Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το τι μπορει να κανει θα αρχισω και δεν θα τελειωνω. και οχι δεν κανουμε ολοι τα ιδια. Κωλοτουμπες δεν κανουν ολοι πχ :)

Το 90% κάνουν τα ίδια, οι προχωρημένοι κάνουν κάτι παραπάνω οκ.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τωρα που λετε για γκευ να την πεφτουν σε straight .
Στο γκαζι στην πλατεια το μαγαζι μετα το o2 που ειναι σαν καφε ειναι γεματο απο gay.
Οταν περνας γιατι σε γδυνουν απο πανω μεχρι κατω σαν να εισαι μπριζολα;; ειναι υπερβολικα ελεεινο το να εισαι 25 οπως πχ εγω και να σε κοιταει ο 60αρης ειδικα με τετοιο τροπο...

Δημοσ.

Η βια διωκεται και απο τους νομους, ακομα και να υπαρχει συναινεση, οποτε με αυτες τις λογικες τυπου hellaslover, χρειαζεστε ψυχιατρο και ειστε αρρωστοι.

Όχι όχι δεν κατάλαβες.

ΑΦΟΥ ΚΑΒΛΩΣΑ ΛΕΜΕ. ΕΓΩ. Τι αρρώστιες και μαλακίες; Δεν είμαι σαν τους άλλους τους τελειωμένους που φοράνε πάνες.

/s

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα με κοιτάνε όλη την ώρα στρέιτ, αλλά δεν βλέπω να κάνετε κάτι για να το διορθώσεται...

Δημοσ.

Οταν περνας γιατι σε γδυνουν απο πανω μεχρι κατω σαν να εισαι μπριζολα;; ειναι υπερβολικα ελεεινο το να εισαι 25 οπως πχ εγω και να σε κοιταει ο 60αρης ειδικα με τετοιο τροπο...

Όταν σου προκύψει ότι αυτό που είπες το βιώνει πρακτικά οποιαδήποτε γυναίκα (και στρέιτ) καθημερινά, άνοιξε το σπόιλερ.

Δεν πιστεύω να γδύνεις με τα μάτια καθόλου τώρα που καλοκαίριασε έτσι;

Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.j

• Like 3
Δημοσ.

Στο γκαζι στην πλατεια το μαγαζι μετα το o2 που ειναι σαν καφε ειναι γεματο απο gay.

Έλα Ρέ στο καφενείο άμα περάσει κάνα 20 χρόνο θα γυρίσουμε όλοι ακόμα και οι γέροι.. Φαντάσου πως νιώθει η κοπελίτσα.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβως, το ιδιο εγινε και με εμενα 60ρηδες σημερα, 2 ηλικιωμενοι κιολας, με 2 πιστιρικες μπροστα μου. Μολις περασαν αρχισαν να κανουν σχολια, που δεν θα θελες να τα ακουσεις.

Παρακατω; Τι ακριβως ποσταρες expert και τι θες να πεις; Ουτε ξερεις νομιζω

• Like 3
Δημοσ.

Thoughtcrime!

im lovin' it!

Οπως λιγουρευομαι εγώ το ομορφο πωλαρακι της κορασιδος,αντιστοιχα λιγουρεύεται και αυτος το δικό σου.

Το αν δεν εχουν τακτ,νταξ,προφανως ειναι μ@μακια,οποιος και αν το κανει.

Αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ο str8 αντρας έχει λιγοτερο τακτ απ τον gay ("αντρίλα/βαρβατιλα"-εμετιλα)

• Like 3
Δημοσ.

Πιστευεις ότι είσαι αρκετά ευπρεπείς για να μου λες πως πρέπει να ζήσω... πως να αγαπήσω... πώς να συμπεριφερθώ... πώς να χαρω... πως να διαμαρτυρηθώ... ???????

Δε πα να ζήσεις όπως θες αρκεί να κρατάς το κώλο σου εκτός θέας.

Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα με το τρόπο που ζεις ή σου υπέδειξα πως να ζήσεις;

Έχεις πρόβλημα να κρατάς τις ερωτικές σου προτιμήσεις ιδιωτικές;

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε γίνεται σεβαστή και κατανοητή η άποψή μου για τα ξέκωλα που πόσταρα και χρειάζεται να δικαιολογηθώ για αυτό ενώ δε δικαιολογούνται κάποιοι για το ότι τους αρέσει να τον παίρνουν από πίσω(τρόπος του λέγειν,δε θέλω να ξέρω);

Είπα τη γνώμη μου και αυτό είναι όλο,όλοι δικαιούνται να έχουν γνώμη και πρέπει να είναι σεβαστή,δε θα το συζητήσω άλλο.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

το ίδιο πράγμα με τον half evil δηλαδή, άλλα με περισσότερη σάλτσα και λίγη δόση προσωπικής εμπειρίας στην δεύτερη παράγραφο... Ένα πράγμα, αν δεν σου αρέσει η αδικία που ΕΓΩ επιτρέπω να υπάρχει, μπορείς να φύγεις γιατί με ενοχλείς κιόλας που μου την πέφτεις...

Φίλε, ανοίγεις μια συζήτηση σε ένα θέμα που είναι εκ προοιμίου αμφιλεγόμενο και επιτίθεσαι σε οποιονδήποτε τυγχάνει να μην συμφωνεί ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου. Συγγνώμη αλλά αυτό λέγεται δογματισμός.

