vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μόνο τον δήμαρχο ξέρω. Οι υπόλοιποι ποιοι είναι; Κωνσταντίνος Κ... Τραβιέται πολλά χρόνια με το πρώην αφεντικό μου. .
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Οπότε όποιος πάει καλα στην Ελληνική τηλεόραση σε ένα reality πάει στο εξωτερικό αργότερα; Και του ανοίγονται οι πόρτες; Ακυρα τα παραδείγματα σου μην το συνεχίζεις. Που θα μπορούσε να πάει ο Ρωμας και ο Σεργιανόπουλος... + αυτοί είναι στην κατηγορία Celebrities, με ότι αυτό συνεπαγεται.(ή θες να σου εξηγήσω την διαφορά Συγγνώμη ρε συ αλλά, την παλεύεις; Τι σχέση έχει το εξωτερικό; Τι σχέση έχουν οι "πόρτες" που "ανοίγονται"; Από πότε ο Ρώμας και ο Σεργιανόπουλος είναι "celebrities"; Εγώ για ηθοποιούς τους ήξερα (ο Ρώμας είναι επίσης και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και στιχουργός). Τον ορισμό της "σταδιοδρομίας" τον κατάλαβες ή θες να στον εξηγήσω;
Alithinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μπορει κατα τη γνωμη σου να θεωρεις καποιον αρρωστο με βαση κατι εξτρεμ που πιστευει η του αρεσει. Αν σε καποιον αρεσει να φοραει πανα στο σεξ τον θεωρουμε αρρωστο και ανωμαλο. Δε χρειαζετε να ειναι κληνικα αποδεδειγμενο Κοίτα το σεξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με φαντασιώσεις. Και αυτές όπως μαρτυρά το όνομά τους είναι δημιουργήματα της φαντασίας. Άρα και το να υπάρχει φανταστικό στοιχείο στο τι μπορεί να αρέσει στον καθένα στο σεξ δε θα έπρεπε να μας φαίνεται περίεργο. Αν σου την έπεφτε στρέιτ γυναίκα με πολύ άγαρμπο τρόπο θα θεωρούσες "δείγμα ανοχής" το ότι δεν την πλάκωσες στις φάπες; Το πρόβλημα είναι ότι ένας άντρας σε βρήκε (ενδεχομένως) ελκυστικό ή ότι σκέφτηκε ότι θα μπορούσες να είσαι gay; Μου την έχουν πέσει έτσι γυναίκες και έχω νιώσει άσχημα. Γενικά άμα δεν ενδιαφέρομαι είτε γυναίκα μου τη πέφτει είτε άντρας προσπαθώ ευγενικά να εξηγήσω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Η προσβολή ποια είναι; Η προσβολή όπως την αντιλαμβάνομαι έχει να κάνει με το ότι έτσι μειώνεται ας πούμε η αξία / δυνατότητα κάποιου ως αρσενικού να είναι επιτυχημένος με το αντίθετο φύλο. Στο ζωικό βασίλειο βλέπουμε αρσενικά να 'μάχονται' για να αποδείξουν ότι αξίζουν το θυληκό, τα αρσενικά παγώνια φουντώνουν τις ουρές τους και τις κουνάν για να εντυπωσιάσουν τα θυληκά, και γενικά διάφορα ζώα κάνουν διάφορα για να δείξουν στα θυληκά ότι αξίζουν ως ταίρια. Έτσι με το να πεις τον άλλο gay του μειώνεις ή εξουδετερώνεις αυτή την εικόνα εντύπωσης που θέλει να έχει για να εντυπωσιάσει τα θυληκά του είδους του, και έτσι το βλέπει αυτό σαν επίθεση. Τωρα που λετε για γκευ να την πεφτουν σε straight . Στο γκαζι στην πλατεια το μαγαζι μετα το o2 που ειναι σαν καφε ειναι γεματο απο gay. Οταν περνας γιατι σε γδυνουν απο πανω μεχρι κατω σαν να εισαι μπριζολα;; ειναι υπερβολικα ελεεινο το να εισαι 25 οπως πχ εγω και να σε κοιταει ο 60αρης ειδικα με τετοιο τροπο... Αν σε κοίταζαν μονάχα πάλι καλά. Για αυτό κάνεις έτσι ?
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Με το μπαρδόν, αλλά αυτό που σου λέει ο Τέλης είναι μια ανοησία. Δηλαδή τώρα έπεσε επιδημία ομοφυλοφιλίας ενώ πριν σαράντα χρόνια όλοι ήταν straight; Πάντα υπήρχαν ομοφυλόφιλοι, απλά παλιότερα η κοινωνία έκανε ότι δεν τους έβλεπε. Φυσικά και υπήρχαν και η αντιμετώπιση ήταν κρύψε και κουκούλωσε και ντροπήηηηηηηηηηη, άρα ο κόσμος μεγάλωνε σχηματίζοντας αντίστοιχες απόψεις. Πού είδες τη βλακεία δεν κατάλαβα όμως.
Zerg13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Συγγνώμη ρε συ αλλά, την παλεύεις; Τι σχέση έχει το εξωτερικό; Τι σχέση έχουν οι "πόρτες" που "ανοίγονται"; Από πότε ο Ρώμας και ο Σεργιανόπουλος είναι "celebrities"; Εγώ για ηθοποιούς τους ήξερα (ο Ρώμας είναι επίσης και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και στιχουργός). Τον ορισμό της "σταδιοδρομίας" τον κατάλαβες ή θες να στον εξηγήσω; Για σταδιοδρομία και εξωτερικό μίλησα. quote έκανες εσύ χωρις να διαβάσεις ή να καταλάβεις τι γράφω. το οτι θεωρείς οτι gay-celebrities το αναιρούν, ε τι να πω; Πρέπει πρώτα να διαβάσεις 2) να κανανοήσεις 3) να διαφωνήσεις. Ναι celebrities είναι, oι actors είναι celebrities. (google should be ur friend) https://www.google.gr/search?client=ubuntu&channel=fs&q=what+is+a+celebrity&ie=utf-8&oe=utf-8&gfe_rd=cr&ei=YIxCWbTdGIiBX7LLqmA do you know what entertainment is? Το ότι ο Ρώμας είναι και στιχουργός το θεωρείς επιχείρημα που αναιρεί κατι απο αυτά που είπα; Πως μπορεί να κανει σταδιοδρομία στο εξωτερικό με αυτό; Απαλεφτε τύπε, η συζήτηση τελειώνει εδώ.
Alithinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αυτή η νοοτροπία είναι ακριβώς ο λόγος που χρειαζόμαστε τα pride κάθε είδους. Ξέρεις που διαφωνώ ? Στο ότι πιστεύω πως καλό είναι τα ιδιωτικά να τα κρατάμε ιδιωτικά και τα δημόσια δημόσια. Πως ο καθένας ας κάνει ότι θέλει σπίτι του, στο κρεβάτι του που λεν, αλλά έξω, καλό θα ήταν να διατηρούμε μια Α δημόσια εικόνα, και πως δεν υπάρχει λόγος να διαφημίζουμε το τι κάνουμε στα προσωπικά μας δημόσια. Εγώ για παράδειγμα μπορεί να έχω το Χ φετίχ. Το οποίο μπορεί και η κοινή γνώμη να το θεωρεί "παράξενο". Αυτό όμως θα το συζητήσω με το ταίρι μου, και μέχρι εκεί. Ίσως και σε κάποιο ειδικό χώρο όπως πχ ένα εξειδικευμένο forum για φετίχ, όπου γνωρίζω πως οι άνθρωποι εκεί ενδιαφέρονται να συζητήσουν τέτοια πράγματα. Δε θα αρχίσω σε κάθε μου κουβέντα με άνθρωπο να του λέω στο άσχετο "μου αρέσει το Χ" ή να το προτείνω ξεκάρφωτα σε άτομα που μου αρέσουν, ούτε θα κάτσω να γράφω posts, άρθρα, οτιδήποτε για να προσπαθήσω να αλλάξω γνώμη στο ευρύ κοινό για αυτό το φετίχ, και τέλος φυσικά δε θα οργανώζω δημόσιες μαζώξεις σε πλατείες για τη συγκέντρωση όσων τη βρίσκουν με αυτό το φετίχ. Όχι τόσο γιατί φοβάμαι ότι θα χαρακτηρίσουν παράξενο το τι μου αρέσει να κάνω στις προσωπικές μου στιγμές, αλλά επειδή θα είναι παράξενο το να γυρίζω να λέω από δω και από κει το τι κάνω στις προσωπικές μου στιγμές. Διότι άμα ξέρουν οι πάντες τι κάνω, μόνο προσωπικές