Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι εχουν απόλυτο δίκιο, τι αλλο;

αφού έχουμε δίκιο, θα σου λέγανε, γιατί δεν το βρίσκουμε... γιατί υπάρχουν ακόμα άτομα που συμπεριφέρονται έτσι... γιατί μια κοινωνία που λέει ότι είναι πολιτισμένη δεν μπορεί να μας προστατέψει... γιατί κάθε φορά που διεκδικούμε κάτι, πάντα θα υπάρχει μια άρνηση για εμάς και μια ανοχή απέναντι σε αυτούς που έχουν άδικο... γιατί αντί να μας προστατέψετε, σιγοντάρετε στον χλευασμό μας...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί το 90% του παγκόσμιου πλούτου βρίσκεται στα χέρια του 1% των ατόμων, γιατί σήμερα πεθαίνουν άνθρωποι από πείνα, γιατί κάποιος ζώνεται με εκρηκτικά και ανατινάζει αδιάκριτα ανθρώπους, γιατί το 80% των θανατοποινιτών στις ΗΠΑ είναι μαύροι, γιατί εγώ που δεν έχω βύσμα είμαι άνεργος, γιατί σήμερα ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των μικρών κοριτσιών σε ορισμένες Αραβικά χώρες, γιατί, γιατί, γιατί....

Νομίζω σου απάντησα παραπάνω.

Δημοσ.

Γιατί το 90% του παγκόσμιου πλούτου βρίσκεται στα χέρια του 1% των ατόμων, γιατί σήμερα πεθαίνουν άνθρωποι από πείνα, γιατί κάποιος ζώνεται με εκρηκτικά και ανατινάζει αδιάκριτα ανθρώπους, γιατί το 80% των θανατοποινιτών στις ΗΠΑ είναι μαύροι, γιατί εγώ που δεν έχω βύσμα είμαι άνεργος, γιατί σήμερα ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα των μικρών κοριτσιών σε ορισμένες Αραβικά χώρες, γιατί, γιατί, γιατί....

Νομίζω σου απάντησα παραπάνω.

όχι δεν μου απάντησες, άπλα έριξες την ευθύνη σε ένα αόρατο κακό... όλοι οι παραπάνω και οι δικοί σου και οι δικοί μου αντιμετωπίζουν κάθε μέρα ανθρώπους, καθημερινούς που ζουν διπλά μας... Εσύ έκρυψες τον ωχαδελφισμό σου πίσω από ένα αόρατο πράγμα... Έχεις συνειδητοποιήσει ότι εδώ και κάποιες σελίδες μιλάς για άτομα και σε άτομα που η μεγίστη βοήθεια που μπορείς να τους προσφέρεις είναι το ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...?

Δημοσ.

Αν νομίζεις ότι θα έπρεπε να είμαι Σταυροφόρος και να απολογηθώ για όλη την ανθρωπότητα, μου ζητάς πολλά.

Ούτε εσύ ως gay είσαι πιο ηθικός από μένα, ούτε εγώ ως straight.

Εσύ πρόσφερες βοήθεια στους "δικούς μου" ;

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, ακαδημαϊκά ρωτάω.

Δημοσ.

Αν νομίζεις ότι θα έπρεπε να είμαι Σταυροφόρος και να απολογηθώ για όλη την ανθρωπότητα, μου ζητάς πολλά.

Ούτε εσύ ως gay είσαι πιο ηθικός από μένα, ούτε εγώ ως straight.

Εσύ πρόσφερες βοήθεια στους "δικούς μου" ;

Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, ακαδημαϊκά ρωτάω.

Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι απάντησα... αν θέλεις μπορείς να το ξαναδιαβάσεις και να διορθώσεις...

για να σε βοηθήσω... μιλάς εντελώς θεωρητικά... μιλάω με τέτοια άτομα σαν τα δικά σου και τα δικά μου, καθημερινά...

Επισκέπτης
Δημοσ.

αφού έχουμε δίκιο, θα σου λέγανε, γιατί δεν το βρίσκουμε... γιατί υπάρχουν ακόμα άτομα που συμπεριφέρονται έτσι... γιατί μια κοινωνία που λέει ότι είναι πολιτισμένη δεν μπορεί να μας προστατέψει... γιατί κάθε φορά που διεκδικούμε κάτι, πάντα θα υπάρχει μια άρνηση για εμάς και μια ανοχή απέναντι σε αυτούς που έχουν άδικο... γιατί αντί να μας προστατέψετε, σιγοντάρετε στον χλευασμό μας...

Για τον ίδιο λόγο που πολλοί άλλοι άνθρωποι εκεί έξω δεν βρίσκουν το δίκιο τους σε διαφορετικές περιστάσεις. Γιατί η ζωή δεν είναι δίκαιη. Ειδικά δε σε μια καθυστερημένη χώρα όπως η Ελλάδα. Αλλά εντάξει, δεν κρεμάμε και τους gay όπως κάνουν στη Ρωσία. Υπάρχει αρκετή ανοχή από την κοινωνία, ανέκαθεν υπήρχε. Αλλά μέχρι ένα σημείο. Αν θεωρείς ότι ασφυκτιάς φεύγεις από την Ελλάδα. Όπως φεύγουν κι άλλοι που θεωρούν ότι πνίγονται σε άλλους τομείς, για παράδειγμα εργασιακά.

Όσο για τα υπόλοιπα, ένα πράγμα θα πω. Προσωπικά μου την έχουν πέσει ουκ ολίγες φορές gay με πολύ άγαρμπο τρόπο. Το ότι δεν έχω πλακώσει κανένα από αυτούς στις φάπες είναι ίσως το καλύτερο δείγμα για την ανοχή που δείχνει η κοινωνία στην ιδιαιτερότητα μιας ομάδας ανθρώπων. Ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να παραδεχτείτε ότι εκτός από θύματα είστε και θύτες, κατά περίσταση. Αν το καταλάβετε αυτό θα καταλάβετε και πολλά άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Για τον ίδιο λόγο που πολλοί άλλοι άνθρωποι εκεί έξω δεν βρίσκουν το δίκιο τους σε διαφορετικές περιστάσεις. Γιατί η ζωή δεν είναι δίκαιη. Ειδικά δε σε μια καθυστερημένη χώρα όπως η Ελλάδα. Αλλά εντάξει, δεν κρεμάμε και τους gay όπως κάνουν στη Ρωσία. Υπάρχει αρκετή ανοχή από την κοινωνία, ανέκαθεν υπήρχε. Αλλά μέχρι ένα σημείο. Αν θεωρείς ότι ασφυκτιάς φεύγεις από την Ελλάδα. Όπως φεύγουν κι άλλοι που θεωρούν ότι πνίγονται σε άλλους τομείς, για παράδειγμα εργασιακά.

Όσο για τα υπόλοιπα, ένα πράγμα θα πω. Προσωπικά μου την έχουν πέσει ουκ ολίγες φορές gay με πολύ άγαρμπο τρόπο. Το ότι δεν έχω πλακώσει κανένα από αυτούς στις φάπες είναι ίσως το καλύτερο δείγμα για την ανοχή που δείχνει η κοινωνία στην ιδιαιτερότητα μιας ομάδας ανθρώπων. Ίσως θα πρέπει κάποια στιγμή να παραδεχτείτε ότι εκτός από θύματα είστε και θύτες, κατά περίσταση. Αν το καταλάβετε αυτό θα καταλάβετε και πολλά άλλα πράγματα.

το ίδιο πράγμα με τον half evil δηλαδή, άλλα με περισσότερη σάλτσα και λίγη δόση προσωπικής εμπειρίας στην δεύτερη παράγραφο... Ένα πράγμα, αν δεν σου αρέσει η αδικία που ΕΓΩ επιτρέπω να υπάρχει, μπορείς να φύγεις γιατί με ενοχλείς κιόλας που μου την πέφτεις...

Δημοσ.

Ψυχικά άρρωστοι είναι αυτοί που ορίζουν οι επιστήμες της Νευρολογίας και της Ψυχιατρικής.

Οπότε καθόλου αποτυχημένο παράδειγμα.

Υ.Γ Περί του πόσο ανοιχτόμυαλη είμαι άσε με να το γνωρίζω καλύτερα εγώ.

Μπορει κατα τη γνωμη σου να θεωρεις καποιον αρρωστο με βαση κατι εξτρεμ που πιστευει η του αρεσει. Αν σε καποιον αρεσει να φοραει πανα στο σεξ τον θεωρουμε αρρωστο και ανωμαλο. Δε χρειαζετε να ειναι κληνικα αποδεδειγμενο

• Like 1
Δημοσ.

Μα οι γυναικες που αλληλεπιδρουν μαζι μου δεν ειναι φεμινιστριες. Δεν ειμαι κατα των γυναικων ουτε των ισων δικαιωματων, κατα των φεμινιστριων ειμαι. Δεν εχω λογο να "μαλωσω" με καμια, αλλα οσες φορες καναμε κουβεντα ειπα αυτα που πιστευω, μπορει να μη συμφωνησαμε σε ολα and that's ok. Αν εισαι γυναικα ειναι λογικο να σκεφτεσε διαφορετικα και να το βλεπεις το ολο θεμα αλλιως και το καταλαβαινω, το προβλημα το εχω με οσες εχουν κομπλεξ, τα ριχνουν ολα στους αντρες κτλ ενα μικρο ποσοστο γυναικων ειναι αυτο που δε παω.

-Oρισμός φεμινισμου(wiki):

Ως κοινωνικό κίνημα, ο φεμινισμός εστιάζεται κατά πολύ στον περιορισμό ή εξάλειψη της φυλετικής ανισότητας και στην προώθηση των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και των ζητημάτων των γυναικών στην κοινωνία.

ή αλλιως,μόλις διαβάσαμε "δεν ειμαι κατα των γυναικών και των ίσων δικαιώματων,ειμαι κατά των γυναικών που διεκδικούν ίσα δικαιώματα".

Σκέψου μόνος σου πόσο στέκει λογικά αυτό,και αν θα εστεκε περισσότερο το "εφόσον έχουμε ιδιο σκοπό,συντάσσομαι μαζι τους".

Επίσης,όταν μιλάμε για ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΔΕΝ ειναι λογικό να τα βλέπεις διαφορετικά αναλόγως του φύλου.

Ισοι είμαστε,όμοιοι δεν είμαστε,στα δικαιώματα θα επρεπε να ειμαστε ίδιοι.

*Θα υποθέσω ότι μιλάς για ριζοσπαστικό φεμινισμό,το οποίο ειναι κάτι άλλο,και δεν έχει και να κάνει με τα lgbt δικαιώματα,ούτως ή αλλως.

• Like 2
Δημοσ.

-Oρισμός φεμινισμου(wiki):

Ως κοινωνικό κίνημα, ο φεμινισμός εστιάζεται κατά πολύ στον περιορισμό ή εξάλειψη της φυλετικής ανισότητας και στην προώθηση των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και των ζητημάτων των γυναικών στην κοινωνία.

ή αλλιως,μόλις διαβάσαμε "δεν ειμαι κατα των γυναικών και των ίσων δικαιώματων,ειμαι κατά των γυναικών που διεκδικούν ίσα δικαιώματα".

Σκέψου μόνος σου πόσο στέκει λογικά αυτό,και αν θα εστεκε περισσότερο το "εφόσον έχουμε ιδιο σκοπό,συντάσσομαι μαζι τους".

Επίσης,όταν μιλάμε για ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΔΕΝ ειναι λογικό να τα βλέπεις διαφορετικά αναλόγως του φύλου.

Ισοι είμαστε,όμοιοι δεν είμαστε,στα δικαιώματα θα επρεπε να ειμαστε ίδιοι.

*Θα υποθέσω ότι μιλάς για ριζοσπαστικό φεμινισμό,το οποίο ειναι κάτι άλλο,και δεν έχει και να κάνει με τα lgbt δικαιώματα,ούτως ή αλλως.

Δε νομιζω υπαρχει κατι αλλο εκτος του ριζοσπαστικου φεμινισμου (και σαυτο αναφερομαι οντως). Η μια κατηγορια πιο κατω ειναι απλουστατα τα ισα δικαιωματα για ολους. Φεμινισμος δε χρειαζετε και αν δε κανω λαθος το μεγαλητερο ποσοστο η εστο το μισο του πλυθησμου δεν θεωρει τον εαυτο του φεμινιστη, αυτο δε σημαινει οτι ειναι μισογυνηδες. Φεμινισμος ειναι μια ιδεα/μοδα που εχει παρει μεγαλη εκταση και για να ειναι "in" πολλοι συσχετιζονται μαυτο, και το μονο που καταφερνει ειναι να δημιουργει μισος απεναντι στο αντρικο φυλο και να δημιουργει προβλημα στις ισορροπιες. Εγω ειμαι υπερ των ισων δικαιωματων για ολους εκτος αυτων που το παρατραβανε και στρεφονται εναντιων, ενοχλουν, κατηγορουν και μισουν τη κατηγορια που ανηκω εγω. Αν μιλαγαμε για διαφορετικες φυλες αυτο θα ηταν ρατσισμος αλλα επειδη ειναι το ευαισθητο φιλο το αποκαλουμε φεμινισμο.

Επισης οπως ειπες ειμαστε ισοι αλλα διαφορετικοι και αυτο ειναι βιολογικο. Οι φεμινιστριες θελουν να θεωρουμαι οτι εχουν τις ιδιες ικανοτητες και δυνατοτητες με τους αντρες το οποιο αυτο απλα δε γινετε για αυτο και δε θα καταφερουν να αλλαξουν τιποτα

Δημοσ.

Αν σου την έπεφτε στρέιτ γυναίκα με πολύ άγαρμπο τρόπο θα θεωρούσες "δείγμα ανοχής" το ότι δεν την πλάκωσες στις φάπες; Το πρόβλημα είναι ότι ένας άντρας σε βρήκε (ενδεχομένως) ελκυστικό ή ότι σκέφτηκε ότι θα μπορούσες να είσαι gay;

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου την έπεφτε στρέιτ γυναίκα με πολύ άγαρμπο τρόπο θα θεωρούσες "δείγμα ανοχής" το ότι δεν την πλάκωσες στις φάπες; Το πρόβλημα είναι ότι ένας άντρας σε βρήκε (ενδεχομένως) ελκυστικό ή ότι σκέφτηκε ότι θα μπορούσες να είσαι gay;

Το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι αντρες, και εχουν το δικαιωμα, το βρισκουν προσβλητικο καποιος να τους αποκαλεσει η να τους περασει για γκει. Αν ενας γκει ενδιαφερετε για μενα και με σεβετε το λιγοτερο που πρεπει να κανει ειναι με πολυ εμεσο τροπο να καταλαβει αν ενδιαφερομαι και γω, αλλιως να υποθεσει οτι δεν ειμαι γκει και να βρει ταιρι μεσα απο τον κυκλο του. Η γυναικα εχει καθε δικαιωμα και ειναι λογικο να υποθεσει οτι ειμαι στρειτ και να μου τη πεσει.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι οι περισσοτεροι αντρες, και εχουν το δικαιωμα, το βρισκουν προσβλητικο καποιος να τους αποκαλεσει η να τους περασει για γκει. Αν ενας γκει ενδιαφερετε για μενα και με σεβετε το λιγοτερο που πρεπει να κανει ειναι με πολυ εμεσο τροπο να καταλαβει αν ενδιαφερομαι και γω, αλλιως να υποθεσει οτι δεν ειμαι γκει και να βρει ταιρι μεσα απο τον κυκλο του. Η γυναικα εχει καθε δικαιωμα και ειναι λογικο να υποθεσει οτι ειμαι στρειτ και να μου τη πεσει.

Η προσβολή ποια είναι;

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...