Για παράδειγμα, από που κι ως που συμπεραίνεις ότι ΕΓΩ επιτρέπω να υφίστασαι μια αδικία; Δηλαδή τι ακριβώς θες να κάνω για να σταματήσει να υπάρχει αυτή η αδικία; Να πάω να δείρω οποιονδήποτε απεχθάνεται τους ομοφυλόφιλους; Έχεις υιοθετήσει μια λογική θύματος και βλέπεις παντού γύρω σου εχθρούς. Οποιοσδήποτε έχει διαφορετική άποψη είναι συνεπεύθυνος για το δράμα που ζεις. Δεν είναι άσπρο-μαύρο τα πράγματα. Μάθε να βάζεις και λίγο νερό στο κρασί σου κι άσε το τσαντισμένο ύφος γιατί δεν πρόκειται να μου δημιουργήσεις ενοχές.

Αν σου την έπεφτε στρέιτ γυναίκα με πολύ άγαρμπο τρόπο θα θεωρούσες "δείγμα ανοχής" το ότι δεν την πλάκωσες στις φάπες; Το πρόβλημα είναι ότι ένας άντρας σε βρήκε (ενδεχομένως) ελκυστικό ή ότι σκέφτηκε ότι θα μπορούσες να είσαι gay;

Κανένα από τα δύο. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος. Δεν με ενδιαφέρει να νομίσει ο οποιοσδήποτε αν είμαι gay, δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες. Το πρόβλημα είναι να έρχεται στο τρένο ο άλλος και να τρίβεται πάνω σου. Ή να έρχεται στο μπαρ και να σου λέει κάτι τελείως χυδαίο.

Δημοσ.

Κανένα από τα δύο. Το πρόβλημα είναι ο τρόπος. Δεν με ενδιαφέρει να νομίσει ο οποιοσδήποτε αν είμαι gay, δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες. Το πρόβλημα είναι να έρχεται στο τρένο ο άλλος και να τρίβεται πάνω σου. Ή να έρχεται στο μπαρ και να σου λέει κάτι τελείως χυδαίο.

Νομίζω ότι όπως οι γυναίκες έχουν καταφέρει να μην εξισώνουν όλους τους άντρες με μαλάκες επειδή κάποιος τους τρίφτηκε χυδαία στο μπαρ, μπορείς και συ να καταφέρεις να μην έχεις θέμα με τους γκέι επειδή κάποιος σου τρίφτηκε χυδαία στο μπαρ.

Επίσης, το τόπικ δεν αναφέρεται μόνο στους γκέι άντρες και σίγουρα δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στους γκέι άντρες που σου την έπεσαν χυδαία.

• Like 5
Δημοσ.

Και κατι που αρκετοι, το εχετε παρεξηγησει, οαντρας gay, ειναι αντρας, οχι κοπελα. Και θεωρει και ο ιδιος τον εαυτο του αντρα. (Και ειναι αλλωςτε).

Και συνεχιζει να την πεφτει σαν αντρας, οπου αυτος νομιζει.

Οι λεσβιες τι ειναι για εσας αντρες :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay, όπως δεν έχω με τους χοντρούς, τους κοντούς ή τους βάζελους. Ο καθένας είναι ελεύθερος να ζήσει την ζωή του όπως επιθυμεί, με όποιον επιθυμεί. Είμαι υπέρ των ίσων δικαιωμάτων, του δικαίωματος υιοθεσίας, των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων ακόμα κι αν ο ένας από τους δύο θέλει να φορά νυφικό και γενικώς δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε καν σε θέματα αισθητικής (βλέπε crossdressers και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις). Αυτά όσον αφορά το τι πιστεύω για να μην βγάζει ο καθένας αυθαίρετα δικαιώματα.

Από εκεί και πέρα αυτό που λέω είναι ότι όποιος θέλει να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση πρέπει να βγει από τη νοοτροπία του θύματος, να θέσει συγκεκριμένα ζητήματα και να προτείνει και τις αντίστοιχες λύσεις. Τα στερεότυπα δεν βοηθούν σε τίποτα. Επίσης δεν βοηθά η στοχοποίηση οποιουδήποτε έχει διαφορετική άποψη, όπως δεν βοηθά και η κλάψα.

My two cents.

Δημοσ.

Καλά τώρα έχουμε κολλήσει στα γαμώτο. Το νόημα είναι να αλλάξει η στάση μας απέναντι στην ομοφυλοφιλία, να μην σπάμε στο ξύλο τους gay συμμαθητές μας και να μην πετάμε τα παιδιά μας έξω από το σπίτι όταν μας πούνε οτι είναι ομοφυλόφιλοι κοκ. Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα στην Ελλάδα. Δυο καλοί μου φίλοι όταν το είπαν στον γονείς τους, τον έναν τον τρέξανε στους ψυχολόγους και στον άλλον σταματήσαν να μιλάνε. Τέτοια ημιμάθεια, τέτοια προκατάληψη. Τώρα αααν πας σε κανένα μπαρ και αααν έρθει κανένας gay δίπλα σου και αααν σου πει και τίποτα χυδαίο, τότε οκ φάε όση ξενέρα θες, ποιός χέστηκε στην τελική.

• Like 7
Δημοσ.

Μα δεν υπαρχει κανενας gay με σταδιοδρομια στην Ελλαδα. Οσοι μπορουσαν τα μαζεψαν και φυγαν για εξωτερικο, για πιο πολιτισμενες κοινωνιες. Και αυτο ειναι ενα μεγαλο μειον, απο πολλες αποψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...