δεν θα είναι. Υπό αυτό το σκεπτικό και το pride, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον το βρίσκω ως ανασφάλεια. Ανασφάλεια επειδή κάποιοι νιώθουν πως πρέπει να διαφημίσουν το τι τους αρέσει να κάνουν στις προσωπικές τους στιγμές σε άλλους, τρίτους ανθρώπους. Παρομοίως θα μου φαινόταν ανασφάλεια το να οργανώσω εγώ μια διαφορετική παρέλαση σε δημόσιο χώρο για όσους και όσες τους αρέσει αυτό που μου αρέσει και εμένα στις προσωπικές μου στιγμές. Δηλαδή το πρόβλημα που εντοπίζω δεν είναι ότι κάποιοι/ες είναι ομοφυλόφιλοι, με γεια τους με χαρά τους, αλλά το ότι νιώθουν την ανάγκη να δειχθούν, το θεαθήναι, είναι αυτό που βρίσκω... όπως είπα δείγμα ανασφάλειας. Ένας άνθρωπος θα ήταν καλό να νιώθει εντάξει με τον εαυτό του χωρίς να πρέπει να διαφημίζει in your face συνέχεια τους Χ,Ψ, λόγους, και ακόμα χωρίς να ζητά την έγκριση 3ων άσχετων. Έχουμε ελεύθερη βούληση for God's shake! 2
katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μου την έχουν πέσει έτσι γυναίκες και έχω νιώσει άσχημα. Γενικά άμα δεν ενδιαφέρομαι είτε γυναίκα μου τη πέφτει είτε άντρας προσπαθώ ευγενικά να εξηγήσω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Αντιλαμβάνεσαι βέβαια τη διαφορά μεταξύ του "νιώθω άσχημα" και "δεν έφαγε μάπες επειδή υπάρχει ανοχή" όπως είπε πριν ο φίλος. Η προσβολή όπως την αντιλαμβάνομαι έχει να κάνει με το ότι έτσι μειώνεται ας πούμε η αξία / δυνατότητα κάποιου ως αρσενικού να είναι επιτυχημένος με το αντίθετο φύλο. Στο ζωικό βασίλειο βλέπουμε αρσενικά να 'μάχονται' για να αποδείξουν ότι αξίζουν το θυληκό, τα αρσενικά παγώνια φουντώνουν τις ουρές τους και τις κουνάν για να εντυπωσιάσουν τα θυληκά, και γενικά διάφορα ζώα κάνουν διάφορα για να δείξουν στα θυληκά ότι αξίζουν ως ταίρια. Έτσι με το να πεις τον άλλο gay του μειώνεις ή εξουδετερώνεις αυτή την εικόνα εντύπωσης που θέλει να έχει για να εντυπωσιάσει τα θυληκά του είδους του, και έτσι το βλέπει αυτό σαν επίθεση. Δηλαδή αν τους την πέσει λεσβία ανεβαίνουν οι μετοχές τους στις γυναίκες επειδή "τους την πέφτουν ακόμα και λεσβίες"; Από την άλλη, αν δεν είναι κάποια γυναίκα κοντά ώστε να δει το "πέσιμο" είναι όλα οκ; δε θα παρεξηγηθεί κανείς; Δεν ξέρω, μακάρι να είναι τόσο cool όσο το περιγράφεις. Πραγματικά μακάρι.
Alithinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αντιλαμβάνεσαι βέβαια τη διαφορά μεταξύ του "νιώθω άσχημα" και "δεν έφαγε μάπες επειδή υπάρχει ανοχή" όπως είπε πριν ο φίλος. Οι πολιτισμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το λόγο για να πείσουν. Οι βάρβαροι είναι βάρβαροι και βαρβαρίζουν. Δηλαδή αν τους την πέσει λεσβία ανεβαίνουν οι μετοχές τους στις γυναίκες επειδή "τους την πέφτουν ακόμα και λεσβίες"; Από την άλλη, αν δεν είναι κάποια γυναίκα κοντά ώστε να δει το "πέσιμο" είναι όλα οκ; δε θα παρεξηγηθεί κανείς; Δεν ξέρω, μακάρι να είναι τόσο cool όσο το περιγράφεις. Πραγματικά μακάρι. Δεν αναφερόταν σε πέσιμο το ποστ αλλά στη 'κατηγορία' το να γυρίσει κάποιος και να πει "Είσαι gay!".
