opera Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ωραία, το δέχομαι όπως το λες (δε συμφωνώ βέβαια αλλά δεν έχει σημασία). Συμφωνούμε στο ότι αυτή η άποψη που εξέφρασες είναι ΟΚ στη θεωρία αλλά δεν είναι ΟΚ όταν εφαρμόζεται επιλεκτικά; Συμφωνούμε στο ότι εφαρμόζεται επιλεκτικά; Αν δε συμφωνούμε, με τι ακριβώς διαφωνείς; Δεν ήρθα εδώ να ανακαλύψω την αμερική,ότι δηλαδή η κοινωνία είναι άδικη,ρατσιστική κάνει διακρίσεις κλπ. Έγραψα τι δεν αρέσει σε εμένα τι θεωρώ σωστό ή λάθος,δε με ενδιαφέρει τι αρέσει ή δεν αρέσει στους άλλους. Όταν όμως ακόμη υπάρχουν κανονισμοί ορθής συμπεριφοράς για κάποιους δημοσίους υπαλλήλους μόνο για υποκρισία μπορούμε να μιλάμε μιας και δεν ισχύουν για όλους. Σου βρήκα μια ακόμη κοινωνική ομάδα που υπόκειται σε διακρίσεις αλλά το προσπέρασες. Μάλλον όρεξη για συζήτηση έχεις για να κάθεσαι να αναλύεις τα γούστα μου.
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εκπλήσσομαι που βλέπω ανθρώπους, που θεωρητικά είναι σεξουαλικα ενεργοί, να μπερδεύουν την σεξουαλική ταυτότητα με τα φετίχ ή την διαστροφή... Όπως κάποιος πάρα πάνω που πιστεύει ότι μόνο οι ομοφυλόφιλοι είναι κοπρολάγνοι κλπ... ετσι μπράβο και σ'ανώτερα 1
opera Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εσυ εισαι αυτος που αδυνατει να καταλαβει το νοημα μιας gay pride παρελασης. Αν υπηρχαν λιγοτεροι ανθρωποι σαν και σενα δεν θα ειχε νοημα η παρελαση πραγματικα, αυτο ειναι που καθιστα αυτα που λες αστεια Σαν και εμένα, δηλαδή; Δεν έχω πειράξει ούτε έχω προσβάλει ποτέ gay αν και μου την έχουν πέσει πολλοί (ενώ γυναίκες όχι). Δε μου κάθονται στο σβέρκο οι άνθρωποι. Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να παρελαύνει κανείς για τα αυτονόητα. Δικαίωμά τους στο κρεβάτι τους να κάνουν ότι θέλουν. 1
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δεν ήρθα εδώ να ανακαλύψω την αμερική,ότι δηλαδή η κοινωνία είναι άδικη,ρατσιστική κάνει διακρίσεις κλπ. Έγραψα τι δεν αρέσει σε εμένα τι θεωρώ σωστό ή λάθος,δε με ενδιαφέρει τι αρέσει ή δεν αρέσει στους άλλους. Άρα δηλαδή, εφόσον εσύ προσωπικά δεν είσαι ρατσιστής τότε δεν έχει σημασία τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι, οποιοσδήποτε μαύρος διεκδικήσει δικαιώματα είναι δεν ξέρω τι. Αν όχι αυτό τότε τι ακριβώς λες; Γιατί και γω προσωπικά όπως μπορείς να φανταστείς δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά ούτε και περνάω την ώρα μου κρίνοντας τους γκέι επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι άλλοι που είναι ομοφοβικοί δημιουργούν πρόβλημα. Δε φανταζόμουν ότι είναι τόσο δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς αυτό. Ή ίσως το αντιλαμβάνεται και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε; Σου βρήκα μια ακόμη κοινωνική ομάδα που υπόκειται σε διακρίσεις αλλά το προσπέρασες. Μάλλον όρεξη για συζήτηση έχεις για να κάθεσαι να αναλύεις τα γούστα μου. Μου απήυθυνες κάποια ερώτηση την οποία δεν απάντησα; Αν ναι, έχεις την καλοσύνη να μου υποδείξεις ποιά για να σου την απαντήσω τώρα; Και μετά κάνουμε και ένα μνημόσυνο στις δικές μου ευθείες ερωτήσεις που δε θα απαντηθούν ποτέ ευθέως.
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να παρελαύνει κανείς για τα αυτονόητα. Δικαίωμά τους στο κρεβάτι τους να κάνουν ότι θέλουν. ωραια πιστεύεις ότι η ομοφυλόφιλη κοινότητα στην Ελλάδα είναι ισότιμη ή όχι... αν είναι ισότιμη αύριο κιόλας σταματάμε τα πάντα... αν δεν είναι επέτρεψε μας να διαμαρτυρόμαστε για κάτι που δικαιούμαστε... είναι τόσο απλό ένα ναι ή ένα όχι!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αν είναι τα αυτονόητα γιατί στο ελληνικό δίκαιο δεν μπορούν να παντρευτούν; Επίσης, σε έχουν πει ποτέ ανώμαλο επειδή είσαι στρέιτ; Εμένα πάντως όχι. Βέβαια πριν χρόνια που είχα βγει με την κολλητή μου και κρατιόμασταν χεράκι χεράκι και νόμιζαν ότι ήμουν λεσβία με είπαν. Όταν υπάρχει ρατσισμός και προκατάληψη προς ένα κοινωνικό σύνολο πρέπει να παλέψεις για τα δικαιώματα σου και την ίση μεταχείριση. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους LGBT.
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Υπάρχει κάπου κάποια λίστα με τα αιτήματα του pride γιατί λίγο που έψαξα στη σελίδα δε βρήκα τίποτα.
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Υπάρχει κάπου κάποια λίστα με τα αιτήματα του pride γιατί λίγο που έψαξα στη σελίδα δε βρήκα τίποτα. Ορίστε μια λίστα με σειρά προτεραιότητας: 1. "Ξεκολλήστε το μυαλό σας, και μεις άνθρωποι είμαστε και θέλουμε να ζούμε το ίδιο άνετα με σας". 3
Ablaoublas_542 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σαν και εμένα, δηλαδή; Δεν έχω πειράξει ούτε έχω προσβάλει ποτέ gay αν και μου την έχουν πέσει πολλοί (ενώ γυναίκες όχι). Δε μου κάθονται στο σβέρκο οι άνθρωποι. Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να παρελαύνει κανείς για τα αυτονόητα. Δικαίωμά τους στο κρεβάτι τους να κάνουν ότι θέλουν. Εστω οτι δεν εχεις προσβαλλει κανενας γκευ ποτε. (Αν και 2 σελιδες πριν υπονοησες οτι αμα καποιος ειναι ¨ενεργητικος" γκευ δεν θα ηθελες να διδασκει τα παιδια σου. Γιατι ως γνωστον οι γκευ ειναι και παιδοφιλοι ας πουμε?) Αλλα οπως και να χει, δεν την κανουν την παρελαση για να χαλασουν την αισθητικη την δικια σου η την δικια μου. Την κανουν ως ενα big fuck you σε κομπλεξικους ομοφοβικους κλπ που αμα τους εβλεπαν με τον παρτενερ τους στον δρομο θα τους εφτυναν, αλλα οταν βλεπουν 100 ατομα στο pride κλεινονται σπιτι και αχνιζουν απο τον θυμο για τους "παλιοπουστες" που χαλανε την κοινωνια. Πες οτι ξυπνουσαμε αυριο και ηταν πραγματι ισοτιμα μελη της κοινωνιας. Για ολους, οχι μονο για σενα. Τοτε ναι δεν θα επρεπε να γινεται η παρελαση και καραγκιοζης οποιος θα συμμετειχε. Μεχρι τοτε..
