gas7777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Η προσβολή ποια είναι; Όπως το καταλαβαίνω, κάποιοι προσβάλονται και μόνο με την ιδέα οτι θα τους πλησιάσει κάποιος gay. Είναι γεγονός οτι οι straight άντρες δεν είμαστε ακόμα τόσο έτοιμοι για να δεχτούμε τέτοιες κινήσεις, άσχετα αν κάποιοι δε θα ειχαμε πρόβλημα να κάνουμε παρέα. Δεν λέω οτι ειναι σωστό, απλώς δεν είναι εύκολο ακόμα να το δεχτούμε. Μου έχει συμβεί, έχω έρθει σε μεγάλη αμηχανία και δυστηχώς πρόσβαλα τον άνθρωπο άθελά μου.
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εμένα με κυνηγάνε πάντως οι γκέι ακόμα και με την γυναίκα όταν είμαι.. Πανικός!! Βρε Τι πάθαμε..
katergaris79 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Όπως το καταλαβαίνω, κάποιοι προσβάλονται και μόνο με την ιδέα οτι θα τους πλησιάσει κάποιος gay. Είναι γεγονός οτι οι straight άντρες δεν είμαστε ακόμα τόσο έτοιμοι για να δεχτούμε τέτοιες κινήσεις, άσχετα αν κάποιοι δε θα ειχαμε πρόβλημα να κάνουμε παρέα. Δεν λέω οτι ειναι σωστό, απλώς δεν είναι εύκολο ακόμα να το δεχτούμε. Μου έχει συμβεί, έχω έρθει σε μεγάλη αμηχανία και δυστηχώς πρόσβαλα τον άνθρωπο άθελά μου. Εγώ θεωρώ ότι ο στρέιτ θα προσβληθεί περισσότερο επειδή ο άλλος θα θεωρήσει ότι μπορεί να είναι gay. Αν το πρόβλημα είναι "το να τους πλησιάσει" καταθέτω τα όπλα δεν έχω κάτι άλλο να πω. 1
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν θα μας φάει ρε μάγκες ηρεμηστε.. Ίσα ίσα μας κερνάν κιόλας και εμένα και την γυναίκα.
totem_lost Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τι χαζοί που είστε ρε. Το οτι σας την πέφτουν gay έπρεπε να σας εκτοξέυσει την αυτοπεποίθηση. Έχετε δει κάτι πανέμορφους αρρενωπούς ομοφυλόφιλους που κυκλοφορούν; 5
gas7777 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγώ θεωρώ ότι ο στρέιτ θα προσβληθεί περισσότερο επειδή ο άλλος θα θεωρήσει ότι μπορεί να είναι gay. Αν το πρόβλημα είναι "το να τους πλησιάσει" καταθέτω τα όπλα δεν έχω κάτι άλλο να πω. Aυτό, δε το έθεσα σωστά.
g_alkis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 αφού έχουμε δίκιο, θα σου λέγανε, γιατί δεν το βρίσκουμε... γιατί υπάρχουν ακόμα άτομα που συμπεριφέρονται έτσι... γιατί μια κοινωνία που λέει ότι είναι πολιτισμένη δεν μπορεί να μας προστατέψει... γιατί κάθε φορά που διεκδικούμε κάτι, πάντα θα υπάρχει μια άρνηση για εμάς και μια ανοχή απέναντι σε αυτούς που έχουν άδικο... γιατί αντί να μας προστατέψετε, σιγοντάρετε στον χλευασμό μας... Γιατί έτσι είναι η σκατοζωή. Welcome to the real world. Σκληρό, κυνικό, άδικο αλλά δυστυχώς αληθινό. Θες να παλέψεις για την αλλαγή/βελτίωση (θυμίζει πολιτικο/ιδεολογικό σλόγκαν αυτό); Με γειά σου και χαρά σου. Αλλά για να κερδίσεις τη συμπάθεια/υποστήριξη/συμμετοχή μου (κάποιου τρίτου δηλαδή) θα πρέπει αφενός να έχεις δίκαια αιτήματα αφετέρου σωστή μεθοδολογία/προσέγγιση. Κι επειδή στο πρώτο δεν φαντάζομαι να υπάρχουν αντιρρήσεις επί των αιτημάτων, πάμε στη μεθοδολογία/προσέγγιση. Είναι λοιπόν σαν να μου πετάει βρώμικα νερά στα απλωμένα μου ο γείτονάς μου και για να του τη σπάσω βάζω στο τέρμα το ράδιο πρωί βράδυ. Τον εκνευρίζω; Ναι. Εκνευρίζω και τους υπόλοιπους γείτονες; Ναι. Λύνεται το πρόβλημά μου; Όχι. Θα μπορούσα να διεκδικήσω το δίκιο μου με άλλους τρόπους που δεν θα εκνεύριζα τους υπόλοιπους γείτονες και θα τους είχα και συμμάχους; Ναι. Το pride και το κάθε pride χωλένει ακριβώς σε αυτό.
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τι χαζοί που είστε ρε. Το οτι σας την πέφτουν gay έπρεπε να σας εκτοξέυσει την αυτοπεποίθηση. Έχετε δει κάτι πανέμορφους αρρενωπούς ομοφυλόφιλους που κυκλοφορούν; Ότι έχει ωραίους έχει μη λέμε Μαλακιες.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μπορει κατα τη γνωμη σου να θεωρεις καποιον αρρωστο με βαση κατι εξτρεμ που πιστευει η του αρεσει. Αν σε καποιον αρεσει να φοραει πανα στο σεξ τον θεωρουμε αρρωστο και ανωμαλο. Δε χρειαζετε να ειναι κληνικα αποδεδειγμενο Ξαναεπαναλαμβάνω ότι άρρωστοι είναι αυτοί που είναι κλινικώς αποδεδειγμένοι. Δεν με ενδιαφέρει τι φετίχ έχει ο άλλος.
Zerg13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Hellaslover θες να μας πεις αναλυτικα τι κανεις με την κοπελα σου για να δουμε αν εισαι αρρωστος; Θα ταπεις ολα ομως. Οπως λες εσυ για τους αλλους, θα λεμε και εμεις. 1
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Hellaslover θες να μας πεις αναλυτικα τι κανεις με την κοπελα σου για να δουμε αν εισαι αρρωστος; Θα ταπεις ολα ομως. Οπως λες εσυ για τους αλλους, θα λεμε και εμεις. Τι μπορεί να κάνει βρε ; κωλο τούμπες; ότι κάνουμε όλοι κάνει κ αυτός.
Zerg13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το τι μπορει να κανει θα αρχισω και δεν θα τελειωνω. και οχι δεν κανουμε ολοι τα ιδια. Κωλοτουμπες δεν κανουν ολοι πχ 1
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μπορει κατα τη γνωμη σου να θεωρεις καποιον αρρωστο με βαση κατι εξτρεμ που πιστευει η του αρεσει. Αν σε καποιον αρεσει να φοραει πανα στο σεξ τον θεωρουμε αρρωστο και ανωμαλο. Δε χρειαζετε να ειναι κληνικα αποδεδειγμενο Αυτή η νοοτροπία είναι ακριβώς ο λόγος που χρειαζόμαστε τα pride κάθε είδους. Είναι κάτι που δε μου αρέσει και δεν το καταλαβαίνω, άρα είναι άρρωστο και ανώμαλο. Βέβαια άμα π.χ. μιλάμε για την κοπέλα μας και της ζητήσουμε να ντυθεί δασκάλα, αυτό δεν είναι άρρωστο και ανώμαλο επειδή... ε τι επειδή, κάβλωσα τώρα αφού. Ή αν αυτή ζητήσει λίγη βία στο κρεβάτι, σε καμία περίπτωση άρρωστο και ανώμαλο γιατί πάρτα μωρή. #ΧρυσήΜούτζα2017Finals Τι μπορεί να κάνει βρε ; κωλο τούμπες; ότι κάνουμε όλοι κάνει κ αυτός. Και η basketballfan έχει βυζιά ακριβώς όπως όλες αλλά αυτό δε μας εμποδίζει να αξιώνουμε να τα κυκλοφορήσει δημοσίως. 2
Zerg13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Η βια διωκεται και απο τους νομους, ακομα και να υπαρχει συναινεση, οποτε με αυτες τις λογικες τυπου hellaslover, χρειαζεστε ψυχιατρο και ειστε αρρωστοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις