Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ορίστε μια λίστα με σειρά προτεραιότητας: 1. "Ξεκολλήστε το μυαλό σας, και μεις άνθρωποι είμαστε και θέλουμε να ζούμε το ίδιο άνετα με σας". Εγώ ρώτησα σοβαρά για μια πιο "επίσημη" λίστα, όπως πχ για δικαίωμα στο γάμο κλπ, και όχι γι' αυτά που ακούω από δω και από κει. Εντάξει προφανώς δε θες να απαντήσεις σοβαρά, αλλά είναι απίστευτο πόση εχθρότητα δείχνετε(?) σε άτομα που δε συμφωνούν 100% με αυτό που λέτε εσείς.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δηλαδη εαν απο αυριο μπορουν να κανουν πολιτικο γαμο θα σταματησει πλεον η παρελαση αφου θα ειναι ισοτιμα μελη της κοινωνιας. Σωστα; Μεχρι που φτανει το μυαλο του καθενος. Αν μετα τον πολιτικο γαμο "κλαταρεις" δεν μπορω να καθομαι να σου εξηγω στοιχεια κοινωνιολογιας και δεν εχει και νοημα, αν ηταν να το πιασεις θα το επιανες ηδη. "Σωστα" λοιπον, προς αποφυγη μη παραγωγικης συζητησης Εγώ ρώτησα σοβαρά για μια πιο "επίσημη" λίστα, όπως πχ για δικαίωμα στο γάμο κλπ, και όχι γι' αυτά που ακούω από δω και από κει. Εντάξει προφανώς δε θες να απαντήσεις σοβαρά, αλλά είναι απίστευτο πόση εχθρότητα δείχνετε(?) σε άτομα που δε συμφωνούν 100% με αυτό που λέτε εσείς. Νομιζω οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω μεσα δεν ανηκουμε στην κοινοτητα, απλα μας κανει εντυπωση ποσο λιγη σκεψη εχουν αφιερωσει επι του θεματος καποιοι φορουμιτες 2
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εγώ ρώτησα σοβαρά για μια πιο "επίσημη" λίστα, όπως πχ για δικαίωμα στο γάμο κλπ, και όχι γι' αυτά που ακούω από δω και από κει. Εντάξει προφανώς δε θες να απαντήσεις σοβαρά, αλλά είναι απίστευτο πόση εχθρότητα δείχνετε(?) σε άτομα που δε συμφωνούν 100% με αυτό που λέτε εσείς. Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αντιλαμβάνομαι ότι αν δεν είσαι μέσα στο μυαλό μου αυτό που έγραψα μπορεί να φανεί snarky. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι 100% αλήθεια ακριβώς όπως το έγραψα, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο; Ειλικρινά η απάντηση ήταν τόσο σοβαρή που νόμισες ότι τρολάρω. Edit: θα το πω γιατί έχει σημασία. Λοιπόν προσωπικά δε δείχνω καμία εχθρότητα σε άτομα επειδή δε συμφωνούν μαζί μου. Δείχνω ενίοτε περιφρόνηση σε άτομα που εκφράζουν απόψεις για τα σκουπίδια, ότι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα. Γιατί όμως είμαι τόσο gung ho εδώ; Επειδή θεωρώ με αυτά που βλέπω γύρω μου πως η αδικία σε βάρος των queer είναι τόσο κατάφωρη που ΠΡΕΠΕΙ να τους υπερασπιστώ δημοσίως. Food for thought τι πρέπει να νιώθουν όσοι είναι οι ίδιοι queer. 4
Expertr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε:Δηλαδη εαν απο αυριο μπορουν να κανουν πολιτικο γαμο θα σταματησει πλεον η παρελαση αφου θα ειναι ισοτιμα μελη της κοινωνιας. Σωστα; Λάθος. Να το αναλύσω ή θα φανεί σα να τα λέω σε μικρό παιδάκι και καλύτερα όχι; Ναι φυσικα.Εξηγησε μου σε παρακαλω τι σημαινει ισοτιμα μελη αφου δεν καταλαβαινω.Οχι ομως με ιδεες απο το μυαλο σου.
vairass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Εγώ ρώτησα σοβαρά για μια πιο "επίσημη" λίστα, όπως πχ για δικαίωμα στο γάμο κλπ, και όχι γι' αυτά που ακούω από δω και από κει. Εντάξει προφανώς δε θες να απαντήσεις σοβαρά, αλλά είναι απίστευτο πόση εχθρότητα δείχνετε(?) σε άτομα που δε συμφωνούν 100% με αυτό που λέτε εσείς. Σε αυτό συμφωνώ και εγώ, απαντάνε με κακιά κάποιοι, όχι όλοι αλλά εν μέρη τους δικαιολογώ..