opera Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 ωραια πιστεύεις ότι η ομοφυλόφιλη κοινότητα στην Ελλάδα είναι ισότιμη ή όχι... αν είναι ισότιμη αύριο κιόλας σταματάμε τα πάντα... αν δεν είναι επέτρεψε μας να διαμαρτυρόμαστε για κάτι που δικαιούμαστε... είναι τόσο απλό ένα ναι ή ένα όχι!!! Σε παλαιότερο ποστ μου στο θρεντ θα βρεις (αν ψάξεις) τα όρια της ανοχής μου τα οποία εξαντλούνται στην υιοθεσία-ανατροφή παιδιών. Να διαμαρτύρεστε αλλά ευπρεπώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Και γιατί δεν πρέπει να ανατρέφουν παιδιά τα ομοφυλόφιλα άτομα;
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Παρεμπιπτόντως, για να το πω και στα ίσια, η πρώτη εικόνα στο ξερατό με το Islam for gays είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο λόγος για τον οποίο all other things being equal θα ήθελα για τα παιδιά μου queer δασκάλους. 1
Expertr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης opera είπε:Σαν και εμένα, δηλαδή;Δεν έχω πειράξει ούτε έχω προσβάλει ποτέ gay αν και μου την έχουν πέσει πολλοί (ενώ γυναίκες όχι).Δε μου κάθονται στο σβέρκο οι άνθρωποι.Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να παρελαύνει κανείς για τα αυτονόητα.Δικαίωμά τους στο κρεβάτι τους να κάνουν ότι θέλουν. Εστω οτι δεν εχεις προσβαλλει κανενας γκευ ποτε. (Αν και 2 σελιδες πριν υπονοησες οτι αμα καποιος ειναι ¨ενεργητικος" γκευ δεν θα ηθελες να διδασκει τα παιδια σου. Γιατι ως γνωστον οι γκευ ειναι και παιδοφιλοι ας πουμε?)Αλλα οπως και να χει, δεν την κανουν την παρελαση για να χαλασουν την αισθητικη την δικια σου η την δικια μου.Την κανουν ως ενα big fuck you σε κομπλεξικους ομοφοβικους κλπ που αμα τους εβλεπαν με τον παρτενερ τους στον δρομο θα τους εφτυναν, αλλα οταν βλεπουν 100 ατομα στο pride κλεινονται σπιτι και αχνιζουν απο τον θυμο για τους "παλιοπουστες" που χαλανε την κοινωνια.Πες οτι ξυπνουσαμε αυριο και ηταν πραγματι ισοτιμα μελη της κοινωνιας. Για ολους, οχι μονο για σενα. Τοτε ναι δεν θα επρεπε να γινεται η παρελαση και καραγκιοζης οποιος θα συμμετειχε. Μεχρι τοτε.. Δηλαδη εαν απο αυριο μπορουν να κανουν πολιτικο γαμο θα σταματησει πλεον η παρελαση αφου θα ειναι ισοτιμα μελη της κοινωνιας.Σωστα;
defacer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δηλαδη εαν απο αυριο μπορουν να κανουν πολιτικο γαμο θα σταματησει πλεον η παρελαση αφου θα ειναι ισοτιμα μελη της κοινωνιας. Σωστα; Λάθος. Να το αναλύσω ή θα φανεί σα να τα λέω σε μικρό παιδάκι και καλύτερα όχι; 1
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Σε παλαιότερο ποστ μου στο θρεντ θα βρεις (αν ψάξεις) τα όρια της ανοχής μου τα οποία εξαντλούνται στην υιοθεσία-ανατροφή παιδιών. Να διαμαρτύρεστε αλλά ευπρεπώς. Πιστευεις ότι είσαι αρκετά ευπρεπείς για να μου λες πως πρέπει να ζήσω... πως να αγαπήσω... πώς να συμπεριφερθώ... πώς να χαρω... πως να διαμαρτυρηθώ... ???????
Προτεινόμενες αναρτήσεις