Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Basketballfan ανεβασε μια τοπλες φωτο σου και θα ανεβασω και γω. Ισα δικαωματα εχουμε αλλωστε και σε στηριζω. Ξερω δε θα το κανεις γιατι και εσυ και ολες οι φεμινιστριες μονο να διαμαρτυρονται ξερουν και να προκαλουν, και σε μερη (πχ παραλιες) που μπορουν να κανουν τοπλες δε κανουν γιατι εχουν κομπλεξ και δεν εχει να κανει με δικαιωματα. Στην νεα γιορκι που επιτρεπετε δε θα δεις ποτε γυναικα τοπλες, αλλα για τις διαμαρτυριες μαζευονται ολες.

Και εσένα τι σε ενδιαφέρει αν εγώ ή οι υπόλοιπες/οι κάνουμε τόπλες σε διαμαρτυρίες ή μόνο σε παραλίες γυμνιστών ή και γενικά;

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν στις διαμαρτυρίες και γενικά στον ακτιβισμό είναι συμβολικά και προσπαθούν να δείξουν κάτι, αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τοση τριχα που εχω θα κανεις unsubscribe και θα κοψεις και το ιντερνετ

Στο κατάλληλο θεμα είσαι τότε... :)
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ουσιαστικά αυτό που σου λέω είναι ότι τα περισσότερα επιχειρήματα που αναφέρεις... είναι δικαιολογίες...

Δεν γίνεται να αγωνίζεσαι για ίσα δικαιώματα και ταυτόχρονα να "ακρωτηριάζεις" κομμάτια της ίδιας κοινότητας γιατί κάποιοι θα ενοχληθούν...

Δεν γίνεται να ζητάς να λογοκριθεί κάποιος για να μην προκαλέσει κάποιον άλλον...

Δεν γίνεται το 2017 να λες πρόκληση το γυμνό σωμα με body paint...

Και για να καταλάβεις, αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασες, δεν τις συμπεριλαμβάνω στην μειοψηφία που μπορεί να προκαλεση...

Αυτό προσπαθώ να σου πω... δικαιολογίες είναι, όπως και τις κοντής ψωλής...

Εγώ απλώς σου εξηγώ ότι αν μειωνόταν το "προκαλώ για να προκαλώ" από ένα κομμάτι της κοινότητάς σας θα είχατε περισσότερη απήχηση σε άτομα που ενδεχομένως να είναι λιγότερο πρόθυμα να σας υποστηρίξουν βλέποντας όλη αυτή την υπερβολή. Τώρα αν εσύ θεωρείς λογοκρισία το κόσμιο ντύσιμο, οκ, αλλά δε συμφωνώ. Όσο για το γυμνό σώμα με body paint, ναι, το θεωρώ πρόκληση σε μια εκδήλωση η οποία έχει σοβαρές διεκδικήσεις και περιμένει από τον κόσμο να την πάρει στα σοβαρά. Ένα γυμνό σώμα με body paint θα ήταν εντάξει σε μια εκδήλωση τέχνης, για παράδειγμα, αλλά όχι σε μια συνέντευξη για δουλειά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;

• Like 1
Δημοσ.

Και εσένα τι σε ενδιαφέρει αν εγώ ή οι υπόλοιπες/οι κάνουμε τόπλες σε διαμαρτυρίες ή μόνο σε παραλίες γυμνιστών ή και γενικά;

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν στις διαμαρτυρίες και γενικά στον ακτιβισμό είναι συμβολικά και προσπαθούν να δείξουν κάτι, αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα.

Τι προσπαθουν να δειξουν; δηλαδη δε θελετε πραγματικα να εχετε το ελευθερο του τοπλες; καλη ιδεα, θα πω στο παππου μου να βγαλει το πουλι του εξω ετσι συμβολικα για να διαμαρτυρηθει τις μειωσεις των συνταξεων

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ απλώς σου εξηγώ ότι αν μειωνόταν το "προκαλώ για να προκαλώ" από ένα κομμάτι της κοινότητάς σας θα είχατε περισσότερη απήχηση σε άτομα που ενδεχομένως να είναι λιγότερο πρόθυμα να σας υποστηρίξουν βλέποντας όλη αυτή την υπερβολή. Τώρα αν εσύ θεωρείς λογοκρισία το κόσμιο ντύσιμο, οκ, αλλά δε συμφωνώ. Όσο για το γυμνό σώμα με body paint, ναι, το θεωρώ πρόκληση σε μια εκδήλωση η οποία έχει σοβαρές διεκδικήσεις και περιμένει από τον κόσμο να την πάρει στα σοβαρά. Ένα γυμνό σώμα με body paint θα ήταν εντάξει σε μια εκδήλωση τέχνης, για παράδειγμα, αλλά όχι σε μια συνέντευξη για δουλειά. Καταλαβαίνεις τι εννοώ;

Άκου εγώ τους ψιλό κατάλαβα τι παίζει, είναι όπως τα νήπια... Κάνουν κάτι για να σου τραβήξουν την προσοχή απλά και όχι για να δημιουργήσουν πρόβλημα :)

Δημοσ.

@defacer

"Σε μια παρέλαση θα δεις 5-10-100 άτομα που κατά δική σου δήλωση, προσβάλλουν αισθητική και δείχνουν ότι δε σέβονται τον εαυτό τους."

Δεν τους μέτρησα αλλά όσοι και να είναι οι υπόλοιποι τους αποδέχονται δείχνοντας ανοχή στην απαράδεκτη αυτή (επιεικής χαρακτηρισμός) εμφάνιση.

"Όσον αφορά την αισθητική, αυτό πρώτον είναι υποκειμενικό θέμα....

Η αισθητική είναι υποκειμενική όπως και η γνώμη μου και η δική σου,η ξέκωλη (ξέμεινα από επιείκεια) δημόσια εμφάνιση δεν είναι υποκειμενική αλλά και παράνομη.

"Θα αναφέρω, χωρίς να το συζητήσουμε γιατί είναι υποκειμενικό το θέμα, πως το ποιές είναι αυτές οι δουλειές παίζεται. Μπορεί κάποιος να πει εγώ με τίποτα δε θέλω ομοφυλόφιλο σε ακτίνα 100 μέτρων από σχολείο. Εγώ αντίθετα θα πω ότι ανάμεσα σε δύο όμοιους ανθρώπους που η μόνη διαφορά τους είναι πως ο ένας είναι ομοφυλόφιλος και ο άλλος όχι, θα προτιμούσα κατά πολύ τον ομοφυλόφιλο να διδάσκει τα δικά μου παιδιά. Ας σκεφτεί ο καθένας γιατί."

Δεν έχω πρόβλημα με τους gay (γενικότερα) εκπαιδευτικούς αρκεί να μη κυκλοφορούν σε παρελάσεις ξέκωλοι,να σκεφτώ ότι προτιμάς τους παθητικούς gay για δασκάλους των παιδιών σου (έχεις παιδιά ή είσαι μόνο θεωρία;  )

Και στο τελευταίο σου ερώτημα τον αποκλεισμό όπως τον θεωρείς εγώ σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις θα τα χαρακτήριζα με τον όρο ανάρμοστη συμπεριφορά ο οποίος είναι και λόγος για να χάσουν τη δουλειά τους κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν.

Και φυσικά δε θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά που αναφέρεις για να δείξεις ότι είμαι υποκειμενικός,αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα.

Στη δική μου μικρή κοινωνία όπου ζω γνωρίζουν όλοι τη ποιότητα του καθενός.

Δεν έχω πρόβλημα με το σύνολο αλλά μόνο με όσους έχουν τη συμπεριφορά αυτή και με όσους την υποστηρίζουν.

Σέβομαι απεριόριστα άτομα όπως π.χ ο Freddie Mercury αλλά και οποιονδήποτε άλλον είναι αξιοπρεπής-σεμνός.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τι προσπαθουν να δειξουν; δηλαδη δε θελετε πραγματικα να εχετε το ελευθερο του τοπλες; καλη ιδεα, θα πω στο παππου μου να βγαλει το πουλι του εξω ετσι συμβολικα για να διαμαρτυρηθει τις μειωσεις των συνταξεων

Γουαου δεν ήξερα ότι το γυναικείο και το ανδρικό στήθος είναι μέρος των γεννητικώμ οργάνων του ανθρώπου. Καλά η βιολόγος μου στο σχολείο πρέπει να ήταν χάλια.

Υ.Σ ...αλλά που να το καταλάβετε με τόσους αιώνες πατριαρχία

Δημοσ.

Γουαου δεν ήξερα ότι το γυναικείο και το ανδρικό στήθος είναι μέρος των γεννητικώμ οργάνων του ανθρώπου. Καλά η βιολόγος μου στο σχολείο πρέπει να ήταν χάλια.

By the way, εμένα στο σχολείο μου είχαν μάθει ότι στον Μινωικό πολιτισμό οι γυναίκες ήταν ισχυρές και τα είχαν πεταγμένα έξω. Τι πήγε στραβά από τότε; Το #$%^&*%^ το ηφαίστειο φταίει;

minoan+board.jpg

Δημοσ.

Εχεις 2 επιλογες γιατι δε μπορεις να τα χεις ολα. Η θεωρεις το γυναικειο στηθος σεξουαλικο οργανο και το κρυβεις η δε το θεωρεις, και το θεωρεις ισο με το αντρικο στηθος, και πας τοπλες οπου πανε και οι αντρες. Οτι θες κανεις αλλα πρεπει να αποφασισεις

Και χαρη στη πατριαρχεια εχουμε φτασει εδω που φτασαμε τεχνολογικα ιατρικα κτλ. Με γυναιμες στο τιμονι θα ειμασταν 2017 προ Χριστου

Δημοσ.

Εχεις 2 επιλογες γιατι δε μπορεις να τα χεις ολα. Η θεωρεις το γυναικειο στηθος σεξουαλικο οργανο και το κρυβεις η δε το θεωρεις, και το θεωρεις ισο με το αντρικο στηθος, και πας τοπλες οπου πανε και οι αντρες. Οτι θες κανεις αλλα πρεπει να αποφασισεις

Και χαρη στη πατριαρχεια εχουμε φτασει εδω που φτασαμε τεχνολογικα ιατρικα κτλ. Με γυναιμες στο τιμονι θα ειμασταν 2017 προ Χριστου

το ότι με το ντύσιμο προστατεύουμε τα ποιο αδύναμα μέλη μας, δεν σου πέρασε από το μυαλό...

την δεύτερη παράγραφο κανω ότι δεν την διάβασα...

Δημοσ.

By the way, εμένα στο σχολείο μου είχαν μάθει ότι στον Μινωικό πολιτισμό οι γυναίκες ήταν ισχυρές και τα είχαν πεταγμένα έξω. Τι πήγε στραβά από τότε; Το #$%^&*%^ το ηφαίστειο φταίει;

minoan+board.jpg

Παχυνανε, κομπλεξαρανε, τα καλυψανε, γινανε φεμινιστριες και τωρα διαμαρτυρονται για να τα ξαναβγαλουν

Επισκέπτης
Δημοσ.

minoan+board.jpg

Κατάλαβαν ότι είχαν μεγαλύτερη σωματική δύναμη ασεεεεε και το γυρίσανε από μητριαρχία σε πατριαρχία.
Δημοσ.

το ότι με το ντύσιμο προστατεύουμε τα ποιο αδύναμα μέλη μας, δεν σου πέρασε από το μυαλό...

την δεύτερη παράγραφο κανω ότι δεν την διάβασα...

Απο τι τα προστατευουμε απ το χουφτωμα;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παχυνανε, κομπλεξαρανε, τα καλυψανε, γινανε φεμινιστριες και τωρα διαμαρτυρονται για να τα ξαναβγαλουν

Ναι, αυτό όχι ότι άνδρες επέβαλαν τις απόψεις τους στις γυναίκες περί ντυσίματος, καθωπρεπισμού κτλ.

Καμία καταπίεση δεν έχει περάσει το φύλο μου, είναι όλα μια μεγάλη συνωμοσία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...