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ωραία, οπότε πάμε μια βόλτα να το κάνεις να σε βλέπω; Θα το κάνω και γω, θα τυπώσουμε όσα γράψαμε εδώ και θα τα λέμε σε άγνωστες στο δρόμο. Δεν πιστεύω να μη θες; Τι διάολο, ελευθερία λόγου έχουμε οφείλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε αλλιώς θα βρεθεί κανένας νας μας βγάλει υποκριτές. Υπάρχει μια διαφορά πάντως όσον αφορά το γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί κανείς... Για το τελευταίο δεν έχω να πω τίποτα, μύρισε τεστοστερόνη μέχρι το Ελσίνκι. Κατσε ρε φιλε, πρεπει να φοβαμαι δηλαδη να πω τη γνωμη μου; τι θα μου κανουν; δε θα παω ετσι ξεκαρφωτα σε μια φεμινιστρια να αρχισω να λεω τετοια, αλλα πανω στη κουβεντα θα τα πω. Και απο που κ ως που πρεπει να εχει επιροη γυναικα πανω μου και σε ποιο κομματι της ζωης μου;
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Κατσε ρε φιλε, πρεπει να φοβαμαι δηλαδη να πω τη γνωμη μου; τι θα μου κανουν; δε θα παω ετσι ξεκαρφωτα σε μια φεμινιστρια να αρχισω να λεω τετοια, αλλα πανω στη κουβεντα θα τα πω. Και απο που κ ως που πρεπει να εχει επιροη γυναικα πανω μου και σε ποιο κομματι της ζωης μου; Δεν ειναι θεμα τι θα σου κανουν, ειναι οτι εισαι keyboard warrior και περα απο το οτι δεν τα λες αυτα στην καθημερινοτητα σου, ελπιζω να μην τα λες. Αλλιως λυπαμαι τις γυναικες που αναγκαστικα αλληλεπιδρουν μαζι σου ενω ξερουν τι τερατα εχεις στο κεφαλι σου
Moderators Kercyn Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Νομιζω οι περισσοτεροι που γραφουμε εδω μεσα δεν ανηκουμε στην κοινωτητα, απλα μας κανει εντυπωση ποσο λιγη σκεψη εχουν αφιερωσει επι του θεματος καποιοι φορουμιτες Το πόση σκέψη έχω αφιερώσει επί του θέματος άσε καλύτερα να το ξέρω εγώ. Την ερώτηση την έκανα προς όλους μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι αυτό που ζήτησα. Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αντιλαμβάνομαι ότι αν δεν είσαι μέσα στο μυαλό μου αυτό που έγραψα μπορεί να φανεί snarky. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι 100% αλήθεια ακριβώς όπως το έγραψα, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο; Ειλικρινά η απάντηση ήταν τόσο σοβαρή που νόμισες ότι τρολάρω. Προφανώς και αντιλαμβάνομαι αυτό που λες. Την ερώτηση την έκανα κυρίως για να δω μήπως υπάρχει κάτι που αιτούνται όσοι συμμετέχουν και δεν το έχω καταλάβει, ή αν θες για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη των αιτημάτων, και όχι γιατί δε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να ζητάει η συγκεκριμένη κοινότητα.
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ναι φυσικα. Εξηγησε μου σε παρακαλω τι σημαινει ισοτιμα μελη αφου δεν καταλαβαινω. Οχι ομως με ιδεες απο το μυαλο σου. Ευχαρίστως. Ισότιμα μέλη λοιπόν σημαίνει πως αν πεις κάποιον πούστη θα νευριάσει τόσο όσο αν τον πεις αριστερόχειρα. Βοήθησα λίγο; 2
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το πόση σκέψη έχω αφιερώσει επί του θέματος άσε καλύτερα να το ξέρω εγώ. Την ερώτηση την έκανα προς όλους μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι αυτό που ζήτησα. Δεν το ειπα για σενα. Εδω εχουμε δυναμικο μπασιμο και μισογυνισμου στο τοπικ, νομιζω αν το δεις σφαιρικα το ζητημα η δηλωση μου ηταν σωστη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Το πόση σκέψη έχω αφιερώσει επί του θέματος άσε καλύτερα να το ξέρω εγώ. Την ερώτηση την έκανα προς όλους μήπως έχει πάρει κανενός το μάτι αυτό που ζήτησα. Προφανώς και αντιλαμβάνομαι αυτό που λες. Την ερώτηση την έκανα κυρίως για να δω μήπως υπάρχει κάτι που αιτούνται όσοι συμμετέχουν και δεν το έχω καταλάβει, ή αν θες για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη των αιτημάτων, και όχι γιατί δε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να ζητάει η συγκεκριμένη κοινότητα. Δικαίωμα στον γάμο, δικαίωμα στην υιοθεσία, και δικαίωμα στην τεχνητή γονιμοποίηση (λεσβίες) είναι μερικά.
defacer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Κατσε ρε φιλε, πρεπει να φοβαμαι δηλαδη να πω τη γνωμη μου; τι θα μου κανουν; δε θα παω ετσι ξεκαρφωτα σε μια φεμινιστρια να αρχισω να λεω τετοια, αλλα πανω στη κουβεντα θα τα πω. Και απο που κ ως που πρεπει να εχει επιροη γυναικα πανω μου και σε ποιο κομματι της ζωης μου; Μα δε λέω ότι πρέπει να φοβάσαι, το αντίθετο. Λοιπόν πάμε; Edit: αν δεν είναι προφανές, με ενδιαφέρει πολύ να μάθω γιατί εμείς δε θα πάμε ενώ η basketballfan υποχρεούται κατ εσένα να κυκλοφορήσει τόπλες για να μας αποδείξει κάτι. Τώρα όσον αφορά την επιρροή. Εμένα λοιπόν έχουν επιρροή επάνω μου διάφορα άτομα, ας πούμε χοντρικά 50/50 άντρες γυναίκες. Αυτό συμβαίνει επειδή δε με απασχολεί το φύλο τους αλλά η σχέση που έχω μαζί τους. Εσένα λοιπόν; Μόνο άντρες;
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δεν ειναι θεμα τι θα σου κανουν, ειναι οτι εισαι keyboard warrior και περα απο το οτι δεν τα λες αυτα στην καθημερινοτητα σου, ελπιζω να μην τα λες. Αλλιως λυπαμαι τις γυναικες που αναγκαστικα αλληλεπιδρουν μαζι σου ενω ξερουν τι τερατα εχεις στο κεφαλι σου Μα οι γυναικες που αλληλεπιδρουν μαζι μου δεν ειναι φεμινιστριες. Δεν ειμαι κατα των γυναικων ουτε των ισων δικαιωματων, κατα των φεμινιστριων ειμαι. Δεν εχω λογο να "μαλωσω" με καμια, αλλα οσες φορες καναμε κουβεντα ειπα αυτα που πιστευω, μπορει να μη συμφωνησαμε σε ολα and that's ok. Αν εισαι γυναικα ειναι λογικο να σκεφτεσε διαφορετικα και να το βλεπεις το ολο θεμα αλλιως και το καταλαβαινω, το προβλημα το εχω με οσες εχουν κομπλεξ, τα ριχνουν ολα στους αντρες κτλ ενα μικρο ποσοστο γυναικων ειναι αυτο που δε παω.
Expertr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Ναι φυσικα. Εξηγησε μου σε παρακαλω τι σημαινει ισοτιμα μελη αφου δεν καταλαβαινω. Οχι ομως με ιδεες απο το μυαλο σου. Ευχαρίστως. Ισότιμα μέλη λοιπόν σημαίνει πως αν πεις κάποιον πούστη θα νευριάσει τόσο όσο αν τον πεις αριστερόχειρα. Βοήθησα λίγο; Πολυ ωραια.Αρα δεν θα εχουμε καμια παρελαση μετα αφου θα εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους πολιτες της χωρας. Εκτος και αν το προβλημα ειναι η αντιμετωπισει απο καποιους .Τι να κανουμε.Δεν αρεσουν ολοι σε ολους.Και δεν ειναι λογος για να γινεται τετοιος ντορος.
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Μα δε λέω ότι πρέπει να φοβάσαι, το αντίθετο. Λοιπόν πάμε; Τώρα όσον αφορά την επιρροή. Εμένα λοιπόν έχουν επιρροή επάνω μου διάφορα άτομα, ας πούμε χοντρικά 50/50 άντρες γυναίκες. Αυτό συμβαίνει επειδή δε με απασχολεί το φύλο τους αλλά η σχέση που έχω μαζί τους. Εσένα λοιπόν; Μόνο άντρες; Δωσε παραδειγμα γιατι δε καταλαβαινω τι εννοεις με επιροη και νομιζω ουτε εσυ καταλαβαινεις. Βασικα ουτε αντρες εχουν επιροη πανω μου, δεν ειμαι πιτσιρικας πλεον να "βλεπω" αλλους και να αντιγραφω. Αν εχει μια μικρη επιροη καποιος ειναι οι γονεις μου που σε μερικα θεματα ακουω τη μανα μου και σε αλλα τοπ πατερα μου αλλα στο τελος αποφασιζω μονος. Απο που κ ως που πρεπει σοι και καλα να με κανει κουμαντο/να εχει επιροη καποιος πανω μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις