δεν θεωρείται προσβολή δημοσίας αιδούς;

Δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Εχω γνωρίσει άτομα και έχω να πω ότι ήταν απολαυστικοί για παρέα και πολύ εντάξει άτομα! Το θεμα είναι οτι η σεξουαλικοτητα του καθενός δεν ειναι κατι για το οποιο μπορεί να ειναι περήφανος. Το να βγαίνεις στον δρομο και να υπερασπίζεσαι τα σεξουαλικά δικαιωματα σου(τα οποία έχουν οι ομοφυλοφιλοι), είτε εισαι straight ή gay είναι άτοπο από μονο του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν μα κανεναν τι κάνετε στο κρεββάτι σας ούτε με ποιον-ποιους την βρίσκετε. Αυτά ειναι προσωπικά σας θέματα και δεν μας αφορούν. Με αυτή τη λογική γιατι να μην γίνει παρέλαση των straight και να πράττουν οπως οι lgbt στις παρελασεις τους;

Εξάλλου επειδή βλέπουμε το θεμα καπως αντιπροσωπευτικά από τις διαδηλώσεις πόσοι gay, straight, bi κτλ δεν μετέχουν στις διαδηλώσεις και αισθανονται εντάξει με τον εαυτό τους;

Εν κατακλείδι, κοιταξετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να είστε περήφανοι για άλλες αρετές που σας χαρακτηρίζουν.

ΥΓ. Παραθετω και την εξής δηλωση γνωστού ηθοποιού για το gay pride

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ. Για ποιο λόγο τα μέλη της lgbt βγαίνουν στους δρόμους και διαδηλώνουν, με προκλητικό τρόπο;(γκει ντυμένοι παπαδες να φιλιούνται, γυμνοστηθες λεσβίες, βάψιμο δημοσιας περιουσίας με σπρέυ κτλ). Αυτό δεν θεωρείται προσβολή δημοσίας αιδούς;

Δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Εχω γνωρίσει άτομα και έχω να πω ότι ήταν απολαυστικοί για παρέα και πολύ εντάξει άτομα! Το θεμα είναι οτι η σεξουαλικοτητα του καθενός δεν ειναι κατι για το οποιο μπορεί να ειναι περήφανος. Το να βγαίνεις στον δρομο και να υπερασπίζεσαι τα σεξουαλικά δικαιωματα σου(τα οποία έχουν οι ομοφυλοφιλοι), είτε εισαι straight ή gay είναι άτοπο από μονο του. Δεν ενδιαφέρει κανέναν μα κανεναν τι κάνετε στο κρεββάτι σας ούτε με ποιον-ποιους την βρίσκετε. Αυτά ειναι προσωπικά σας θέματα και δεν μας αφορούν. Με αυτή τη λογική γιατι να μην γίνει παρέλαση των straight και να πράττουν οπως οι lgbt στις παρελασεις τους;

Εξάλλου επειδή βλέπουμε το θεμα καπως αντιπροσωπευτικά από τις διαδηλώσεις πόσοι gay, straight, bi κτλ δεν μετέχουν στις διαδηλώσεις και αισθανονται εντάξει με τον εαυτό τους;

Εν κατακλείδι, κοιταξετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να είστε περήφανοι για άλλες αρετές που σας χαρακτηρίζουν.

ΥΓ. Παραθετω και την εξής δηλωση γνωστού ηθοποιού για το gay pride

εχει συζητηθεί πολλακις και σε αυτό και στο προηγουμενο θρεντ.

ψαξε stonewall και για το τι γινηκε τοτες. αυτή η προκλητικοτητα η υποτιθεμενη είναι απλα προσβολή του δηθενοκαθωσπρεπεισμου. Ανθρωποι σκοτωθηκαν για την αισθητικη τους, σεξεργατριες που προφανως και ειχαν την εμφανιση που ειχαν για τους πελατες τους, που ανηκουν στην ιδια ομαδα ανθρωπων που τους καταδικασαν.

Δε ζηταω ενσωματωση και αφομοιωση.

απολιτικ η δηλωσουλα του φιλου σου αλλα οκ αιλυννουλα

Ο ένας μπαίνει και μιλάει για τις νέες μόδες του εξωτερικού που θα κάνουν παράνομο να του πηδάμε τη γυναίκα ή κάτι τέτοιο, επειδή ο κόσμος είναι δυισμός και φως/σκοτάδι. Παρακάτω ένας γνωστός του καίει λεξικά γιατί η ορολογία μερικών χιλιάδων ετών δεν συμφωνεί αισθητικά με την αντίληψή του.

Και ο τύπος που υποτίθεται το 'χει δει λίγο πιο κουλ, μου λέει ότι ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΑ να μου οργώνουν την ψυχή τα θηλυκά.

Όλα αυτά επειδή ο μοναδικός μετεωρίτης που έπρεπε να αστοχήσει, δεν το έκανε πριν 65 εκ. χρόνια.

Η ροκ εν ρολλ είναι του σατανα?!

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 50 χρόνια η γη ζήτημα να είχε 4 δις πληθυσμό και τώρα κοντεύει τα 7 και παραπάνω διπλασιάστηκε ο πληθυσμός σε 50 χρόνια μόνο.Οπότε μην απορούμε για το πόσο πολλά περισσότερα άτομα έχουν ομόφυλες τάσεις σήμερα.Τώρα  όταν λέμε για φυσικός και αφύσικος δεν μιλάμε σαν οντότητα φυσικά και ο ομόφυλος είναι φυσική παρουσία αφού υπάρχει το θέμα είναι αν η συμπεριφορά του είναι φυσική.Ευτυχώς η δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στον πλανήτη ακόμα έχει ετερόφυλο προσανατολισμό οπότε οι υπόλοιπες τάσεις σεξουαλικότητας ως μειοψηφία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως αποκλίνουσες.Και πιστεύω ότι όντως ο όρος αφύσικη σεξουαλική συμπεριφορά είναι βαρύς.Μάλλον αποκλίνουσα (ως προ την τάση της πλειοψηφίας του είδους μας πάντα) θα την χαρακτήριζα.

Δημοσ.

Πριν 50 χρόνια οι LGBT ήταν αόρατοι παγκοσμίως.Πραγματικά αόρατοι όμως ενώ πριν από 65 χρόνια ήταν παράνομο κάποιος να είναι γκέι στην Ελλάδα .Δεν είναι λοιπόν επειδή αυξήθηκε ο πληθυσμός της γης που ''περισσότερα άτομα έχουν ομόφυλες τάσεις''.Είναι ακριβώς λόγω των αγώνων μας για ορατότητα,το LGBT κίνημα, την προσπάθεια ενημέρωσης και εκπαίδευσης του γενικού κοινού και τον ακτιβισμό που σήμερα αρχίζουμε επιτέλους να αποκτάμε ορατότητα σιγά σιγά.Να βγαίνουμε ανοιχτά δηλαδή στην κοινωνία κ να μιλάμε για το ποιοι είμαστε αλλά κ να διεκδικούμε να ζήσουμε γνήσια και ανοιχτά τις ζωές μας όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και το ζητούμενο δεν είναι αν η ομοφυλοφιλία είναι φυσιολογική,ξέρουμε οτι υπήρχε ανέκαθεν στην φύση.Το ζητούμενο είναι η ομοφυλοφιλία να φυσιολογικοποιηθεί κ να κανονικοποιηθεί κοινωνικά παγκοσμίως.Ε εκεί θα γίνουν μάχες επί μαχών όμως όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα φτάσουμε εκεί αν κ με πολύ κόπο και σε βάθος κάποιων αιώνων από σήμερα.Η αρχή όμως έχει γίνει ήδη από τη δεκαετία του 60.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...