Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι δείχνοντας το πιο αδύναμο μέλος τους, αποδεικνύουν ότι είναι πιο δυνατές... απλο δεν ειναι;

Και σου φενετε λογικο αυτο;;

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ήμουνα σαφής και ξεκάθαρος δε γουστάρω τα δημόσια ξεκωλίκια,τα δημόσια χαμουρέματα γενικά ζευγαριών είτε είναι ντυμένοι είτε όχι.

Υπάρχουν παραλίες και μπαρς για τέτοιες "εκδηλώσεις",ο δημόσιος χώρος πρέπει να γίνεται σεβαστός.

Κοιτα το μονο ξεκαθαρο ειναι το κομπλεξ που φανηκε απο το πρωτο ποστ

Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες για τον χαβαλε

Δημοσ.

Καταρχην, και πριν συνεχισουμε τη κουβεντα, αποφασησε αν χρειαζονται οι γυναικες τα σουτιεν και τα μαγιο. Και η αναλογια σου ειναι λαθος. Ειναι σα να επιτρεπετε να πιω μπυρα σε ενα μπαρακι, να διαμαρτυρομαι στους δρομους πινωντας μπυρα οτι θελω να εχω το δικαιωμα να πιω μπυρα, και οταν παω στο μπαρ να πινω νερο. Μετα να λεω οτι με πειραζει στο στομαχι η μπυρα.

Καλά τώρα με έκανες σερπαντίνες. Έχεις δίκιο, αφού μπορούν να τα έχουν έξω στο σπίτι τους χωρίς παρενέργειες όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισία και όσοι μιλάνε υπέρ των δικαιωμάτων τους μαλάκες χωρίς αναστολή.

Τώρα που το λύσαμε, δε τελειώνεις τον καφέ σου να πάμε σπίτι; Θέλω να κάνω ένα τσιγάρο.

Δημοσ.

Εδώ είναι ένα καλό σημείο να θυμηθούμε πόσο "αντρίκια" ξηγιέται κανείς όταν υποστηρίζει κρετινισμούς αλλά μόνο μεταξύ αγνώστων.

Το ίδιο πράγμα φυσικά ποτέ στη γκόμενά γιατί αλλιώς ξέρει πως δε θα έβρισκε ποτέ ξανά γκόμενα, ποτέ στη μάνα γιατί δε θέλει να τη στεναχωρήσει με το πόσο μαλάκας βγήκε ο γιός, ποτέ στην αδερφή γιατί θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες, κλπ κλπ.

Trust me τα λεω και σε γνωστους. Ποτε δεν ειχα προβλημα γιατι η μανα μου δεν ειναι φεμινιστρια ουτε καμια απο τις κοπελες μου ηταν. Σε τετοια θεματα συμφωνουν οτι ειναι καραγκιοζιλικια.

Καλά τώρα με έκανες σερπαντίνες. Έχεις δίκιο, αφού μπορούν να τα έχουν έξω στο σπίτι τους χωρίς παρενέργειες όλα τα υπόλοιπα είναι υποκρισία.

Τώρα που το λύσαμε, δε τελειώνεις τον καφέ σου να πάμε σπίτι; Θέλω να κάνω ένα τσιγάρο.

Στην νεα γορκη που επιτρεπετε σχεδον καμια δε το κανει. Μονο σε κατι παρκα θα δεις 2-3 να ειναι τοπλες. Οπως και στις παραλιες, μονο τουριστριες. Αυτο αποδεικνυει πολλα. Εχουν το δικαιωμα αλλα υπαρχει το κομπλεξ και δε τους φταιει κανεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και κόμπλεξ να έχουν, ποιος τα δημιούργησε;

Εμμ οι άνδρες μήπως;

Δημοσ.

Ήμουνα σαφής και ξεκάθαρος δε γουστάρω τα δημόσια ξεκωλίκια,τα δημόσια χαμουρέματα γενικά ζευγαριών είτε είναι ντυμένοι είτε όχι.

Υπάρχουν παραλίες και μπαρς για τέτοιες "εκδηλώσεις",ο δημόσιος χώρος πρέπει να γίνεται σεβαστός.

Ωραία, το δέχομαι όπως το λες (δε συμφωνώ βέβαια αλλά δεν έχει σημασία).

Συμφωνούμε στο ότι αυτή η άποψη που εξέφρασες είναι ΟΚ στη θεωρία αλλά δεν είναι ΟΚ όταν εφαρμόζεται επιλεκτικά;

Συμφωνούμε στο ότι εφαρμόζεται επιλεκτικά;

Αν δε συμφωνούμε, με τι ακριβώς διαφωνείς;

Δημοσ.

Κοιτα το μονο ξεκαθαρο ειναι το κομπλεξ που φανηκε απο το πρωτο ποστ

Τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες για τον χαβαλε

Η μειωμένη σου αντίληψη φταίει.

Δημοσ.

Η μειωμένη σου αντίληψη φταίει.

Εσυ εισαι αυτος που αδυνατει να καταλαβει το νοημα μιας gay pride παρελασης. Αν υπηρχαν λιγοτεροι ανθρωποι σαν και σενα δεν θα ειχε νοημα η παρελαση πραγματικα, αυτο ειναι που καθιστα αυτα που λες αστεια

• Like 1
Δημοσ.

Trust me τα λεω και σε γνωστους. Ποτε δεν ειχα προβλημα γιατι η μανα μου δεν ειναι φεμινιστρια ουτε καμια απο τις κοπελες μου ηταν. Σε τετοια θεματα συμφωνουν οτι ειναι καραγκιοζιλικια.

:D

"Τα λέω και σε γνωστούς" :D

Κοίτα με στα μάτια και πες, αυτά που γράφω εδώ είμαι διατεθειμένος να τα επαναλάβω λέξη προς λέξη μπροστά σε κάποια γυναίκα που δε με ξέρει αλλά έχει επιροή επάνω μου.

Στην νεα γορκη που επιτρεπετε σχεδον καμια δε το κανει. Μονο σε κατι παρκα θα δεις 2-3 να ειναι τοπλες. Οπως και στις παραλιες, μονο τουριστριες. Αυτο αποδεικνυει πολλα. Εχουν το δικαιωμα αλλα υπαρχει το κομπλεξ και δε τους φταιει κανεις.

Αυτό, όπως είναι προφανές σε οποιονδήποτε ξέρει οτιδήποτε από λογική συλλογιστική, δεν αποδεικνύει τίποτα εκτός από το τι γυρνάει μέσα στο κεφάλι σου.

Δημοσ.

Παλικάρια μου, ξανά ρωτώ γιατί απάντηση δεν πήρα απο κανένα σας...

γιατί πιστεύετε ότι δείχνοντάς μας τις οποιοδήποτε φωτογραφίες ή video, θα πρέπει όλη η ομοφυλόφιλη κοινότητα:

α) να είναι έτσι

β) να δικαιολογηθεί για αυτό

γ) να μπει στην διαδικασία να εξηγήσει τι αντιπροσωπεύει τον καθένα η κάθε πράξη του

και

δ) το σημαντικότερο... τι σχέση έχει με τον αν καταπατούνται δικαιώματα!!!

αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει...

Δημοσ.

:D

"Τα λέω και σε γνωστούς" :D

Κοίτα με στα μάτια και πες, αυτά που γράφω εδώ είμαι διατεθειμένος να τα επαναλάβω λέξη προς λέξη μπροστά σε κάποια γυναίκα που δε με ξέρει αλλά έχει επιροή επάνω μου.

Αυτό, όπως είναι προφανές σε οποιονδήποτε ξέρει οτιδήποτε από λογική συλλογιστική, δεν αποδεικνύει τίποτα εκτός από το τι γυρνάει μέσα στο κεφάλι σου.

Φυσικα και ειμαι διατεθειμενος. Δεν ειμαι μουνακιας να φοβαμαι μη παρεξηγηθει το αδυναμο φυλο και ουτε θα κανω kiss ass για να μου κατσει. Και καμια γυναικα δεν εχει επιροη πανω μου.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παλικάρια μου, ξανά ρωτώ και απάντηση δεν πήρα απο κανένα σας...

γιατί πιστεύετε ότι δείχνοντάς μας τις οποιοδήποτε φωτογραφίες ή video, θα πρέπει όλη η ομοφυλόφιλη κοινότητα: 

α) να είναι έτσι

β) να δικαιολογηθεί για αυτό

γ) να μπει στην διαδικασία να εξηγήσει τι αντιπροσωπεύει τον καθένα η κάθε πράξη του

και

δ) το σημαντικότερο... τι σχέση έχει με τον αν καταπατούνται δικαιώματα!!!

αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει...

α) δεν είναι

β) δε θα έπρεπε

γ) βλ. β)

δ) κανένα

done

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα και ειμαι διατεθειμενος.

Ωραία, οπότε πάμε μια βόλτα να το κάνεις να σε βλέπω; Θα το κάνω και γω, θα τυπώσουμε όσα γράψαμε εδώ και θα τα λέμε σε άγνωστες στο δρόμο.

Δεν πιστεύω να μη θες; Τι διάολο, ελευθερία λόγου έχουμε οφείλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε αλλιώς θα βρεθεί κανένας νας μας βγάλει υποκριτές.

Δεν ειμαι μουνακιας να φοβαμαι μη παρεξηγηθει το αδυναμο φυλο και ουτε θα κανω kiss ass για να μου κατσει. Και καμια γυναικα δεν εχει επιροη πανω μου.

Υπάρχει μια διαφορά πάντως όσον αφορά το γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί κανείς...

Για το τελευταίο δεν έχω να πω τίποτα, μύρισε τεστοστερόνη μέχρι το Ελσίνκι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...