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Πραγματικα ο σεξουαλικος προσανατολισμος του καθενος δεν θα επρεπε να ειναι λογος υπερηφανιας. Με την ιδια λογικη ειμαι υπερηφανος που εχω μυτη, ποδια η αυτια. Δυστυχως δεν ζουμε σε μια ιδανικη κοινωνια οπου τα ταμπου, τα στερεοτυπα και ο ρατσισμος εχει εκλειψει. Οποτε και κατανοω τον ορο υπερηφανια που χρησιμοποιουν οι LGBT κοινοτητες. Οι δηλώσεις αυτές, δείχνουν την αμηχανία, και κυρίως την ανάγκη για κοινωνική αποδοχή. Και τα καραγκιοζιλίκια με τις «παρελάσεις» και τα ουράνια τόξα, δεν βοηθάνε...
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ξέρεις που διαφωνώ ? Στο ότι πιστεύω πως καλό είναι τα ιδιωτικά να τα κρατάμε ιδιωτικά και τα δημόσια δημόσια. Πως ο καθένας ας κάνει ότι θέλει σπίτι του, στο κρεβάτι του που λεν, αλλά έξω, καλό θα ήταν να διατηρούμε μια Α δημόσια εικόνα, και πως δεν υπάρχει λόγος να διαφημίζουμε το τι κάνουμε στα προσωπικά μας δημόσια. STOP RIGHT THERE. Νομίζω πως δεν έχεις καταλάβει για ποιό λόγο γίνεται ένα pride και σε τι αποσκοπεί. Ίσως επειδή αυτό που λες είναι μια "βολική" οπτική η οποία προμοτάρεται από αρκετούς για προφανείς λόγους. Ο κόσμος δεν πάει να κάνει pride για να σου πει τι κάνει στο κρεβάτι του. Ποιός είσαι, ο γκόμενος που ζαχαρώνει; Για ποιό λόγο να σου πει τέτοια πράγματα εφόσον δεν είσαι; Ένας "μέσος άνθρωπος" δεν το κάνει αυτό, γιατί να το κάνει ένας "μέσος γκέι"; (αν σε κάποιον που το διαβάζει αυτό του ήρθε να βρει κάποιο επιχείρημα περί του ότι ο μέσος γκέι και ο μέσος άνθρωπος έχουν διαφορά, μούτζωσε σε παρακαλώ τον εαυτό σου και μη πεις τίποτα, ευχαριστώ) Εδώ είναι που έρχεται κάποιος και λέει "Είδες; άρα έχουν θέμα που το κάνουν! Είναι κακοί σκαλωμένοι γκέι που μαζί με τις φεμινίστριες θέλουν να μας απανδρώσουν! Σιχτίρι!". Όχι φίλε, θέμα έχεις εσύ που δεν καταλαβαίνεις τι κάνουν. Η "διαφήμιση" των ιδιαιτεροτήτων τους είναι ο βασικός μηχανισμός με τον οποίο κοινωνικά αποκλεισμένες (μερικά ή ολικά) ομάδες διεκδικούν τη νομιμοποίησή τους. Είναι σα να σου λένε "μπορεί εσύ να θες να κρύβομαι στο σπίτι μου, αλλά ρε καριόλη είμαι το ίδιο με σένα και θα απαιτήσω η παρουσία μου να είναι το ίδιο ανάξια σχολιασμού όσο η δική σου". Και ο μόνος τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνεται αυτό είναι να "διαφημίσουν" την παρουσία τους μέχρι που να φτάσει να θεωρείται δεδομένο και να μην το σχολιάζει κανείς. Τότε, και μόνο τότε, θα έχουν νομιμοποιηθεί πλήρως κοινωνικά, και τότε το pride θα αλλάξει και θα γίνει "πάμε παρέλαση για να γιορτάσουμε τους αγώνες όσων ήρθαν πριν απο μας". BTW, όλο αυτό που λέω έχει επαναληφθεί ξανά και ξανά και ξανά στην ιστορία σε κάθε είδους κοινωνικούς αγώνες. Και αυτό με κάνει να σκέφτομαι, τι συμπέρασμα πρέπει να βγάλω για κάποιον που δείχνει να μη το καταλαβαίνει ακόμα κι όταν του το εξηγούν; 1
katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Οι πολιτισμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν το λόγο για να πείσουν. Οι βάρβαροι είναι βάρβαροι και βαρβαρίζουν. Στην προκειμένη όσο πολιτισμένα κι αν βρεθεί κάποιος στο άγαρμπο φλερτ μιας γυναίκας, τόσο βαρβαρός μπορεί να γίνει όταν το άγαρμπό φλερτ προέρχεται από άντρα. Δεν αναφερόταν σε πέσιμο το ποστ αλλά στη 'κατηγορία' το να γυρίσει κάποιος και να πει "Είσαι gay!". Καλά αυτό έτσι κι αλλιώς είναι βρισιά ακόμα και σε χώρες που είναι πιο μπροστά από εμάς στο θέμα της ισότητας. Τι να λέμε;
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Θα πω κατι ισως "παιδικο" για αρκετους οποτε και ζηταω προκαταβολικα συγνωμη. Οσο γινεται κουβεντα για ομαδες και οχι για μεμονωμενα ατομα τοσο θα περιστρεφεται γυρω απο το ιδιο σπιραλ συζητησεων. Διαβασα μερικες σελιδες που καποιοι αναρωτιουνται γιατι οι LGBT κοινοτητα υποστηριζει τους μουσουλμανους πχ. Με ειναι απλο. Μαθαινεις οτι δεν υπαρχουν "κακοι gay", "κακοι μουσουλμανοι", "κακοι Ελληνες", κλπ. Εκτος απο την αναγκη καθε ανθρωπου να ανηκει καπου, ειμαστε ο καθενας και ανεξαρτητη μοναδα με τον δικο του χαρακτηρα ο καθενας. Υπαρχουν κακοι μουσουλμανοι; Εννοειται! Μια λυκοπαρεα κακων ανθρωπων οι οποιοι και ενωθηκαν με σκοπο να σφαξουν. Υπαρχουν καλοι μουσουλμανοι; Παλι εννοειται. Στο κατω κατω καθε ανθρωπος ανεξαρτητα του τι δηλωνει εχει την επιλογη για το εαν θα ειναι καλος η κακος. Το ιδιο ισχυει και για gay, κονσολαδες, χριστιανους, μαγειρες, ταριφες, οτιδηποτε. Το αν καποιος ΑΝΘΡΩΠΟΣ λογο χαρακτηρα ειναι κακος και κανει κακες πραξεις δεν εχει σε τιποτα να κανει με το που δηλωνει - η χρησιμοποιει σαν δικαιολογια - οτι ανηκει. Αν το καταλαβουμε αυτο, αν εφαρμοζουμε τους νομους σε περιπτωση παρανομιας η αδικιας αλλα επιβραβευουμε και δινουμε ευκαιριες σε περιπτωση καλοσυνης, τοτε θα λυθουν αρκετα προβληματα. Τουλαχιστον εγω ετσι μεγαλωσα. Ναι θα κρινω πραξεις η συμπεριφορες αλλα δεν θα κρινω ποτε πιστευω. Τελος της μουρμουρας ενος γερου.. 6
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλά τα έμπλεξες, διότι οι μουσουλμάνοι το μίσος που έχουν για τους απίστους, το αποκτούν διαβάζοντας το Κοράνι.
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλά τα έμπλεξες, διότι οι μουσουλμάνοι το μίσος που έχουν για τους απίστους, το αποκτούν διαβάζοντας το Κοράνι. Ωραία, τώρα που κάναμε το facepalm, αν είναι έτσι τότε πώς εξηγείς ότι (ας πούμε ένα τυχαίο νούμερο) μίσος για τους άπιστους έχει ο 1 στους 1000; Οι άλλοι 999 δε διάβασαν το Κοράνι;
vste Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Καλά τα έμπλεξες, διότι οι μουσουλμάνοι το μίσος που έχουν για τους απίστους, το αποκτούν διαβάζοντας το Κοράνι. Ειχα σχεση με μια εξαιρετικη μουσουλμανα κοπελα. Γνωρισα και την εξαιρετικη οικογενεια της. Σε αυτη την οικογενεια μονο καλους ανθρωπους ειδα. Μαλιστα τους ειχα γνωστοποιησει οτι ειμαι αθεος και πιστεψε με αδιαφορουσαν πληρως. Οποτε τι προσπαθεις να μου πεις; Οτι εζησα ονειρο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις